kira Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 i na zakończenie całe podwozie VooDoo :evil_lol: koniec :lol: Quote
ROOFI Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Widzę,że Pastylka i Voodo sie załapały na foty. Quote
kira Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 ROOFI napisał(a):Widzę,że Pastylka i Voodo sie załapały na foty. No pewnie że się załapały !! i to na najfajniejsze :cool3: pozdro. Quote
pastylka 123 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 fotki jak zwykle super, ciesze się, że moja "ulubienica" tak ładnie się prezentuje, widziałam również fotkę z wystawy, czempion 'szczeniak'??, /jak ktoś określił/ wg mojego laickiego zdania to jest dopiero, 'ale rewelacja'! :-o. Ale i tak bywa. Quote
kira Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Cześć ! wystawa we Włocławku już za nami .Sorki że tak późno wstawiam fotki :roll: :shake: ,ale co się odwlecze ....... Normalka że fotki Kiry są nie za bardzo wyraźne ( jak zawsze :evil_lol: ) . Skupiałem się na innych a zapomniałem o sobie :cool2: . Przemieszam zdjęcia naszego pręguska z innymi psiakami z wystawy ( może ktoś nie zauważy i pomyśli że się zaangażowałem w focenie :lol: C.d.n Quote
kira Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Ciąg dalszy ciąg dalszy nastąpi za moment :lol: Quote
kira Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Ciąg dalszy ciąg dalszy za chwiłkę Quote
kira Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Ostatnie fotunie :multi: ( ktoś się na pewno ucieszył , że nie będę więcej zanudzał :roll: ) kuuuniec :evil_lol: pozdrawiamy !!! Quote
bety Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='kira']Przemieszam zdjęcia naszego pręguska z innymi psiakami z wystawy ( może ktoś nie zauważy i pomyśli że się zaangażowałem w focenie :lol: Ha ha ha ha ha - dobre to :evil_lol: po co się zdradziłeś. :p Fotki fajniusie. :lol: Pzdr Quote
pastylka 123 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kira, widzę i podziwiam, Twoja wena twórcza coraz bardziej się ujawnia ;), foty są super, nawet zauważyłam znajomych 2-u i 4-ro nożnych :multi: Quote
kira Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Sorki że mnie tak długo nie było :oops: , ale wiecie jak to jest , nakichali tych wystaw , wyrobić się nie idzie :p . No dobra :cool1: , mam duże zaległości i tylko parę dni do.. :cool3: ,więc zacznę fotorelacyjkę z Krajówki VGrupy w Łodzi . A tak się rozpoczęła się wystawa :multi: Ktoś tu chyba posypia :evil_lol: C.d.n Quote
kira Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Rodzinka AA ( Jak zwykle beze mnie :placz: ) siusiumajtki :evil_lol: C.d.n. Quote
kira Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 I ostatnie dwa zdjęcia ze spacerku ( przed wystawowego z Lorikiem ) Koniec ( na razie :evil_lol: ) pzdr. Quote
kira Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Wczoraj przeszła u na burza i zostały ( przez Sylwię :loveu: ) uwiecznione jej przepiękne skutki :lol: były nawet dwie Tęcze :p ( naprawdę ! ) pozdro. Quote
bety Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='kira'] były nawet dwie Tęcze :p ( naprawdę ! ) pozdro. Widać, fajne :lol: Pzdr Quote
kira Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 A na końcu tej tęczy było złoto :cool3: , ale zanim dotarłem do jej końca ,to tęcza znikła ... i złoto też :roll: . Ale od tego złota lepsza jest przyjaźń , co nie? Pozdrawiam wszystkich , wszystkich serdecznie ! Quote
kira Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Światówka za nami :multi: ! Było na co popatrzeć i nacieszyć oczęta :crazyeye:. Nasze AA wypadły lepiej na tej wystawie ( w oczach świata ) , niż nasi piłkarze :diabloti: :angryy: :shake: :mad: . Super towarzystwo i oczywiście Atmosfera szampańska :multi: . Dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich tam obecnych !! . Wstawię kilka zdjęć z wystawy , i parę z " długiego powrotu do domu :cool3: " pierwsza ekipa :lol: najmłodsza AA jaką udało mi się spotkać :loveu:( i chyba jedyna tego dnia ) C.d.n Quote
kira Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 I fotka " Króla Dnia " Zdjęć z Bratysławy nie mam ( brak czasu :placz: ). pozostały tylko , na osłodę , te zrobione z autka , przez szybkę :lol: no i ekipa w drodze powrotnej C.d.n Quote
kira Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 C.d Nigdy nie ma mnie na żadnym zdjęciu ( może i dobrze :evil_lol: ) , no to sam sobie zrobiłem :eviltong: Słowacki " misiek " Po podróży , " krótki :diabloti: " pobyt w Gogolinie ( pozdrowienia dla Waldka , Doroty , Gosi i Agnieszki :loveu: ) C.d.n Quote
kira Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 C.d. Najsłynniejsza Karolinka :lol: C.d.n Quote
kira Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Ciąg dalszy tej Aventure :evil_lol: Koniki :loveu: kilka ujęć z okolic C.d.n Quote
kira Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 C.d śliczne pstrągi ( i smaczne :roll: ) i sobie na skale rosło drzewko :lol: pamiątkowa fotografia A kto to jest ??? C.d.n Quote
kira Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Pani na tych włościach- Asti ma osiem lat i ślicznie tańczy :loveu: I to by było na tyle . Do następnego !! Quote
Recommended Posts