lonka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Gratuluje p.bogusi ukonczenia Ml.Ch Gawisia i 3 lokaty na grupach hodowlanych!!!:loveu: :loveu: :loveu:
dianthus Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 slaweknowicki napisał(a):Namiocik przetestowany , kompletny i ładniusi , przy rozkładaniu mało pylica nie dostałem ale zadowolenie i tak duże . Dzięki Dianthus... A co w domu rozkładałeś :evil_lol: ??? Na zdjęciach od Lonki po kolei: -MARA Red-Amo Zw.Młodzieży -NEFRETETE Na Przykład -j.w. -KISS WITH ROSESS Dianthus -RAPSODIA Dwa Gangi- weteranka -BIRIBISSI Hypeastrum -SOUND OF MUSIC Solarisavis Pozdrawiam
carotina Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 dianthus napisał(a): -SOUND OF MUSIC Solarisavis Pozdrawiam Solaris avis MUSIC OF LOVE;)
dianthus Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Fotki: -kl.młodzieży -GINEVRA i KISS WITH ROSESS -FASCYNACJA Wark-Ot i GINEVRA -FASCYNACJA -NEFRETETE -J.W -MUSIC OF LOVE ;) -TOYA Farabi Pozdrawiam
lonka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 dianthus napisał(a):A co w domu rozkładałeś :evil_lol: ??? Na zdjęciach od Lonki po kolei: -MARA Red-Amo Zw.Młodzieży -NEFRETETE Na Przykład -j.w. -KISS WITH ROSESS Dianthus -RAPSODIA Dwa Gangi- weteranka -BIRIBISSI Hypeastrum -SOUND OF MUSIC Solarisavis Pozdrawiammała pomyłka;) nie rapsodia na fotkach tylko suczka Yaki.
lonka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :loveu: Na 3 fotce od dołu ciocia Neci -Madam Baterflaj.:cool3:
dianthus Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='lonka']:loveu: Na 3 fotce od dołu ciocia Neci -Madam Baterflaj.:cool3: Ja tam nic nie będzę mówić,ale powiem OPISUJCIE WKLEJANE ZDJĘCIA!!!:cool3: Pisałam,że nie mam katalogu:evil_lol: .A na "optykę"można psiaki pomylić. Pozdrawiam
lonka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='dianthus']Ja tam nic nie będzę mówić,ale powiem OPISUJCIE WKLEJANE ZDJĘCIA!!!:cool3: Pisałam,że nie mam katalogu:evil_lol: .A na "optykę"można psiaki pomylić. PozdrawiamKlasy posredniej nie widzialam:cool3: bo byłam jusz na MP :roll: a kazdy wie kto na fotkach i moze się "przyznac":lol: do swoich pociech:loveu:
dianthus Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 lonka napisał(a):Klasy posredniej nie widzialam:cool3: bo byłam jusz na MP :roll: a kazdy wie kto na fotkach i moze się "przyznac":lol: do swoich pociech:loveu: A wg mnie to nie OYA tylko BOLS albo FASCYNACJA :evil_lol: . A przyznać się to by faktyczne mogli.
Yaki Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 dianthus napisał(a):A wg mnie to nie OYA tylko BOLS albo FASCYNACJA :evil_lol: . A przyznać się to by faktyczne mogli. Iwonko :lol:,Ala ma racje to jest moja OYA,suczka z klasy mlodziezy. A zdjecia swietne,gratulacje dla mlodej fotoreporterki:lol: :lol: :lol:
Goja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 lonka czy mogę wkleić na swoją stronę www twoje zdjęcia mojego psa? proszę ja nie mam takich ładnych
Marcin M Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Wykaz przyjętych Shih Tzu: Psy Klasa Młodzieży: MAIUS Red-Amo GAWAIN Ad ActePsy Klasa Pośrednia: BEN-CZEN z Sypniewskiej osadyPsy Klasa Otwarta: VIVAT WIELKI SZU MartelSuki Klasa Młodzieży: KISS WITH ROSES Dianthus GINEVRA Ad Acte CLEO TiramisuSuki Klasa Pośrednia: BIRIBISSI HipeastrumSuki Klasa Otwarta: ULTRA-TOP Astarte Gold
Marcin M Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 carotina napisał(a):kto sędziuje?? Kornelia Butrimova - Litwa
lonka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Goja napisał(a):lonka czy mogę wkleić na swoją stronę www twoje zdjęcia mojego psa? proszę ja nie mam takich ładnychoczewiście że możesz:lol:
Goja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 elonka dizęki za pozwolenie wstawię i postaram się zrobić pożadek z polskimi literami
marynia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Wkleiłam swoje szczeniaczki na "gryfoniki", więc żeby było sprawiedliwie wklejam zdjęcie 3 miesięcznej dziewuszki - należącej do mojej mamy
slaweknowicki Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Cisza jak makiem zasiał... :diabloti: :diabloti: :diabloti:
carotina Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 slaweknowicki napisał(a):Cisza jak makiem zasiał... :diabloti: :diabloti: :diabloti: czyżby przed burzą:diabloti: ...?
slaweknowicki Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Miejmy nadzieje ze nie. Pochwalcie się proszę czy zgłosiliście swoje psy na wystawę światową w poznaniu
slaweknowicki Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Carotina jak tam zdjęcia z Gdyni ?? podobają się ??
carotina Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 slaweknowicki napisał(a):Carotina jak tam zdjęcia z Gdyni ?? podobają się ?? a tak:multi: :loveu: bardzo dziękujemy:-D szczególnie colcia:diabloti: ma fajne ujęcia:eviltong: :mdrmed:
lonka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='marynia']Wkleiłam swoje szczeniaczki na "gryfoniki", więc żeby było sprawiedliwie wklejam zdjęcie 3 miesięcznej dziewuszki - należącej do mojej mamy Kasiu zapomnialas napisac rodzicow malej niunki:mad:
Marcin M Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Marcin M']Wykaz przyjętych Shih Tzu: Psy Klasa Młodzieży: MAIUS Red-Amo - lok. II, oc. dosk. GAWAIN Ad Acte - lok. I, oc. dosk., Zw. Mł., III BiS JuniorPsy Klasa Pośrednia: BEN-CZEN z Sypniewskiej osady - ???Psy Klasa Otwarta: VIVAT WIELKI SZU Martel - ???Suki Klasa Młodzieży: KISS WITH ROSES Dianthus - lok. III, oc. dosk. GINEVRA Ad Acte - lok. II, oc. dosk. CLEO Tiramisu - lok. I, oc. dosk., Zw. Mł.Suki Klasa Pośrednia: BIRIBISSI Hipeastrum - lok. I, oc. dosk., CWCSuki Klasa Otwarta: ULTRA-TOP Astarte Gold - lok. I, oc. dosk. CWC, BOS, BOB Takie mam informację z toruńskiej wystawy. Jeżeli ktoś zna szczegółowe wyniki proszę o napisanie. Gratulacje dla wszystkich wystawców.
Recommended Posts