Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Becca napisał(a):
Byłam na wczorajszej wystawie i mogę napisać, ze rasę, grupe i calego BiS wygrał Hamlet Bohemia Acro - jest w tm polski akcent, bo to wnuk Challengera :)

Becca pewnie napisz, ale lepiej wklejaj zdjecia swojego pieska

Obiecalas!! :evilbat:

U mnie sniezyca. Ja jakos na szczescie nie choruje. Dzis zrobilam z malym dluzszy spacer. Ja sie zmeczylam, on nie :fadein:

Jak ktos ma juz nowa ksiazke to prosze szybko o info.

Ania-k a moze pomyslisz o kolezance dla Jedruka?! :wink:

Carotina niedlugo bedzie babcia :baddevil:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się cieszę,że Carotina będzie Babcią !!!!! :thumbs: ,ale niestety tak jak napisałam kilka postów wcześniej,muszę poczekać aż "dźwignie mi się stopa życiowa" :wallbash: ,narazie tylko ja pracuje,mąż jest bez pracy....dalej pisać nie muszę :lol:(co nie zmienia faktu,że mogę zostać matką chrzestną :wink: ) ,ale myślę,że kiedyś napewno będziemy mieć Shih Tzu takie prawdziwe :wink: i będziemy z Wami brali udział w konkurasach ale niestety obawiam się,że wtedy Carotina będzie już prawdziwą babcią :nerwy: :lol: :lol: a ty Anii o ile się nie mylę to masz tylko jednego Lumpika........ :evilbat: :evilbat:
Fotki z wystaw jak ktoś posiada to bardzo proszę o wklejenie,bo bardzo bym chciała zobaczyć :lol:

Posted

Carotina trzymamy za Demi kcuk i łapy, maluszk będą takie urocze i pełne wdzięku jak mamuna napewno :multi: bedziesz babcią prawdziwych piękności :baby: :baby: , a co do córeczk Sunnego to tak Ci ,,zazdroszcze'',ja poprostu jestem w nim szczerze zakochana :loveu:
A czy mogłabym wiedziec bo niewiem czy już pisałaś kto jest ojcem dzidziusów Demi ?No tak to teraz nie tylko ja będe zmierzłym grubasem :wink: :wink: Dzewczyny górą :laola:

Posted

[quote name='Ania-k']Anii o ile się nie mylę to masz tylko jednego Lumpika........ :evilbat: :evilbat:

Kto wie, kto wie :evilgrin:

Moze 2005 rok bedzie dla mnie laskawy :wink:

Czego i Tobie Aniu życzę!! :)

Chodzi oczywiscie o prace, drugie shih tzu, a w moim przypadku jeszcze cos tam cos tam :roll: :lol:

Posted

:klacz: Anii jesteś "wielka" :thumbs: , :buzi: troszkę mi się lepiej zrobiło,widziałam na twojej stronce Lumpika w kąpieli-niezły jest the beściak!!!!!!Dziękuje za otuchę i masz u mnie :beerchug: :gent: oczywiście bezalkoholowe :lol: ,potem walimy do Carotiny na pępkowe,żeby pępuszki dobrze się zagoiły,zresztą ja tu już o pępuszkach myślę a tam dopiero się pewnie komórki dzielą :lol: :lol: ,Carotina a kto będzie ojcem dzieci???Vagabond?????? :niewiem:
Becca fotki :modla:

Posted

Sorki - ja nie mam aparatu cyfrowego, ale jak tylko dostane fotki od znajomych to dam poogladac :) Ale jak chcecie moge podac kto co wygral na wystawie :) Piękny jest Magnat Acte - to jedyny pies, który wygrał z Bohemią Acro

Posted

ale się dziewczyny rozpisałyście :D :lol: fajnie, fajnie....

potem walimy do Carotiny na pępkowe,żeby pępuszki dobrze się zagoiły,zresztą ja tu już o pępuszkach myślę a tam dopiero się pewnie komórki dzielą

oczywiście zaparaszam :lol: :lol: :lol: ... a no i jako poważna przyszła babcia obiecuje stałą fotorelacje z życia maluchów :P ...

Carotina a kto będzie ojcem dzieci???Vagabond??????

nie, nie.. tak jak pisałam w tej chwili jest on poprostu nieosiągalny :wink: ... tatusiem zostanie Zakochany Zadzior Martel :D :angel: , moim zdaniem pies super :angel: , (niedługo pokaże fotke :P ) o czym zresztą świadczą tytuły (Ch.PL. Mł. Ch. PL., Zwyc. europy środkowej i wsch.... pamiętam jak był w klasie młodzieży ograł :wink: wszystkie psy w Poznaniu i wział tam rase, a to też nie małe osiągnięcie :wink: ... Intera nie ma, ponieważ nie startował za granicą.... uuuu ale się rozpisałam :lol: )

Moze 2005 rok bedzie dla mnie laskawy

Czego i Tobie Aniu życzę!!

ja też oczywiście Wam wszystkim (i sobie :wink: :P ) życze...

Carotina trzymamy za Demi kcuk i łapy, maluszk będą takie urocze i pełne wdzięku jak mamuna napewno bedziesz babcią prawdziwych piękności ,

bardzo dziękuje :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

U mnie sniezyca.

u mnie nadal nie.... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

(sorki, że nie pisze kogo cytuje ale nie wiem jak to się robi po kopiowaniu :oops: :wink: :oops: :wink: )

Posted

Anii twoja strona o Lumpiku zadecydowała że tak bardzo zainteresowałam sie tą rasą ,od początku stosowałam se do Twoich porad [oczywiście nie za śiśle no i mamy kołtuny],dzięki Lumpowi mam nawet Yoko tak więc :buzi: należy sie Lumpikowi odemne :wink: :wink:

Posted

[quote name='madzia_11']Anii twoja strona o Lumpiku zadecydowała że tak bardzo zainteresowałam sie tą rasą ,od początku stosowałam se do Twoich porad [oczywiście nie za śiśle no i mamy kołtuny],dzięki Lumpowi mam nawet Yoko tak więc :buzi: należy sie Lumpikowi odemne :wink: :wink:

Dzięki

To naprawde milo uslyszec, ze komus moja strona pomogla w wyborze. :haha:
Musze ja odswiezyc, mam pare artykulow do tlumaczenia. Oczywiscie zawsze wypadnie cos "ekstra" i ja jestem leniuszek :oops:

Madziu, a koltuny to i zwyciezcy świata nie omina :wink:
Poniewaz codziennie czesze psu kark i szyje, omijaja mnie koltuny przy uszach (do rozczesywania nieciekawe, oj nie). Aktualnie walcze ze zbita sierscia (bo da sie ja na szczescie rozczesac) na lapach.

Dodam, ze strona pomogla mi ukonczyc specjalizacje na studiach, on-line :lol: :lol:

A jesli chodzi o Lumpiaka, to jest wredziol maly, ktory na punkcie sniegu dostal bzika i teraz na rannych spacerach musze sie z nim koniecznie bawic. :great:
Dzisiaj sukces, po przyjsciu ze spaceru, zjedzeniu sniadania pies padl na pysk :megagrin: :haha:

Aniu-k
:beerchug:

Carotina
W Warszawie sniegu w brud i oby tak najdluzej, bo strasznie nie lubie szarzyzny. :evillaug:

Mam takie pytanie. Ktos sie zalapal jeszcze na efekt dzwiekowy?! Jak sie stronka otwierala, to sie przedstawialam i zapraszalam osobiscie?! :wink:

Posted

Aii jestem pod wrażeniem,ale jak oglądałam stronkę to miałam głośniki wyłączone,ale zgadnij co zrobię jak wrócę do domu dzisiaj(a będzie to dopiero koło 18 :cry: ) :wink: ,także napiszę z domku czy u mnie też słychać jak zapraszasz :lol: ,Carotina no ja mam taką nadzieję,że się bedziesz starała min. 5 razy dziennie wklejać fotki ,wogóle to mogłabyś pokazać wsyzstkie twoje cudeńka po koleii :wink: to taka malutka i skromna moja propozycja :evilbat: miłego dnia :lol:

Posted

[quote name='Ania-k']Aii jestem pod wrażeniem,ale jak oglądałam stronkę to miałam głośniki wyłączone,ale zgadnij co zrobię jak wrócę do domu dzisiaj(a będzie to dopiero koło 18 :cry: ) :wink: ,także napiszę z domku czy u mnie też słychać jak zapraszasz

O nie jak tylko dostalam wpis, to wylaczylam. :lol:
Spowalnialo otwieranie strony (glownie modemowcy) i ogolnie bylo obciachowe, ale tego wymagalo zaliczenie :wink:

Posted

[quote name='Ania-k']wogóle to mogłabyś pokazać wsyzstkie twoje cudeńka po koleii :wink:

to było odnośnie całej obecnej trójki :wink: ,
Anii szkoda,bo już myślałam,że usłyszę tówj głosik :angel:

Posted

U mnie też śniegu masa , a Yoko chce tylko być na dworze, jak długo spacerjecie z waszymi piesiami po dworze w śnieżne dni ? bo ja sie zawsze zastanawiam żeby go nie przeziębić. :lol: Carotina ja też bardzo czekam na zdjęca trójeczki, chociaż ja jestem ze zdjęciami w lesie :roll: :roll:

Posted

hej, hej :D :D :D
ze zdjęciami to u mnie tak średnio, no ale do naordzin maluchów sprawimy sobie porządny aparat (mam nadzieje, że nawet szybciej :wink: )... wstawie jednak kilka zdjęc robionych ze trzy, może cztery miesiące temu :wink: tylko ostrzegam :wink: :evilbat: , psiaki nie wyglądają na nich bynajmiej jak by miały na ring zaraz wejść :evilbat: ... takie sobie shih-tzu na codzień 8) ....

zaczniemy od Chakiego 8) , który jest oczywiście bardzo grzecznym, ułożonym pieskiem :evilbat:

hmmm... co by tu zbroić? hmmm... chyba już wiem 8)

taaa!!! mam świnke!!! (dorotki 8) ) :lol:

musze ją szybko wcisnąć do domku, to nikt się nie skapnie :evilbat: (jak widać świnka straciła już jedno oczko, więc historyjka się skończyła bo Dorotka świnke zabrała :evilbat: )

a tak nasz dystyngowany kogut zachowuje się po spacerku, dokładnie po umyciu łapek :lol: :lol: :lol: :lol:

tu dla odmiany bardzo grzeczny chłopczyk Cd (przy chakiem :evilbat: to naprawde :lilangel: )

a tu w kolejności od lewej: nogi mojej mamy 8) , Chakie :evilbat: i zmęczona Demi :lol:

mam nadzieje, że fotki się podobają :P :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

carotina,

Fotki podobaja sie i to bardzo :) Ale bardzo prosze albo zamien je na mniejsze (zgodnie z Regulaminem max 500 na 500 pix), albo na linki.
Szczerze powiedziawszy to dosc mam moderowania postow z wciaz za duzymi zdjeciami :evil: :-?

