Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, to trzymam kciuki!
Piesek na zdjęciu wygląda naprawdę ładnie. Ma już 7mies, więc nie będziesz już miała problemu z załatwianiem się w domu. A to,że czasem broi...jest młody, żywiołowy i spaniel! Jak nie ma ruchu, to będzie broił - jakoś się musi rozładować. Moja suka zawsze chodziła jak zegarek-żywy dowód, że szkolenie pozytywne czyni cuda. Aż do czasu sterylki. 2tyg ograniczonego ruchu i nie mogłam uwierzyć własnym oczom. Moja Frytka "krąbrna" i samowolna :crazyeye: Na szczęście kilka dni intensywnych spacerków :cool1: i wszystko wraca do normy :multi:
Masz rewelacyjne warunki na spaniela, więc na miejscu tej pani nawet bym się nie zastanawiała.A na Twoim miejscu przycisnęłabym ją trochę :razz:
Mam nadzieję, że w następnym poście od Ciebie zobaczymy zdjęcia pieska już w nowym domku ;)

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Asiu! Ciągle czekam :watpliwy: Umówiłyśmy się na godz 21.00, ze względu na to, że obie pracujemy do późna. Tak że wszystko przede mną :) Coś czarno to widzę (zawsze byłam pesymistką :( ) ale już nie zapeszam :cool3:

A teraz nowina :diabloti: Bądźcie ze mnie dumne...odezwała się kobieta od szczeniaczków, chciała przesłać ich zdjęcia, a jakże zdjęcia zobaczyłam:diabloti:, ale powiedziałam, że przeglądam oferty ze schronisk

Nie w tym miejscu mi się wpisuje :wallbash:

Pani odpisała "ok" :evil_lol:

Posted

malina113 napisał(a):
Hej Asiu! Ciągle czekam :watpliwy: Umówiłyśmy się na godz 21.00, ze względu na to, że obie pracujemy do późna. Tak że wszystko przede mną :) Coś czarno to widzę (zawsze byłam pesymistką :( ) ale już nie zapeszam :cool3:

A teraz nowina :diabloti: Bądźcie ze mnie dumne...odezwała się kobieta od szczeniaczków, chciała przesłać ich zdjęcia, a jakże zdjęcia zobaczyłam:diabloti:, ale powiedziałam, że przeglądam oferty ze schronisk :evil_lol:

Ciekawa jestem co ta pani na to? :cool3: :evil_lol:

Posted

malina113 napisał(a):
Nie umiem sobie poradzić z tym forum :placz:
Odp. wyżej

To nie Twoja wina. Przez prace na forum posty coś ostatnio skaczą :placz:

Trzymam kciuki ! Cieszę się, że gadanie dziewczyn nie poszło na marne :)

Posted

Nie wiem czy tym razem będzie j/w :diabloti:

Koniec pracy, uciekam do domku :multi:

Jeśli się już dziś nie odezwę, to będzie znaczyło, że mam złe wieści:shake:
Dzięki Dziewczyny;)

Posted

malina113 napisał(a):
Nie wiem czy tym razem będzie j/w :diabloti:

Koniec pracy, uciekam do domku :multi:

Jeśli się już dziś nie odezwę, to będzie znaczyło, że mam złe wieści:shake:
Dzięki Dziewczyny;)

Nawet jak będziesz miała złe wieści, to nie poddawaj się i daj nam znać.
Będziemy szukać dalej.

W schronisku w Tczewie jest młodziutki złoty spanielek po wypadku. Jakiś czas temu był operowany. Śliczny jest, tylko trzeba sprawdzić stosunek do dzieci. ;)

Posted

malina113 napisał(a):
No tak jak myślałam, nici z pieska :placz: Tak musiało być i widocznie było mi pisane :shake: Nic na siłę, może kiedyś? ;) Ale postaram się do Was zaglądać tak często, jak tylko będę mogła :loveu:

dlaczego?:placz:

Posted

No tak jak myślałam, nici z pieska :placz: Tak musiało być i widocznie było mi pisane :shake: Nic na siłę, może kiedyś? ;) Ale postaram się do Was zaglądać tak często, jak tylko będę mogła :loveu:

Posted

malina113 napisał(a):

Czy tamta babka mówiła dlaczego podjęła taką a nie inną decyzję?

