resuruss Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Pies cudo - widziałam na zywo,ale suczka wg mnie jest jeszcze lepsza .Oczywiscie mam na mysli suczke tego samego własciciela p.Patryka Bukowczana:Symarun's Rain Dance :loveu:
Marcin M Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 resuruss napisał(a):Pies cudo - widziałam na zywo,ale suczka wg mnie jest jeszcze lepsza .Oczywiscie mam na mysli suczke tego samego własciciela p.Patryka Bukowczana:Symarun's Rain Dance :loveu: Resuruss suka p. Patryka jest naprawdę piękna (widziałem ją w Grudziądzu), ale ten pies też jest piękny (nie widziałem go na żywo:cool3:). Ja trzymam kciuki za obydwa psy p. Patryka :)
pumilo Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 CANDY BABY Pumilo - Baby z serii super model :evil_lol: Tutaj na pokazie Cherookie
Marcin M Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='pumilo']CANDY BABY Pumilo - Baby z serii super model :evil_lol: Tutaj na pokazie Cherookie Model super ale modelka - fiu fiu :lol:
karolayna Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='pumilo']CANDY BABY Pumilo - Baby z serii super model :evil_lol: Tutaj na pokazie Cherookie widze ze CANDY ma zamiar robic kariere nie tylko na ringach ale i na wybiegu :evil_lol: a moj Oliver konczy dzisiaj ROK :multi::multi:
lonka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 karolayna napisał(a):widze ze CANDY ma zamiar robic kariere nie tylko na ringach ale i na wybiegu :evil_lol: a moj Oliver konczy dzisiaj ROK :multi::multi:Sto lat!!!!!!!!!!!!!:smilecol: :calus: :BIG: :popcorn:
eSstzu Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 lonka napisał(a):Sto lat!!!!!!!!!!!!!:smilecol: :calus: :BIG: :popcorn: dołączam się do życzeń :D:D
karolayna Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 http://www.shihtzuandfurbabyrescue.com/adopted.htm :placz::placz::placz:
Ewelinaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 co za piękne postaci shih jak ty to robisz sa rewelacyjne !! one sa porcelanowe ?
Cockerek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='karolayna']http://www.shihtzuandfurbabyrescue.com/adopted.htm :placz::placz::placz: Popularność rasy juz idzie w złym kierunku, tyle nieszczęść czeka na nowy dom :placz: :placz: :placz:
dianthus Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='slaweknowicki']Nienadąże ich robić :evil_lol: ... napisz jakiego chcesz Sławeczku i agielski i amerykański.Angielski żłoty(jak mój królewicz),a amerykański biało-czerwony.Już się cieszę :buzi: . Jesteś kochany:loveu: . Pozdrawiam
lonka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Wiadomości z Zielonej Gory:loveu: :loveu: :loveu: Madam Baterflaj -Najlepszyj junior w rasie;) ,Nalepsza Para hodowlana wystawy Magnaś z Blejdi:lol: :lol: :lol: A najpiekniejszym psem wystawy został tatusiek Netuni MAGAS!!!!!!!!!!!!:multi: :smilecol: :cool2: :sweetCyb: :ylsuper: Gratuluje wam Robert i Małgosia!!!!!!!!:BIG: Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!shih-tzaczki na podium i tak wysoko!!!!ekstra!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
lonka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 pumilo napisał(a):To nawojowali trochę :evil_lol:Tak;)Córeczka Magnasia Mo-Li otrzymała nastepne CWC na tej wystawie:loveu: Gratulacji dla wlascicieli!!!!!!!!!!!!!:thumbs: :Rose: :sweetCyb: :buzi:
slaweknowicki Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='dianthus']Sławeczku i agielski i amerykański.Angielski żłoty(jak mój królewicz),a amerykański biało-czerwony.Już się cieszę :buzi: . Jesteś kochany:loveu: . Pozdrawiam Dianthus!! z całą pewnością nie jest to twój królewicz , biało czerwony to raczeej też nie jest , ważne ,że jest dla Ciebie ;)
slaweknowicki Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ewelinaa napisał(a):co za piękne postaci shih jak ty to robisz sa rewelacyjne !! one sa porcelanowe ? Nie są porcelanowe , są z glinki organicznej .Moim kolejnym wyzwaniem będzie afgan ;) Pozdrewiam
Marcin M Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='slaweknowicki']Dianthus!! z całą pewnością nie jest to twój królewicz , biało czerwony to raczeej też nie jest , ważne ,że jest dla Ciebie ;) Sławku ja też chcę taką figurkę, typ bez znaczenia tylko może przypominać mojego frędzla (ale nie musi):evil_lol:.
