Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ROOFI napisał(a):
Widzę,że Pastylka i Voodo sie załapały na foty.

No pewnie że się załapały !! i to na najfajniejsze :cool3:

pozdro.

Posted

fotki jak zwykle super, ciesze się, że moja "ulubienica" tak ładnie się prezentuje, widziałam również fotkę z wystawy, czempion 'szczeniak'??, /jak ktoś określił/ wg mojego laickiego zdania to jest dopiero, 'ale rewelacja'! :-o. Ale i tak bywa.

• 2 weeks later...
Posted

Cześć !
wystawa we Włocławku już za nami .Sorki że tak późno wstawiam fotki :roll: :shake: ,ale co się odwlecze ....... Normalka że fotki Kiry są nie za bardzo
wyraźne ( jak zawsze :evil_lol: ) . Skupiałem się na innych a zapomniałem o sobie :cool2: . Przemieszam zdjęcia naszego pręguska z innymi psiakami z wystawy ( może ktoś nie zauważy i pomyśli że się zaangażowałem w focenie :lol:

C.d.n

Posted

[quote name='kira']Przemieszam zdjęcia naszego pręguska z innymi psiakami z wystawy ( może ktoś nie zauważy i pomyśli że się zaangażowałem w focenie :lol:

Ha ha ha ha ha - dobre to :evil_lol: po co się zdradziłeś. :p

Fotki fajniusie. :lol:

Pzdr

• 3 weeks later...
Posted

Sorki że mnie tak długo nie było :oops: , ale wiecie jak to jest , nakichali tych wystaw , wyrobić się nie idzie :p . No dobra :cool1: , mam duże zaległości i tylko parę dni do.. :cool3: ,więc zacznę fotorelacyjkę z Krajówki VGrupy
w Łodzi .

A tak się rozpoczęła się wystawa :multi:

Ktoś tu chyba posypia :evil_lol:

C.d.n

Posted

Wczoraj przeszła u na burza i zostały ( przez Sylwię :loveu: ) uwiecznione jej przepiękne skutki :lol:

były nawet dwie Tęcze :p ( naprawdę ! )

pozdro.

Posted

A na końcu tej tęczy było złoto :cool3: , ale zanim dotarłem do jej końca ,to tęcza znikła ... i złoto też :roll: . Ale od tego złota lepsza jest przyjaźń , co nie?

Pozdrawiam wszystkich , wszystkich serdecznie !

Posted

Światówka za nami :multi: ! Było na co popatrzeć i nacieszyć oczęta :crazyeye:.
Nasze AA wypadły lepiej na tej wystawie ( w oczach świata ) , niż nasi piłkarze :diabloti: :angryy: :shake: :mad: . Super towarzystwo i oczywiście Atmosfera szampańska :multi: . Dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich tam obecnych !! .
Wstawię kilka zdjęć z wystawy , i parę z " długiego powrotu do domu :cool3: "

pierwsza ekipa :lol:

najmłodsza AA jaką udało mi się spotkać :loveu:( i chyba jedyna tego dnia )

C.d.n

Posted

I fotka " Króla Dnia "

Zdjęć z Bratysławy nie mam ( brak czasu :placz: ). pozostały tylko , na osłodę , te zrobione z autka , przez szybkę :lol:

no i ekipa w drodze powrotnej

C.d.n

Posted

C.d

Nigdy nie ma mnie na żadnym zdjęciu ( może i dobrze :evil_lol: ) , no to sam sobie zrobiłem :eviltong:

Słowacki " misiek "

Po podróży , " krótki :diabloti: " pobyt w Gogolinie ( pozdrowienia dla Waldka , Doroty , Gosi i Agnieszki :loveu: )

C.d.n