anii Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 lonka napisał(a):Witaj Anii!:loveu:Pewnie że się wystawiamy:cool3:troche nas będzie:razz: a ty w który dzień bedziesz? A co do stoiski to szczerze mówiąc sama licze na to że bedzie coś fajnego i nowego.Czytając zagraniczne fora to tam jest troche tych firm kosmetycznych... więc licze że coś nowego się na światówce pojawi:roll:I oby starczylo czasu na oglądanie:evil_lol: Na pewno bede dopingowac! Jade w dzien, w ktorym sedziuja shih tzu. Czy moze wiesz dokladnie o ktorej godzinie zacznie sie ocena shih tzu? Co do stoisk, to koniecznie nakupuje kosmetykow, jakas fajna szczotke, moze znajde jakas ladna figurke, kubek ;-) oczywiscie z shih tzu
lonka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Sędziowanie zaczyna się o 10.00;)Suczki na osobnym ringu i pieski też:cool3: Chyba podejdziesz sie przewitać:roll:
anii Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 lonka napisał(a):Sędziowanie zaczyna się o 10.00;)Suczki na osobnym ringu i pieski też:cool3: Chyba podejdziesz sie przewitać:roll: Lonka Nie chce przeszkadzac, bo wyobrazam sobie stres wystawcow:crazyeye:, ale oczywiscie, ze sie przywitam! :diabloti::lol:
pumilo Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wiecie co, im bliżej wystawy, to mi się coraz mniej chce psy zabierać :evil_lol: Bym sobie spokojnie polatała a tu trzeba psy wystawiać :roll: Moja znajoma od 2 mies. wszystkie nadwyżki budżetowe wkłada do specjalnego pudełeczka :evil_lol: Coś mi się wydaje, że fortuny potracimy na shihtzakowe duperelki :cool3: Anii, no Ciebie to ze 100 lat tutaj nie było!
lonka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pumilka ja się o to nie martwie:evil_lol:Bo jeszcze Patki MP mam na głowie:cool3:Będę musiała się rozdwoić z Netka:lol:A do tego tyle osób będzie;)......
:) Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A ja nie moge znalezc polaczenia zadnego.. :( Albo pociag bedzie mi jechal 12 godzin z 4 przesiadkami.. Albo bezposrednio 5 godzin.. Ale dojade do Poznania na ok. 11:30 ;(
lonka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Aguś to chyba lepiej bez przesiadek.Tak mysle.:roll:Najwyzej nie zobaczysz szczeniaków i mlodzież:cool3:
:) Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 lonka napisał(a):Aguś to chyba lepiej bez przesiadek.Tak mysle.:roll:Najwyzej nie zobaczysz szczeniaków i mlodzież:cool3: To ile cczasu jest przewidzianego na ocene shih?
lonka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :) napisał(a):To ile cczasu jest przewidzianego na ocene shih?Na tym ringu sa chyba tylko shih-tzu.Jest ich troche:cool3:Tak że spokojnie na finał zdarzysz:evil_lol:
:) Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 lonka napisał(a):Na tym ringu sa chyba tylko shih-tzu.Jest ich troche:cool3:Tak że spokojnie na finał zdarzysz:evil_lol: Heh... Moze i masz racje.. :)) Chyba,ze zrezygnuje z koncertudzien wczesniej i z innego miasta wyrusze.. No nie wiem jeszcze.. Musze pojechac,zeby sie z Toba obaczyc i pogadac..
lonka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :) napisał(a):Heh... Moze i masz racje.. :)) Chyba,ze zrezygnuje z koncertudzien wczesniej i z innego miasta wyrusze.. No nie wiem jeszcze.. Musze pojechac,zeby sie z Toba obaczyc i pogadac..Do konca wystawy nigdzie się nie ruszam:lol:
pumilo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 mam nadzieję, że mi głowy nikt nie zmyje, że w tym miejscu ale popatrzcie jakie słodkie cudaki urodziły się po moim Jerrym :loveu: nooo nie u mnie, ale też trochę babcią jestem :lol: dziewczynka chłopaki
SuperGosia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='pumilo'] Ten ciapciak jest cudny :loveu: Pumilko, ile kosztuje rasowy "świnek"?
lonka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pumilcie słodziutkie.Ten ostatni ma jak dla mnie super kolorek:loveu: :loveu: :loveu:
pumilo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Noooo śliczny :loveu: takie umaszczenie to fox, chyba pierwszy w Polsce! Gosia, w Polsce świnki rasowe kosztują 100-150zł. Może ktoś próbuje drożej sprzedawać, ale raczej nie.
:) Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ale genialne swinurki!!!! :) :) :) Tez mialam swiniorki... Ale nie byly rasowe.. :) A takie swinki tez maja rodowod?
karolayna Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='pumilo']mam nadzieję, że mi głowy nikt nie zmyje, że w tym miejscu ale popatrzcie jakie słodkie cudaki urodziły się po moim Jerrym :loveu: nooo nie u mnie, ale też trochę babcią jestem :lol: dziewczynka chłopaki super parka :loveu: byłam na Waszej stronce Pumilka ile Wy macie tych swinek :crazyeye:?
karolayna Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 na stronie ZK Kielce jest już pełny katalog przedwystawowy shih jest sporo pies, szczeniąt - ASHI YONGTAI Ahinsa pies, szczeniąt - BARTUŚ pies, szczeniąt - MORGAN Czarnoksiężnik pies, młodzieży - HORUS Ka-Czu-Cha pies, młodzieży - OZZY Ad Acte (FCI) pies, młodzieży - MIKADO Red-Amo pies, młodzieży - GALLANT RED BOY ze Slavonina pies, młodzieży - OLIVER TWIST Ad Acte pies, pośrednia - ASSIM Bohemia Kanson pies, pośrednia - DILEMMA-DREAM RUNNER pies, pośrednia - GLAMOUR DANCER Bohemia Acro At Sonig pies, otwarta - USIAO de Dewa Thang pies, otwarta - SUNSET BOY Acte pies, otwarta - CODY GRAND Hajan Polonia (FCI) pies, otwarta - LEO-MOON Eli-Sen pies, otwarta - FLASH SHOWCASE AT SONIG pies, otwarta - SUGAR TIME Acte pies, championów - MAGNAT Acte pies, championów - INDIANA JONES Pycha Potaly suka, młodzieży - Na Przykład NEFRETETE suka, młodzieży - ARISA Prima Astra suka, młodzieży - ARMA Sun of Tybet suka, młodzieży - ATEA Sun Of Tybet suka, młodzieży - CANDY BABY Pumilo suka, młodzieży - COTTON CANDY Pumilo suka, młodzieży - DOSHIDA Vemi suka, młodzieży - ONLY YOU ADAMARIA Romantyczne Spotkanie suka, młodzieży - MARA Red-Amo suka, pośrednia - Na Przykład MADAM BUTTERFLY suka, pośrednia - Solaris Avis MOUSIC OF LOVE VEMI suka, pośrednia - SARA-ATENA Ach! Ach! suka, pośrednia - SELENA Pumilo suka, otwarta - NICOLE KIDMAN z Tangulskiej Góry suka, otwarta - OMEGA Luxurios suka, otwarta - KONNY z Jarkowego Grodu suka, otwarta - ONE ON APRO Premium Bohemia suka, championów - FARIA FASANGA Gandżista suka, championów - Symarun's RAIN DANCE suka, championów - TASHA Asterte Gold
pumilo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Karolina, mieszka z nami duuuużo świnek :evil_lol: A w Kielcach znowu zmiana sędziego z tego co widzę. Ciekawe czy ostatnia... Aisa, czy to nie Ty przypadkiem bierzesz faceta po Kansas? Chwal się kobieto nam tutaj :-)
karolayna Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 pumilo napisał(a):Karolina, mieszka z nami duuuużo świnek :evil_lol: A w Kielcach znowu zmiana sędziego z tego co widzę. Ciekawe czy ostatnia... Rozumiem, że tak duzo ze ciezko policzyc ile to ich w koncu jest :evil_lol: do tego dochodzi 4 shih +11 szczeniaków, 4 yorki + 6 szczeniaków, a no i jeszcze zapomniałam o berneńczyku :loveu: hmm to ile tego w koncu :hmmmm: no nie powiem ciekawa gromadka :cool3: a do tego dochodzą jeszcze piekne roślinki :loveu: pieski i swiniki SUPER zadbane, tylko zastanwiam sie skąd czas na to wszystko?
lonka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pumilcia a jakie roslinki hodujesz?Przyznawaj sie:mad: A ja się pochwale:oops: Moja corka dostała sie do finału Mistrzowstw Polski w MP.nie ukrywam że jestem w szoku:oops: i duma mnie rozpiera:cool3:Dziekuje bardzo jej nauczycielkom ze przekazali jej wiedze,trenewali z nia,poświecali czas.Dziekuje rowniez wszystkim kibicom:loveu::loveu::loveu:
karolayna Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ja juz mowiłam ze super :multi: ale gratuluje jeszcze raz córci
Aisa_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 pumilo napisał(a): Aisa, czy to nie Ty przypadkiem bierzesz faceta po Kansas? Chwal się kobieto nam tutaj :-) Pochwalę się :diabloti: Biorę psiura po Kansas Nie wiem jeszcze który to będzie - aktualnie czekam na zdjęcia :cool3: Po prostu mamy z Panią Barbarą Taras dylemat - są dwa typowo wystawowe pieski - jeden czerwono-biały, drugi biało-czarny. Ja byłam od początku nastawiona na czerwono białego (chyba bardziej podoba mi się taki jednolity płaszczyk), ale P. Taras mówi, że biało-czarny też jest piękny. Mam dostać mailem zdjęcia samych pyszczków i wstępnie zadecydować. Końcową decyzję podejmiemy w połowie listopada, jak będę w odwiedzinach :evil_lol: - wtedy porównamy proporcje, łapki, paluszki, kufy i wszystko co tylko się da ;)
lonka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jako laik:evil_lol: powiem ci że nie patrz się na kolorki(to sprawa drugorzedna) tylko na budowe;)
Recommended Posts