Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się zdarzyło, że pojawiły się u nas szczeniaczki. Szukamy dla nich domu i bardzo prosimy o pomoc, bo nie chcemy skazywać ich na schron. Są to 4 dziewczyny i chłopczyk, mają prawie 6 tygodni i są odrobaczone. Ze względu na warunki nie możemy ich zatrzymać. nr gg 4774516
Pieski znajdują się w Zabrzu

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz,że tu są setki bezdomnych psów.Wszyscy zapsieni na maksa. Musisz im zrobić ogłoszenia ze zdjęciami . Jest spis stron ogłoszeniowych. I wysterylizuj sunię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja mam dwie suczki i jakos mi sie szczeniaczki nie zdarzyly :no-no-no:

Pewnie wet jakis konowal kazal miec suczce raz szczeniaki dla zdrowia psychicznego. W moim miescie jest takich kilku.

Bez zdjec i ogloszen trudno znalezc domy.

Posted

witam, jestem z Zabrza... wziąć szczeniaków na te chwilę nie mogę, ale możemy jako Fundacja "Szara Przystań" pomóc... [url=http://www.szara-przystan.pl/index.php?id=start]Fundacja Szara Przysta

Posted

Gdzie Halbinka tam kluchy hehehe:diabloti:
kochana cudne tylko czmu sie zdarzyly na swiecie gdzie dobrych domów jak na lekarstwo?
to poszukujemy tyuch lekarstw....

Posted

Zawiadomiona przez Halbine podczepiam się pod wątek.
W ogłoszeniach mogę pomóc, ale na kogo dać kontakt? przydałby się telefon i e-mail do ogłoszeń.

Posted

a mamusia... jak Platon prawie! śliczne maleństwa bedą... hi hi
napiszcie tekst do ogłoszeń i dajcie namiary na siebie albo skontaktujcie sie z fundacją "Szara Przystań", pomożemy

Posted

Małe pieski - Zabrze

przez Karena on 16 Lis 2008, 21:41
Piszę na prośbę kuzynki (KulaPaPa na dogo). Przygarnęła ze schroniska suczkę i ta suczka urodziła pieski. Niedługo skończą 6 tygodni. To 4 dziewczynki i 1 chłopczyk. kuzynka ogłosiła już je na dogo. Szuka im dobrych domów. Kontakt: pw na dogomanii lub mail: mala.basia@poczta.fm

Wszystkie pytania proszę kierować do kuzynki.

Oto kluseczki