:) Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Marcin M']Kilka fotek psów z klasy szczeniąt: I miejsce, oc. w.o. BELMONDO Merlot II miejsce, oc. w.o. LUKIER Wark-Ot III miejsce, oc. w.o. ATILLA IV miejsce, oc. w.o. Showcase JEREMY Marcin jestem z Ciebie dumna! Tak szybko sie nauczyles wstawiac zdjecia.. NO.. Powiedzcie,ze dzielnego ucznia mam:D:D:D
Draco Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czy znacie jakieś hodowle shih tzu w Bielsku-Białej lub okolicach? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
lonka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 flashka-g napisał(a):Ala to Wanio:mad: czyli Marcin;] a nie Angel;)Ale wstyd:oops:sorki:roll:ale i tak ta paczka ekstra wygladała:cool3:Przyciagała wzrok!!!:evil_lol:
lonka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Marcin M']Kilka fotek psów z klasy szczeniąt: I miejsce, oc. w.o. BELMONDO Merlot II miejsce, oc. w.o. LUKIER Wark-Ot III miejsce, oc. w.o. ATILLA IV miejsce, oc. w.o. Showcase JEREMY Belmondzik:razz:ten szczeniaczek z panem byli pierwszy raz na ringu:cool3:Gratulacje podwojne!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
pumilo2 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='spaniel5']Czy znacie jakieś hodowle shih tzu w Bielsku-Białej lub okolicach? Proszę bardzo, spis hodowli w Bielsku-Białej: http://www.foksterier.pl/bb/indexhodowle.htm
Marcin M Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 lonka napisał(a):Belmondzik:razz:ten szczeniaczek z panem byli pierwszy raz na ringu:cool3:Gratulacje podwojne!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Nie tylko Belmondo miał debiut na tej wystawie, bo i Lukier również debiutował, mało tego wystawiała go obca osoba a nie właściciel (ale to tak na marginesie).
lonka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Marcin M napisał(a):Nie tylko Belmondo miał debiut na tej wystawie, bo i Lukier również debiutował, mało tego wystawiała go obca osoba a nie właściciel (ale to tak na marginesie).wiesz ja szczeniaczkow wszyskich akurat nie znalam i kto wystawial:roll:a akurat wiedzialam o Belmosiu.chyba przestepstwa zadnego nie popelnilam:razz:
Marcin M Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 lonka napisał(a):wiesz ja szczeniaczkow wszyskich akurat nie znalam i kto wystawial:roll:a akurat wiedzialam o Belmosiu.chyba przestepstwa zadnego nie popelnilam:razz: A któż tu mówi o przestępstwie, poprostu chciałem zrobić sprostowanie. Bardzo się cieszę, że nasze dwa polskie szczeniaki wypadły tak wyśmienicie. Gratulacje dla właścicieli Belmonda i Lukra.
Draco Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dzięki pumilo2 za napisanie strony, choc tam juz sprawdzałem i jest zaledwie hodowla blisko Bielska. A wydaje mi się zę shih tzu to rasa dość popularna w Polsce.
pumilo2 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Rasa jest dość popularna, ale to nie znaczy, że jest po kilka hodowli w każdym mieście. ;) Pytałeś wyraźnie o hodowle w B-B.
lonka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Marcin M napisał(a):A któż tu mówi o przestępstwie, poprostu chciałem zrobić sprostowanie. Bardzo się cieszę, że nasze dwa polskie szczeniaki wypadły tak wyśmienicie. Gratulacje dla właścicieli Belmonda i Lukra.Tylko bardziej mi chodzilo o to ze nie tylko Belmos ktory pragne zauwazyc byl najmlodszy w tej stawce ale i jego pan ktory tez byl pierwszy raz i wcale nie jest doświadczonym hadlerem. Uwazam ze poczatkujacym wystawcom trzeba kibicowac;)Bo kazdy z nas kiedys zaczynał:roll: Ja tez się ciesze że polskie szczeniaki na lokatach bo w nich przyszlość.
karolayna Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 to ja wrzuce kilka zdjec swojego diabełka, zdjęcia niestety słabej jakosci z Patką tutaj Olek 4 od lewej i na stoliku
lonka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Karolcia twój Olus to faktycznie mały lobuziak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale kochany:loveu::loveu::loveu: Chce bardzo podziekowac hodowli Merlot za pucharek :loveu::loveu::loveu:bylo to bardzo miłe dla mnie i dla kazdego chyba dzieciaczka Magnasia jak wyszlismy z ringu i po konkurencji na reproduktora otrzymalismy taka niespodzianke:loveu::loveu::loveu:
rokitnik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 lonka napisał(a):Karolcia twój Olus to faktycznie mały lobuziak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale kochany:loveu::loveu::loveu: Chce bardzo podziekowac hodowli Merlot za pucharek :loveu::loveu::loveu:bylo to bardzo miłe dla mnie i dla kazdego chyba dzieciaczka Magnasia jak wyszlismy z ringu i po konkurencji na reproduktora otrzymalismy taka niespodzianke:loveu::loveu::loveu: więc możesz sie pochwalić, że przywiozłaś puchar ze światówki:evil_lol:
lonka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 rokitnik napisał(a):więc możesz sie pochwalić, że przywiozłaś puchar ze światówki:evil_lol:Pani post tylko świadczy o pani.
pumilo Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ala, ja odniosłam to jako żart tylko i wyłącznie. Sama tak pomyślałam, że fajnie by było mieć pucharek ze światówki :razz:
lonka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 pumilo napisał(a):Ala, ja odniosłam to jako żart tylko i wyłącznie. Sama tak pomyślałam, że fajnie by było mieć pucharek ze światówki :razz:Dziekuje ci Pumilka za wytlumaczenie. A puchar dla mnie jest cenny nie dla tego że ze swiatowki a dla tego że danny byl od serdca. a dla scislosci przywiezliśmy 2 pucharki:evil_lol:Córka tez przywiozła ładna pamiatke z JH.
rokitnik Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pumilo napisał(a):Ala, ja odniosłam to jako żart tylko i wyłącznie. Sama tak pomyślałam, że fajnie by było mieć pucharek ze światówki :razz: Dzięki Pumilka, że zechciałaś być moim "rzecznikiem":multi: Dowcipna i inteligentna z Ciebie dziewczyna (zresztą te dwie cechy chodzą z reguły w parze) i chyba świetnie byłoby z Tobą rozmawiać "na żywo"
lonka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A gdzie reszta obiecanych fotek?:roll:Czekam:mad:
Marcin M Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Na poniższym zdjęciu jest Agnieszka z Lukrem
lonka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Aga twoja zmiana kolorku wlosa akurat dobra.Pasujecie do siebie:cool3:
Marcin M Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 USIAO de Dewa Thang - kl. championów, oc. dosk. KANGAROO Bohemia Acro - kl. championów, III miejsce Raptures PRELUDE TO OVATIONS - kl. championów, I miejsce pupy polskich champinów MAGNATA Acte i MONTE CARMELLO z Tangulskiej Góry - to dopiero widok :)
Marcin M Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 W wolnej chwili postaram sie powstawiać więcej fotek oraz będe próbował każde zdjęcie opisać. Gdybym pomylił się to prosiłbym o sprostowanie.
Laleczka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Marcin M']Nie tylko Belmondo miał debiut na tej wystawie, bo i Lukier również debiutował, mało tego wystawiała go obca osoba a nie właściciel (ale to tak na marginesie). Ale ta obca osoba świetnie się spisała i za to serdecznie dzięki Marcin ! Wyglądaliście razem prześlicznie , a ja cały czas byłam sercem z wami Na dowód fotki:
Marcin M Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 PSY KLASA POśREDNIA: ZEIN PRINC VOSTOCA [SIZE=2]- oc. dosk., lokata I, CWC [SIZE=2] Ragsol BARIN -, oc. dosk., lokata II GLAMOUR DANCER Bohemia Acro - [SIZE=2]oc. dosk., III lokata Dilemma DREAM RUNNER - [SIZE=2]oc. dosk., lokata IV
Recommended Posts