pumilo Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Słodziak :-) Ile już ma? (znaczy miesięcy;) )
aneta21 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 a figa ma 13 miesiecy:P:loveu: :loveu: jest straszna rozrabiara majaca swoje humorki:P:mad: :mad: a najlepsze jest to ze w dzień spi na półce mojego biurka:P
pumilo Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Masz królewnę, to humorki trzeba znosić :evil_lol:
Gośka.Jolly Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Byłam na wystawie psów i to co zobaczyłam wprawiło mnie w osłupienie :crazyeye: . Były akurat Shih Tzu. Właściciele tych psów powariowali!!! Jak można psa lakierować, sypac jakimiś proszkami i traktować jak zabawki do ubierania!!!! Ci ludzie powinni iść do jakiegoś lekarza :mad: To powinno być karalne jako znęcanie się nad zwierzętami!!! Niech sami sobie ubierają za małe ubranka, lakierują i obsypują proszkami !!!!! Psychole!!!!! A w domy psy pewnie śpią na atłasowych kanapach i piją ze złotych misek :shake: Trzeba dbać bardzo o psa ale trzeba miec równo po sufitem :p
Gośka.Jolly Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 dianthus napisał(a):Sławeczku i agielski i amerykański.Angielski żłoty(jak mój królewicz),a amerykański biało-czerwony.Już się cieszę :buzi: . Jesteś kochany:loveu: . Pozdrawiam Ale to kiczowate i koszmarne!!!!! :-o Co Wy w tym widzicie????????? :crazyeye:
lonka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Gośka.Jolly napisał(a):Byłam na wystawie psów i to co zobaczyłam wprawiło mnie w osłupienie :crazyeye: . Były akurat Shih Tzu. Właściciele tych psów powariowali!!! Jak można psa lakierować, sypac jakimiś proszkami i traktować jak zabawki do ubierania!!!! Ci ludzie powinni iść do jakiegoś lekarza :mad: To powinno być karalne jako znęcanie się nad zwierzętami!!! Niech sami sobie ubierają za małe ubranka, lakierują i obsypują proszkami !!!!! Psychole!!!!! A w domy psy pewnie śpią na atłasowych kanapach i piją ze złotych misek :shake: Trzeba dbać bardzo o psa ale trzeba miec równo po sufitem :pPrzepraszam cie bardzo jeżeli się nie znasz na przygotowaniu shih-tzu na wystawe to dlaczego tu obrazasz ludzi na ''dzien dobry'':shake: Poczytaj sobie o rasie i historie:roll: to może zrozumiesz.Amoze i spia na kanapach atlasowych:cool3: bo to są PSY-KANAPOWCY:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
slaweknowicki Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Gośka.Jolly napisał(a):Byłam na wystawie psów i to co zobaczyłam wprawiło mnie w osłupienie :crazyeye: . Były akurat Shih Tzu. Właściciele tych psów powariowali!!! Jak można psa lakierować, sypac jakimiś proszkami i traktować jak zabawki do ubierania!!!! Ci ludzie powinni iść do jakiegoś lekarza :mad: To powinno być karalne jako znęcanie się nad zwierzętami!!! Niech sami sobie ubierają za małe ubranka, lakierują i obsypują proszkami !!!!! Psychole!!!!! A w domy psy pewnie śpią na atłasowych kanapach i piją ze złotych misek :shake: Trzeba dbać bardzo o psa ale trzeba miec równo po sufitem :p Pierwszy post -pierwsze stwierdzenie -z kulturą to na pewno jesteś na bakier .Mam nadzieję , że nikt z forumowiczów nie da się kolejny raz sprowokować komuś takiemu ... . Jeśli chodzi o moje figurki to fakt ,nie są sztuką i zalatują kiczem , ale nie nakręcaj się tak proszę .Jesteś prostą osoba więc zajmij się lepiej swoim biednym pieskiem , który (jak chwalisz się na innym temacie) przesiaduje 9 godzin dziennie sam w domu. Pozdrawiam i rozumu życzę ...
Recommended Posts