halbina Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 no to się przypomnimy, dwie suczki szukają domków! Quote
KulaPaPa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 UP UP!! Amikat, czy ta osoba się odezwała? Quote
KulaPaPa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Z ostatniej chwili: Czarna mordka jedzie do nowego domku dzisiaj:-) Quote
halbina Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja sie cieszę, ale skoro tak dobrze idzie, to mam pytanie: podpisujesz jakąś umowę adopcyjną? wymagasz sterylizacji, opowiadasz o swoich doświadczeniach z niewysterylizowaną suką?... Quote
KulaPaPa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Tak, umowy są pospisywane. Niektórych to dziwi, ale mam przynajmniej dane osób do których idą małe.O sterylizacji informuję i właściciele zgadzają się na sterylizację, ale jak będzie w praktyce... Widzieli moje stado i świadomie na pewno rozmnażać nie będą. Quote
maciaszek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 KulaPaPa napisał(a):O sterylizacji informuję i właściciele zgadzają się na sterylizację, ale jak będzie w praktyce... Jako osoba wydająca psiaki i podpisująca umowy masz prawo to potem skontrolować i ew. psa odebrać (na podstawie umowy). Quote
amikat Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cholewcia! Ja nie wiem czy Ci ode mnie sie pojawili bo ja tylko numery rozdaję i polecam gorąco!!!!! Quote
DG32 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 To o ile dobrze licze i nic sie nie zmieniło to jeszcze jedna sunia została, jeśli tak to przydałyby sie nowe zdjęcia i zrobiłoby się wtedy suni nowe ogłoszenia. Quote
KulaPaPa Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Tak jest jedna.. czarna mordka. Nie ma szczęścia, już drugia raz do nas wróciła... i to z powodów od niej niezależnych. W sobotę mamy odwiedziny z Tychów, zobaczymy, może tym razem jej się poszcześci i nie trafi na ...:angryy: Dogomania Forum - KulaPaPa's Album: Szczenior wkleiłam zdjęcia do galerii bo inaczej nie umiem Pani z Tychów potwierdzała mi dzisiaj dwa razy że przyjeżdżaja, więc po sobocie dam znać jak się sprawy mają. Duża wczoraj była u weterynarza, ma jeszcze trochę mleka, więc sterylizacja będzie jak się wchłonie, tzn po Nowym Roku Quote
KulaPaPa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Mordusia jest juz w nowym domu, nowi Panstwo bardzo ją chwalą. Jest grzeczna, ładnie śpi w nocy, wszyscy są w niej zakochani. Córeczka właścicieli (6 lat) nadała jej już nowe imię - mała nazuwa się Mika Quote
halbina Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 czyli już wszystkie mają domki?... teraz prosimy jeszcze o info, że suczka została wysterylizowana... Quote
DG32 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Czyli wszystkie maluchy spędzą Święta w nowych domach :multi::multi::multi::multi::multi:. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to dobrze że się udało znleźć domy:p Quote
Recommended Posts