Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marcin M']Kilka fotek psów z klasy szczeniąt:
I miejsce, oc. w.o. BELMONDO Merlot

II miejsce, oc. w.o. LUKIER Wark-Ot

III miejsce, oc. w.o. ATILLA
IV miejsce, oc. w.o. Showcase JEREMY

Marcin jestem z Ciebie dumna! Tak szybko sie nauczyles wstawiac zdjecia..

NO.. Powiedzcie,ze dzielnego ucznia mam:D:D:D

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
Ala to Wanio:mad: czyli Marcin;] a nie Angel;)
Ale wstyd:oops:sorki:roll:ale i tak ta paczka ekstra wygladała:cool3:Przyciagała wzrok!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Marcin M']Kilka fotek psów z klasy szczeniąt:
I miejsce, oc. w.o. BELMONDO Merlot

II miejsce, oc. w.o. LUKIER Wark-Ot

III miejsce, oc. w.o. ATILLA
IV miejsce, oc. w.o. Showcase JEREMY
Belmondzik:razz:ten szczeniaczek z panem byli pierwszy raz na ringu:cool3:Gratulacje podwojne!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

lonka napisał(a):
Belmondzik:razz:ten szczeniaczek z panem byli pierwszy raz na ringu:cool3:Gratulacje podwojne!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Nie tylko Belmondo miał debiut na tej wystawie, bo i Lukier również debiutował, mało tego wystawiała go obca osoba a nie właściciel (ale to tak na marginesie).

Posted

Marcin M napisał(a):
Nie tylko Belmondo miał debiut na tej wystawie, bo i Lukier również debiutował, mało tego wystawiała go obca osoba a nie właściciel (ale to tak na marginesie).
wiesz ja szczeniaczkow wszyskich akurat nie znalam i kto wystawial:roll:a akurat wiedzialam o Belmosiu.chyba przestepstwa zadnego nie popelnilam:razz:

Posted

lonka napisał(a):
wiesz ja szczeniaczkow wszyskich akurat nie znalam i kto wystawial:roll:a akurat wiedzialam o Belmosiu.chyba przestepstwa zadnego nie popelnilam:razz:

A któż tu mówi o przestępstwie, poprostu chciałem zrobić sprostowanie. Bardzo się cieszę, że nasze dwa polskie szczeniaki wypadły tak wyśmienicie. Gratulacje dla właścicieli Belmonda i Lukra.

Posted

Dzięki pumilo2 za napisanie strony, choc tam juz sprawdzałem i jest zaledwie hodowla blisko Bielska. A wydaje mi się zę shih tzu to rasa dość popularna w Polsce.

Posted

Marcin M napisał(a):
A któż tu mówi o przestępstwie, poprostu chciałem zrobić sprostowanie. Bardzo się cieszę, że nasze dwa polskie szczeniaki wypadły tak wyśmienicie. Gratulacje dla właścicieli Belmonda i Lukra.
Tylko bardziej mi chodzilo o to ze nie tylko Belmos ktory pragne zauwazyc byl najmlodszy w tej stawce ale i jego pan ktory tez byl pierwszy raz i wcale nie jest doświadczonym hadlerem. Uwazam ze poczatkujacym wystawcom trzeba kibicowac;)Bo kazdy z nas kiedys zaczynał:roll:
Ja tez się ciesze że polskie szczeniaki na lokatach bo w nich przyszlość.

Posted

Karolcia twój Olus to faktycznie mały lobuziak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale kochany:loveu::loveu::loveu:
Chce bardzo podziekowac hodowli Merlot za pucharek :loveu::loveu::loveu:bylo to bardzo miłe dla mnie i dla kazdego chyba dzieciaczka Magnasia jak wyszlismy z ringu i po konkurencji na reproduktora otrzymalismy taka niespodzianke:loveu::loveu::loveu:

Posted

lonka napisał(a):
Karolcia twój Olus to faktycznie mały lobuziak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale kochany:loveu::loveu::loveu:
Chce bardzo podziekowac hodowli Merlot za pucharek :loveu::loveu::loveu:bylo to bardzo miłe dla mnie i dla kazdego chyba dzieciaczka Magnasia jak wyszlismy z ringu i po konkurencji na reproduktora otrzymalismy taka niespodzianke:loveu::loveu::loveu:

więc możesz sie pochwalić, że przywiozłaś puchar ze światówki:evil_lol:

Posted

pumilo napisał(a):
Ala, ja odniosłam to jako żart tylko i wyłącznie. Sama tak pomyślałam, że fajnie by było mieć pucharek ze światówki :razz:
Dziekuje ci Pumilka za wytlumaczenie.
A puchar dla mnie jest cenny nie dla tego że ze swiatowki a dla tego że danny byl od serdca.
a dla scislosci przywiezliśmy 2 pucharki:evil_lol:Córka tez przywiozła ładna pamiatke z JH.

Posted

pumilo napisał(a):
Ala, ja odniosłam to jako żart tylko i wyłącznie. Sama tak pomyślałam, że fajnie by było mieć pucharek ze światówki :razz:

Dzięki Pumilka, że zechciałaś być moim "rzecznikiem":multi:

Dowcipna i inteligentna z Ciebie dziewczyna (zresztą te dwie cechy chodzą z reguły w parze) i chyba świetnie byłoby z Tobą rozmawiać "na żywo"

Posted

USIAO de Dewa Thang - kl. championów, oc. dosk.

KANGAROO Bohemia Acro - kl. championów, III miejsce

Raptures PRELUDE TO OVATIONS - kl. championów, I miejsce

pupy polskich champinów MAGNATA Acte i MONTE CARMELLO z Tangulskiej Góry - to dopiero widok :)

Posted

[quote name='Marcin M']Nie tylko Belmondo miał debiut na tej wystawie, bo i Lukier również debiutował, mało tego wystawiała go obca osoba a nie właściciel (ale to tak na marginesie).

Ale ta obca osoba świetnie się spisała i za to serdecznie dzięki Marcin !
Wyglądaliście razem prześlicznie , a ja cały czas byłam sercem z wami
Na dowód fotki:

Posted

PSY KLASA POśREDNIA:
ZEIN PRINC VOSTOCA [SIZE=2]- oc. dosk., lokata I, CWC
[SIZE=2]
Ragsol BARIN -, oc. dosk., lokata II

GLAMOUR DANCER Bohemia Acro - [SIZE=2]oc. dosk., III lokata

Dilemma DREAM RUNNER - [SIZE=2]oc. dosk., lokata IV

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...