Śliczna spanielka do oddania - Lipsk:
Oddam 3 lenią suczkę, śliczny spaniel (487777521) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Czy tamta babka mówiła dlaczego podjęła taką a nie inną decyzję?

Groszek, bo tak się wabi piesek :loveu:, trafił do Pana, któremu brakowało towarzysza do spacerów. Myślę więc, że nie trafił źle...mam nadzieję ;)

A ja, jak już powiedziałam, odpuszczam sobie. Spróbuję za rok. Teraz mam wyzwanie żeby wytłumaczyć synkowi, że raczej pieska nie będzie :placz:
Myślę, że zrozumie ;)

Posted

E, ja bym się nie poddawała. Do świąt jeszcze jakby ponad miesiąc. Obserwuj spokojnie allegro, schroniska i różne ogłoszenia. I może zacznij zbierać kasę na szczeniaczka z rodowodem, hm? :cool3: Wydaje mi się,że to młody by łatwiej zrozumiał. Może też się dołoży... Od początku będzie miał swój wkład w pieska... I co Wyście się tak uparli z tymi świętami? ;) :roll: Szczerze mówic jak brać psiaka, to nawet lepiej na wiosnę czy lato, kiedy jest ciepło, ładna pogoda i spacery przyjemniejsze (szczególnie w przypadku szczeniaka, z którym co chwilę trzeba na dwór latać podczas nauki załatwiania się poza domem).
Życzę Powodzenia. I mam nadzieję, że Twój synek w końcu dostanie swojego ukochanego psiaka ;) A Ty nie znikniesz z forum.

A to:

Oddam 3 lenią suczkę, śliczny spaniel (487777521) - Aukcje internetowe Allegro

Naprawdę ładna psina

Posted

Przyznam, że jestem zrezygnowana :-( Jeśli coś mi się nie udaje, to znak, że czas ustąpić, wiem z doświadczenia ;) Nic nie dzieje się bez przyczyny, więc tak miało być.

Może to i prawda, że lepiej wziąć szczeniaka na wiosnę...Pomyślę :cool3:

A co do forum, to postaram się zaglądać w każdej wolnej chwili, bo już się trochę do Was przywiązałam i wiem, że można na Was liczyć :loveu:

Posted

malina113 napisał(a):
Przyznam, że jestem zrezygnowana :-( Jeśli coś mi się nie udaje, to znak, że czas ustąpić, wiem z doświadczenia ;) Nic nie dzieje się bez przyczyny, więc tak miało być.

Może to i prawda, że lepiej wziąć szczeniaka na wiosnę...Pomyślę :cool3:

A co do forum, to postaram się zaglądać w każdej wolnej chwili, bo już się trochę do Was przywiązałam i wiem, że można na Was liczyć :loveu:

Niw wiem czy czytałaś wcześniej co pisałam, ale w schronisku w Tczewie jest młodziutki spanielek po wypadku i operacji. Jest naprawdę piękny.

Poza tym właśnie się dowiedziałam, że będziemy mieli do adopcji 5-miesięcznego spanielka w woj. wielkopolskim. Zdjęcia będę miała najprawdopodobniej w niedzielę. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Niw wiem czy czytałaś wcześniej co pisałam, ale w schronisku w Tczewie jest młodziutki spanielek po wypadku i operacji. Jest naprawdę piękny.

Poza tym właśnie się dowiedziałam, że będziemy mieli do adopcji 5-miesięcznego spanielka w woj. wielkopolskim. Zdjęcia będę miała najprawdopodobniej w niedzielę. ;)

skąd dokladnie?

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

Czytałam ;) Groszek też był z Tczewa :loveu:
Masz może link do niego?