anushka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 dziewczyny a czy jest możliwosć żeby powklejac fotki do galerii tych piesków??bo chętnie bym sobie pooglądała :lol:
anii Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 carotina napisał(a): a zdradzisz coś więcej???? :wink: :evilbat: :P : A sama sie nie domyslisz?! Pies czeskich w rekach, import, ale nie z Hameryki ;0 carotina napisał(a): a co Yantara, to widziałam go tylko na fotce, więc wypowiadać się nie moge :wink: : A masz moze te fotke?! Chetnie bym go na zdjeciu zobaczyla. Jak ja go widzialam, mial naprawde piekny odcien zlotej szaty, sliczna samcza mordke i byl bardzo ladny w ruchu.
carotina Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Anii, niestety nie mam, widziałam tą fotke kiedyś na stronce hodowli Acte - niestety już ją zdjeli... co do tego psa, to już chyba wiem :wink: dobrze na początek wrzucam fotke Vagabonda... (troche kiepska, lepszej nie znalazłam.... mam co prawda w domu, więc później ją zeskanuje i wrzuce na dogo) własc. Elisabeth og Lars Moth-Madsen później wkleje reszte piesków... :wink:
anii Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 carotina napisał(a):Anii, niestety nie mam, widziałam tą fotke kiedyś na stronce hodowli Acte - niestety już ją zdjeli...: Szkoda, bo bym go chetnie zobaczyla. Moze teraz pokaze sie na warszawskiej?! Vagabond przebya teraz w Danii...?! To piekny pies!
anushka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 śliczny rudzielec,chociaż mało go widać taki sobie "Rydz",Carotina bardzo proszę o pełna mobilizację i wklejanie fotek :wink:
anii Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ania-k napisał(a):śliczny rudzielec,chociaż mało go widać taki sobie "Rydz",Carotina bardzo proszę o pełna mobilizację i wklejanie fotek :wink: Aniu on w rzeczywistosci jest bialo-zloty. To takie swiatło :)
carotina Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 anii napisał(a):Ania-k napisał(a):śliczny rudzielec,chociaż mało go widać taki sobie "Rydz",Carotina bardzo proszę o pełna mobilizację i wklejanie fotek :wink: Aniu on w rzeczywistosci jest bialo-zloty. To takie swiatło :) dokładnie to samo chciałam napisać :) :) :) :) później zobaczycie, jak się dokopie do zdjęć :evilbat: :wink:
anushka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 dobre :oops: :lol: :lol: :lol: widziałam tylko złoty,teraz poszukam bieli na nim.ale chyba ciężko będzie :lol: :lol: :o :roll:
carotina Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 no dobrze to wkleje troszeczke sław :D ... zaznaczam, że to nie ja jestem autorką tych fotek, większość z nich znalazłam w internecie... Vagabond vom Paenbruch własc. Elisabeth og Lars Moth-Madsen Copiad Tangse własc. Sonia Grobelny Hoshi Han'Ei Bohemia Acro własc. B. Lenart Dilemma- SINGING IN THE RAIN własc. B. Lenart na tej stronie można zobaczyć Tytusa http://www.geocities.com/acteshihtzu/psy.html niestety nie znalazłam fotki Krishiny... natomiast zdjęcie Zadziora prawdopodobnie będzie można zobaczyć na mojej stronie za kilka dni :wink: :wink:
anii Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='carotina']niestety nie znalazłam fotki Krishiny... natomiast zdjęcie Zadziora prawdopodobnie będzie można zobaczyć na mojej stronie za kilka dni :wink: :wink: http://free.polbox.pl/s/shihtzu0/Martel/brandy.htm I tam pierwszy jest Krishna Ladny jest ten ostatni pies z hodowli dilemma, ma bardzo ladna kufe, no i przygotowany jest superowo.
madzia_11 Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 ach jakie te gwiazdy piękne mmmmm , maja w sobie wszystko co najpiękniejsze w tej rasie, widać w nich dostojeństwo,wklejcie więcej zdjęć swoich pociech bo lubie oczy nacieszyć :D :D
carotina Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='anii'][quote name='carotina']niestety nie znalazłam fotki Krishiny... natomiast zdjęcie Zadziora prawdopodobnie będzie można zobaczyć na mojej stronie za kilka dni :wink: :wink: http://free.polbox.pl/s/shihtzu0/Martel/brandy.htm I tam pierwszy jest Krishna o faktycznie :D :D Ladny jest ten ostatni pies z hodowli dilemma, ma bardzo ladna kufe, no i przygotowany jest superowo. mi też się baaaardzooo podoba :D Kufe ma jak z bajki, nie widziałam takiego drugiego...
carotina Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='góral']Polecam stronkę www.solarisavis.com :P doskonale znam tą stronke :wink: , dziewczyny pewnie też, ale dziękujemy za zainteresowanie :P :D dwa zdjęcia z powyższych są właśnie z tej stronki :wink:
góral Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Nie ma za co, ja też uwielbiam piękne shih-tzu :P
anushka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 nareszcie dziewczyny macie pełną mobilizację,jak pięknie jest z rana nacieszyć oko w ten sposób :lol: zobaczyć coś co się kocha :wink: :wink: :lol: dzieki wam :P ,Zadziora chętnie bym zobaczyła bo na jakieś stronce widnieje jako szczeniaczek,włosy mają śliczne,mojemu psu włosy zrobiły się teraz brzydkie,że tak powiem,ma suchy włos i naelekrtyzowany,muszę kupić jakiś innny środek do kąpieli z jakąś odżywką,tylko dziewczyny jaki?wiem,Że gdzieś tutuaj było to już pisane,ale w pracy mój komp chodzi jak chce a często nie chce :oops: więc zapytam raz jeszcze,coś co jest dostępne w sklepie,bo Carotina chyba zamawia przez neta no nie??Rozczesuje go takim grzebieniem i wiem na bank co robiłam źle bo na Anii stronce przeczytałam,że nie wolno czesać na sucho :oops: przyznaje się moja wina..muszę go doprowdzić do jakiegoś ładu i składu,mam nadzieję,że mi podpowiecie w czym go wykąpać i jakiej odżywki używacie do rozczesywania???wklejajcie sobie fotki,chętnych do oglądania nie braknie,zapewniam was :lol:
anii Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ania A w czym go wczesniej kapalas?! Jest tyle kosmetykow na rynku, ze trudno Ci cos doradzic. Jedne pies zareaguje dobrze, drugi nie. Ja ze swej strony proponowalabym lanolin shampoo laser lites i odzywke drape, jest przeznaczonea takze dla szczeniat. Te oddzwyke stosowlam na malym Lumpie i efekty mnie zadowalaly. To sa kosmetyki, ktore trzeba rozcienczac, wpisz do google laser liets, szukaj w stronach polskich i zaraz Ci strona wyskoczy. Postaraj sie tez o szczotke bez kulek. No i nie daj sie malemu, tylko go czesz, czesz i czesz. A przy tym spryskuj szate!! :)
anushka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 czeszę go grzebieniem który z jednej strony jest gesty a z drugiej rzadki,czeszę go tą gęstą stroną co 2 dzień,tylko zauważyłam,że włos jest suchy teraz i bardzo się elektryzuje,Jędrek po rozczesaniu wygląda jak malutki bernardyn :lol: albo jak naelektryzowana kulka :lol: ,zaraz poszukam info o tych kosmetykach,a ja go kąpałam najpierw w jakimś szamponie z jojobą-pani w sklepie poleciła,potem takim ludzkim z lanoliną i z bawełną ale widzę,że nie da rady,jednak coś innego :roll: ,czesać to on się lubi ale na uszach,jak coś jest nie po jego mysli to tylko czeka żeby mnie 'kąsnąć"-ale nie daje się,cały czas do niego gadam jak najęta żeby tylko odwrócić jego uwagę :evilbat: ,najgorzej okolice tyłeczka-chyba ten facet jest uczulony na tym punkcie-aczkolwiek jak miał 7 tyg. próbował swoich sił na cocer-spanielu,nie umiał dobrze zbierać zakrętów na przedpokoju ale widział już co do czego służy :oops: :lol:
carotina Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 link do laser littes znajdziesz u mnie na stronie :wink: jeżeli jednak nie zdecydujesz się na zamawianie przez neta, to może spróbuj narazie szamponu Jeana Pierra Hery dla szczeniąt, jest dosyć delikatny, ale dobry. Anii, mam pytanie co do odżywki drape.... włosy są po niej bardziej puszyste, czy obciążone???? (ja używam odżywki z lanoliną)
anii Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 carotina napisał(a):Anii, mam pytanie co do odżywki drape.... włosy są po niej bardziej puszyste, czy obciążone???? (ja używam odżywki z lanoliną) Dawno jej nie uzywalam (chyba zrobie come back i wroce do psich szamponow), bo wlasnie stosowalam ja na szczeniaku. Wlosow zrobilo sie wiecej, ale z tego co pamietam nie lataly. Mialam porownanie, bo wczesniej uzywalam ludzkich odzywek. Wlos stal sie bardziej lekki, tak jakby podniosl sie u nasady do gory. Pozniej tez przeszlam Lanolin Con.
carotina Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 lekki mówisz... hmmm... będe musiała wypróbować u Demi, u koguta to nie przejdzie :wink: - jeszcze mi odfrunie :lol: :lol: :wink: :wink:
madzia_11 Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 gdzie sie wszyscy podziali ??? jak tu pusto :( .Shihtzomaniaki !!!!!! czy dobrze mi sie wydaje ,że była jakaś extra impreza ??? i wszyscy śpią na kacu ?? czemu mnie nikt nie zaprosił :cry: :cry: Ania k , ciebie rozumie bo ,tak u nas dzisiaj wało że mogło cie porwać, :wink: :wink: Yoko chętnie spędził by całą dobe na dworku, jakaś suczka koło mnie ma cieczke i i facet oszalał :wink:
carotina Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 ja jestem of course :lol: :P i też się zastanawiam co tak cichutko tutaj... :wink: co do cieczki, to wyobraź sobie jaki ja mam sajgon w domu :diabloti: , Demi ma cieczke a chłopaki poprostu z siebie wychodzą :evilbat: ... a ona, geniusz mały chodzi w tych swoich galotach 8) i jeszcze specjalnie ich szczuje :evilbat: :evilbat: :evilbat:
madzia_11 Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Dziewczyny górą , ale swoją drogą biedni ci jej zalotnicy hehe ,dzisiaj ide kupić flcak bo bebok ma troszke kołtunów i bedziemy czesać i czesać do upadłego :)
anushka Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 :thumbs: Madzia rozwaliłaś mi serce tym tekstem(a ty mieszkasz też na śląsku????),mnie to ani atom nie ruszy z tąd a co dopiero taki wiaterek :lol: ,wczoraj brakło mi taimu żeby tu wpaść ale obiecuję poprawę :modla: mam nadzieję,że zostanie mi to wybaczone :wink: ,Carotina oglądałam te kosmetyki i chyba a raczej napewno je kupię tylko jak mi się "stopa życiowa dźwignie" :megagrin: ,więc narazie kupiłam szampon w sklepie zoo,co z tego wyjdzie zobaczymy dzisiaj bo muszę go wykąpać,dzisiaj bylismy razem na zakupach,Jędrek tonął w śniegu i mu się kulki poprzyczepiały do "klaty",tak że nie mógł normlanie iść :lol: ,wlókł się jak dżdżownica mega owłosiona :evilbat: :evilbat: ,narazie idę sobie kuchnię ogarnać i jak zawsze potem tu wpadnę,pozdrawiam cieplutko :wink: :lol: Carotina nieźle się musi dziać u ciebie w domu,niedługo dwie panie będą kusił facetów,normlanie aż mi ich szkoda :cry: :lol: :wink: a kobiety jakie pewnie zadowolone będą :evilbat:
Recommended Posts