Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Amikat, nie bardzo rozumiem, dlaczego mnie zacytowałaś? wzięłaś mój post do siebie? ja nie oskarżam fundacji ani Was, Dziewczyny...
Swój post pisałam do załozycielki wątku, żeby jej uświadomić, iż szybko wyadoptować nie zawsze znaczy dobrze...

Jasne, ze nie do Ciebie. Ja chciałam tylko wyjaśnić a w Twoim było wszystko do czego chciałam sie odnieść.

Posted

Ech, ciężko to idzie.. Telefonów parę było, ale więcej się nie odezwały. Ta babka która była u nas stwierdziła, ze pieski będą za małe... Dwie babki mają nas odwiedzić pod koniec tygodnia, więc zobaczymy.

Posted

Well, to nie bułeczki... nie zawsze schodzą tak od razu... ale czasem lepiej poczekać na odpowiedzialne domki... zrób im nowe - świeże fotki, w różnych sytuacjach: z mamą, na rękach człowieka, w zabawie, nastrojowe minki itp... im wiecej, tym lepiej! wklej do wątku, pomyślimy o reklamie...

Posted

KulaPaPa napisał(a):
Ech, ciężko to idzie.. Telefonów parę było, ale więcej się nie odezwały. Ta babka która była u nas stwierdziła, ze pieski będą za małe... Dwie babki mają nas odwiedzić pod koniec tygodnia, więc zobaczymy.

Mam nadzieję, ze to Cię czegoś nauczy i teraz bedziesz wszystkich namawiac do sterylizacji swoich suk. Teraz widzisz z jakim trudem my zmagamy się codziennie i widzisz, że to kawał dobrej, ale cięzkiej roboty, która jest niedoceniana i lekceważona - teraz wiesz, dlaczego nas szlag trafia przy każdych kolejnych niechcianych istnieniach...

Posted

Oj, Bounty, Bounty... Może trochę pozytywnej energii mi prześlesz, co? :-)
A bułeczki:-) chciałabym żeby chociaż te dwa miały domki, bo wydaje się, że szanse maleją z czasem. Nie ukrywam, że trochę by nas to odciążyło, bo to o 2 mniej kup, kałuż, wyjących głosików:-) Jak zasną zawsze znajdzie się łobuz który pobudzi wszystkie.

Posted

Domki sie znajdą na pewno! psiaki małe znajdują domki dość szybko. i do tego maluchy... ja sie martwię, żeby to nie były prezenty pod choinkę... bo po Świętach choinkę sie wyrzuca i prezenty niektóre też... :roll:

Posted

Kuleczki odbyły wczoraj przymusową kąpiel bo uwielbiają kotłować się tam, gdzie nie powinny (kuweta) ;) I są jeszcze bardziej puchate. O dziwo pod futerkiem są równie grubiutkie:-)

Posted

:-) okok. Wiec tak: Weekend przyniósł dobre wiedomości. Piesek pojechał do Katowic do pani Ani:-) a w niedzielę sunia nazwana roboczo Kreseczką znalazła dom w Zabrzu (u pani, którą spotkaliśmy u weta na odrobaczaniu jakiś miesiąc temu - nie sądziłam że się odezwie). Tak więc jest trójeczka+duża. Trójeczka idzie dzisiaj na szczepienie. Wydana dwójka będzie szczepiona również w tym tygodniu.

PS. Uprzedzając pytanie - podpisałam umowy

Posted

Wczoraj poszła do nowego domku Solarówka:-) Ta najbardziej żywa, największy łobuz, ale to dobrze, bo dom jest z ogrodem i będzie miała się gdzie wyszaleć. Psiaki dobrze zniosły szczepienie, zjadły pani weterynarz paczuszkę jedzenia:-) Dostały piękne książeczki i zaproszenie na Mikołaja w lecznicy. Czy ktoś się jeszcze wybiera?

Posted

Super!!! Zostały 2 suńki: ruda i szara z czarną mordką. Obie raczej spokojne, spokojniejsza szara. Obie zaszczepione, odrobaczone z książeczkami.

Są to obie sunie ze zdjęcia nr2 na pierwszej stronie wątku
moje gg jakby co: 477 45 16