Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu posypało . Na niedzielnym spacerku zrobiłem kilka fotek.
Dziewczyny uwielbiają śnieżek ( w przeciwieństwie do mnie Brrr..)

koniec.

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='pastylka 123']galeria super,aż mam ochotę na takiego psiaka, myśle, że po takiej sesji zdjęciowej spotkamy się na wystawie[/QUOTE]

Dzięki bardzo,staram się jak mogę :razz:
Zapraszam na następną wystawę, do Leszna (oczywiście jak przyślą mi potwierdzenie zgłoszenia ).
pozdrawiam.

Posted

Widzę, że u Was zasada ' za smakołyka życie!" działa w przypadku obu bestii...no u mnie niestety tylko Sara jest taka łakoma... Frodo woli bardziej wyrafinowane formy nagradzania :evil_lol:

Posted

[quote name='Patisa']Widzę, że u Was zasada ' za smakołyka życie!" działa w przypadku obu bestii...no u mnie niestety tylko Sara jest taka łakoma... Frodo woli bardziej wyrafinowane formy nagradzania :evil_lol:[/QUOTE]

W rzeczy samej , obydwie uwielbiają wszelkie dobroci kulinarne ,a zwłaszcza
ta ryszawa :evil_lol:

Posted

pastylka 123 napisał(a):
Czy na wystawę do Leszna zabieracie obie "śliczności"? Wiem, że czekacie na potwierdzenie. :cool1:

Potwierdzenie już otrzymaliśmy . A na wystawę zabieramy tylko Kirę ( bo nasza ryszawa jest po prostu tylko nasza , nierasowa , ale charakterek ma typowo rasowy :evil_lol: ) .
pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

pastylka 123 napisał(a):
Kira, gratulacje!!:multi: cwc i zw. rasy. Sunia prezentowała się rewelacyjnie. Jest to pupilka moich obserwacji wystawowych.;)

Dzięki za gratki ! Szkoda że się nie spotkaliśmy na wystawie (może następnym razem :roll: ) . Bardzo mi miło że podoba ci się nasz pręgusek :lol: .Wstawię później kilka fotek z drogi powrotnej bo na Hali zdjęcia wyszły mi FATALNIE :angryy:

Pozdrawiam !

Posted

No to jesteśmy po drugiej wystawie w tym roku , która odbyła się w lesznie
( champion of champion's )
Wstawię kilka fotek ( większość z drogi powrotnej,bo na Hali sprzęcicho zawiodło )
Cała obsada sędziowska

i pręgusek (osamotniony )

i z powrotem do domciu

koniec.

Posted

kira napisał(a):
Z okazji Dnia Kobiet życzę wszystkim
[SIZE=5]DOGOMANIACZKOM
[SIZE=4]Pomyślności i samych sukcesów wystawowych !
:Rose:

Akitowa Dogomaniaczka - Ślicznie Dziękuje. :lol:
Pzdr

• 4 weeks later...
Posted

Wiosna , wiosna !! ( nareszcie :multi: )
Dziś wybraliśmy się na małą wycieczkę do Gołuchowa .
Pstryknąłem tam ( oczywiście całkiem przypadkowo :razz: ) kilka fotek .
Miłego oglądania.

nie mam pojęcia co to za kwiateczki , ale fajnie że już są !!

i nasze dziewuchy z koleżanką

cdn

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='pastylka 123']A co z wystawą w Inowrocławiu ? Fotek w galerii jeszcze nie ma ? Pręgusek b. ładnie prezentowała się na pudle. GRATULACJE !!!! :multi: Ja tam byłam, widziałam, i kawę piłam. :crazyeye:

Nie miałem wcześniej możliwości i czasu :roll: , ale już nadrabiam i wstawię kilka zdjęć z Inowrocławia .

i dwie fotki z BOG

no to byłoby na tyle , jednym słowem - mieliśmy trochę szczęścia tego dnia.
koniec.

Posted

J.G napisał(a):
Wspaniała galeria,nawet ja się w niej znalazłem.:loveu:

Miło nam że nasza galeria wpadła wam w oko-zapraszamy ponownie :lol:
Startujemy prawie zawsze na tym samym ringu , więc na pewno znajdziecie się razem z " Diabełkiem " w obiektywie .

pozdrawiamy !!

• 2 weeks later...
Posted

Kolejna wystawa za nami . Pogoda nie zrobiła nam kaprysu , więc i atmosfera była superaśna . Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas :lol: .
Wstawię kilka zdjęć własnych , jak i zapożyczonych od takiej jednej miłej Pani :evil_lol:.
MWPR Łódź 09'

ciąg dalszy za moment..

Posted

Piękna sunia i piękna galeria :cool1: Fotki plenerowe wspaniałe! A wiosenne love story w żabim wykonaniu rewelacyjne :lol:
I kolejna galeria gdzie widze akite puszczoną luzem biegać... Czy ta rasa bez problemu wraca na wołanie? słyszałam,że te psy lubią "głuchnąć" na spacerach tak samo jak i inne szpice, choćby haszczaki czy malamuty.A rasa piękna,dostojna, ma to "cos" w sobie...:cool1: