kira Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cześć! Postanowiliśmy również założyć swoją małą galeryjkę . A oto jej dwie bohaterki: Kira(Brittany Gogolińska Karolina) oraz Shiba Ale może zacznijmy historię od początku.Dawno,Dawno temu............... takie byłyśmy malutkie Na początek pierwsze dni Shiby w domu(jest w końcu starsza bo ma trzy lata) trochę tutaj podrosła (i utyła) C.d.n :lol: Quote
bety Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi: . Oh jak fajnie kolejna galeria do odwiedzania :cool3: Bardzo dobrze, że wpadliście na ten pomysł, a teraz do dzieła i wstawiać duuuuuuuuużo fotek. Pzdr Quote
kira Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 no i przyszedł czas na najmłodszą z rodziny-małą Kirę Mam cię! jedziesz z nami do nowego domku i ostatni pokaz przed wyjazdem C.d.n Quote
Franka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 bety napisał(a):Będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi:, będę pierwsza :multi: . Oh jak fajnie kolejna galeria do odwiedzania :cool3: Bardzo dobrze, że wpadliście na ten pomysł, a teraz do dzieła i wstawiać duuuuuuuuużo fotek. Pzdr No jak zwykle mnie wyprzedzila :mad: pewnie dobrze czatowala albo albo :razz: dostala wczesniej cynka :cool3:. Musze to wysledzic:evil_lol:. Tez chcialabym taka galerie ale nie mam czasu ot .Pzdr. Ps.Przynajmniej beda zdjecia na biezaco mogla ogladac:loveu: Quote
bety Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Franka']No jak zwykle mnie wyprzedzila :mad: pewnie dobrze czatowala albo albo :razz: dostala wczesniej cynka :cool3:. Musze to wysledzic:evil_lol:. Tez chcialabym taka galerie ale nie mam czasu ot .Pzdr. Ps.Przynajmniej beda zdjecia na biezaco mogla ogladac:loveu: Ha, ha a to już moja słodka tajemnica jak to zrobiłam :eviltong::evil_lol: że byłam pierwsza. Akurat nie masz czasu - aha - leniuch jesteś i tyle :evil_lol: - taka galeria wcale nie jest czasochłonna :eviltong::cool3::lol: Pzdr Quote
Franka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Klania sie wam taki oto czarny facet:evil_lol: z ruda kolezanka:loveu:Pozdrawiamy Quote
*aneta* Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dlaczego u mnie nie wyświetlają się fotki:-( Widzę tylko czarnego i rudą:cool3: Pozdr. Quote
kira Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Franka napisał(a):Klania sie wam taki oto czarny facet:evil_lol: z ruda kolezanka:loveu:Pozdrawiamy Witamy tatusia Kiry w naszej galerii .Mamy nadzieję że wstawisz Elcia więcej jego fotek. pozdro. Quote
kira Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 *aneta* napisał(a):Dlaczego u mnie nie wyświetlają się fotki:-( Widzę tylko czarnego i rudą:cool3: Pozdr. Sorry że znikły zdjęcia,ale był mały problem z serwerem! Teraz powinno być już wszystko OK. Pozdrawiam . Quote
Franka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Aaaa to sie zastanowimy i jak porobimy nowe zdjecia to byc moze cos wlepimy;) Narazie pogoda do bani :cool3: Quote
*aneta* Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kira napisał(a):Sorry że znikły zdjęcia,ale był mały problem z serwerem! Teraz powinno być już wszystko OK. Pozdrawiam . Witam! Dzisiaj jest faktycznie lepiej ponieważ widzę już połowę fotek i mam nadzeję, że jutro będą wszystkie widoczne:razz: Pozdr. Quote
kira Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Nie ma to jak spojrzenie z góry a tak wyglądało pierwsze spotkanie kiry i shiby a tak ogródka po długiej podróży i wyczerpującej zabawie ,nadszedł czas na odpoczynek Quote
kira Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Zabiegi kosmetyczne a może tortury? no i kto tu rządzi? nie tylko na zabawach świat się opiera,trzeba też popracować mała wstaweczka z teraźniejszości ale poszalałem z tym zdjęciem :roll: (taka mała wena twórcza) pozdrawiam. C.d.n Quote
bety Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 http://images50.fotosik.pl/33/42376e2ea4c2d60d.jpg A ja tą panią w środku znam :cool3::lol: i pozdrawiam :lol: A czyżby to było zdjęcie wieczorno - nocne. Pomysł super z tą sepią. Pzdr Quote
kira Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 A ja tą panią w środku znam :cool3::lol: i pozdrawiam :lol: A czyżby to było zdjęcie wieczorno - nocne. Pomysł super z tą sepią. Pzdr No pewnie że znasz,też masz od niej pozdrowionka :lol: Zdjęcie żeczywiście było robione wieczorem,wyszło troszeczkę za ciemne i chciałem je uratować,no i wyszło jak wyszło ( mam jeszcze kilka takich Hi Hi ) ;) Pa ! Quote
kira Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Dzisiaj u nas posypało śniegiem(Brrrr.,jak ja nienawidzę zimy!) No ale cóż,zawsze stał u nas na ogródku bałwanek ,jak był śnieg oczywiście,do czasu gdy nie pojawiła się Ona.. bałwanki poległy Dobra, dosyć narazie tej zimnicy.A oto wspomnienie suczki,która była u mojego brata i zostanie w naszej pamięci na zawsze. na zdjęciu z roczną shibą i w całej okazałości Ch.Pl. Katia Nizenkol C.d.n Quote
kira Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 sposoby na spanko:sleep2: mają dwa pokoje z kuchnią,ale ponoć im ciaśniej tym lepiej! C.d.n Quote
kira Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Wigilijny,przedpołudniowy spacerek najlepsze są zabawy w piachu (nawet zimą) i w trawie Quote
Franka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wcale nie podobny :shake: ja znam innego pana:evil_lol:;) Pzdr. Quote
kira Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 kaczuszki wzbudzają zawsze duże zainteresowanie No i przyszła pora na jej pierwszą wystawę. (02.03 2008 Nowy Dwór Mazowiecki) a ten Pan po środku to ja :lol: pozdrawiam! C.d.n Quote
kira Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Franka napisał(a):Wcale nie podobny :shake: ja znam innego pana:evil_lol:;) Pzdr. Ha,ha,ha dowcip nigdy cię nie opuszcza :razz:.Zamiast żartować lepiej postaraj się o fotki :lol: pozdr. Quote
kira Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Podrasta nam ta młodzież w niewyobrażalnym tempie. Kilka zdjęć ze spaceru i pierwszej,nieplanowanej,kąpieli w rzece. ( w pogoni za kaczką albo kaczorem-kto to wie :razz: ) tego dnia Shiba była okropnie niegrzeczna,no i w końcu dostała ochrzan C.d.n Quote
kira Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Następne spacerkowo (i znowu ulubiony piach) i górki no i jedno zdjęcie z teraz ( no prawie ;) ) mała przerwa w treningu. C.d.n Quote
Franka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A czy ta dziewczynka z takim pieskiem wam sie podoba:lol: Quote
kira Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Franka napisał(a):A czy ta dziewczynka z takim pieskiem wam sie podoba:lol: śliczną masz wnusię Elu ! Normalnie poszła w Babcię :lol: ! . Quote
Recommended Posts