Posted

Carotina dzięki ci śliczne :angel: :angel: :angel: :angel: ,nawet TZ (jak wy to nazywacie) powiedział,że świetne :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ....(a jest właśnie zły na Jąderko bo mały za 40 razem podał panu łapkę a pańci daje bez gadania :wink: :lol: ),fotki są super,noga szanownej mamusi też a co.. :multi: :oops: :wink: ,a Cd jest obcięty??widzę,że ma kucyka ale reszta jakaś krótsza :oops: a wiesz,że ja różnie widzę :evilbat: ,miło,że nareszcie wkleiłaś fotki :calus: ,powinno ich tu być duuuużo duuuuużo więcej :kciuki: ,myślę,że jak będziesz miałą "cyferkę" to zarzucisz nas fotkami,wogóle to musisz mieć jak najprędziej,żebyś umiała maluszkom od razu fotki pstrykać :lol: :lol: :megagrin: ,kurcze ale psiaczki są słodkie,super włos mają chociaż nie dotykałam ale widzę,że jest gładki -taki jedwabisty-no tak myślę przynajmniej :wink: ,ubranko też ma w dechę-nie brudzi "podwozia",a jutro w pracy to pokaże koleżankom jakie cudne pieski chodzą po świecie!!! Cudne i mam nadzieję,że reszta kobiet weźmie przykład z Carotiny która jak na przyszłą babcię spisała się na medal :laola:
myślę,że takie fotki piesków na codzien są super,bo przecież pies na codzień wygląda troszkę inaczej,no chociaż krótkowłose rasy chyba tak samo :wink: ,ale wiecie o co chodzi :wink: nagadałąm się ale niestety uciekam bo rano trzeba wstać to papa,pozdrawiam cieplutko i do jutra,Carotina :thumbs: masz plusa!

Posted

Ania-k, bardzo się ciesze :megagrin: , że fotki się podobają :D ... oczywiście jak aparacik sprawimy, to będziecie nimi poprostu zarzucone (jeszcze będziecie dość miały :evilbat: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: )
A swoją drogą to też bym chętnie zobaczyła więcej fotek Jąderka 8) :biggrina: .... :P

Wind zdjęcia zmiejszone :) , sorki :oops:

Posted

Carotina jak tylko będę miała więcej czasu to pstryknę parę fotek,ale ja nie posiadam włąsnej "cyferki",pożyczam od sąsiadeczki :lol: ,a dość będe miała wtedy jak się na boa przerzucę :lol: ,czyli nie wtym życiu,przykro mi Carotina,jesteś skazana na fotki :evilbat: :lol:

Posted

a dzis kupiłam nowy dwumiesięcznik "Psy rasowe" wogóle nowość jakaś "na rynku" i jest portret rasy własnie:) szitsaków :wink:

Posted

[quote name='onka']a dzis kupiłam nowy dwumiesięcznik "Psy rasowe" wogóle nowość jakaś "na rynku" i jest portret rasy własnie:) szitsaków :wink:

Ciekawa ile ta nowosc na rynku sie utrzyma?! Onka mozesz rzucic okiem na wydawce :) ?!

Pojde dzis do empiku i sie oblowie, mam nadzieje, ze i ksiazke dorwe.

Carotina
Cudna trojca
. Wszystkie takie cudowne, ale ja uwielbiam pieski, wiec oczki mi sie swieca na widok Twojej dwojki. :lol:

Posted

onka napisał(a):
a dzis kupiłam nowy dwumiesięcznik "Psy rasowe" wogóle nowość jakaś "na rynku" i jest portret rasy własnie:) szitsaków :wink:

ooo :D super, właśnie na to czekałam od jakiś dwóch tygodni, musze koniecznie dziś kupić... a ten portret rasy jest zaprezentowany chyba przez psy pani Lenart :angel: :angel: :angel: :angel: , z tego co wiem... :wink:
- a dziś powninna moja ksiązka też dojść, więc będe miała dużo czytania :angel: :angel: :angel: ( też się obłowie Anii :wink: :lol: )

Posted

no to ja w takim razie wysyłam TZ do kiosku :lol: :wink: ,dzisiaj pracowałam za koleżankę-a ona nie ma u siebie neta w pokoju-wiecie jak mi brak było DOGO??? :oops: ,jutro też to samo będzie-niewiem jak ja to przeżyję :lol: ,ale za to szybciej przybiegnę :scared: do domu :sweetCyb:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...