zuzlikowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Franiu, skup się i pomóż zadbać o szybkie zagojenie ranki! Żadnego lizania,drapania... skakania:loveu: Metamorfoza czeka! Quote
BUDRYSEK Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Byłam dzisiaj w schronie i spotkałam menela-byłego właściciela Frania brudny,spijaczony jak sobie pomyślę,że chciałam mu pomóc to mnie coś bierze!!!:angryy: przyszedł po Frania chwała Bogu,że ja mu otworzyłam bramę bo jakby to zrobił któryś z pracowników to Franio byłby juz na melinie ostatnio wrócił od niego cały powyginany,brudny,głodny nagadałm mu troche i odjechał na tym swoim wózku ale wiem ,że wróci!!!! dlatego prosze o Dt na już jutro Franio jedzie do Bielska ,do fryzjera i nie może juz wrócić do schronu bo będzie po nim!!! Błagam pomóżcie!!! Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O kurcze! Dt pilnie potrzebny! Biedna psinka... Jak dobrze,że Ty na Niego trafiłaś... Aż strach pomyśleć,że ktoś by mógł oddać Frania temu menelowi... Quote
zuzlikowa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Domek-nawet tymczasowy(!!!), pilnie potrzebny!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
_bubu_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Franio już w salonie piękności . Nie mamy serca oddać go do schroniska w obecnej sytuacji. Zostanie w lecznicy na kilka dni i w tym czasie MUSIMY cos zalezc. Bo doba to 25zł , to koszty po prostu niemozliwe do pokrycia na dluzsza mete. Ale prosimy o pomoc przynajmniej w uzbieraniu pieniędzy na te kilka dni, i o pomoc w szukaniu tymczasu. Quote
togaa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wyjątkowo trudna sytuacja!!!!! Pomocy.... Każdy grosz potrzebny...!!!!!! Quote
peate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 piękny Franio po metamorfozie w górę po domek! Quote
BUDRYSEK Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 skąd brać tą kasę?:-( masakra!!! może Ktoś ma jakieś rzeczy na bazarek? ja mogę wystawić pomóżcie Quote
gonia66 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Co można w ogóle wystawiać na bazarek??Bo ja kompletnie nie mam pojęcia...i w jaki sposob ktoś to wystawi, jeśli będzie u mnie??/Musiałabym przesłać rzecz czy tylko fotke??No ale najważniejsze..co na ten bazarek się nadaje??? Quote
BUDRYSEK Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 gonia66 napisał(a):Co można w ogóle wystawiać na bazarek??Bo ja kompletnie nie mam pojęcia...i w jaki sposob ktoś to wystawi, jeśli będzie u mnie??/Musiałabym przesłać rzecz czy tylko fotke??No ale najważniejsze..co na ten bazarek się nadaje??? na bazarek nadaje się dosłownie wszystko od guzika do wycieczki na Karaiby ;) możesz zrobić fotki i przesłać mi możesz wysłać paczkę jak wolisz? Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Wieczorem mogłabym porobić ogłoszenia jak chcecie. Tylko czy już jakieś ma? Jak tak to gdzie? I tekst z pierwszej strony? A allegro cegiełkowe ma? Ja robić nie nie potrafię...,ale może kogoś poprosić...? :roll: Quote
BUDRYSEK Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/misie-pysie-dla-frania-zywiec-126983/#post11416431 Quote
_bubu_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Klaudus__']Wieczorem mogłabym porobić ogłoszenia jak chcecie. Tylko czy już jakieś ma? Jak tak to gdzie? I tekst z pierwszej strony? A allegro cegiełkowe ma? Ja robić nie nie potrafię...,ale może kogoś poprosić...? :roll: jest allegro, i chyba nic poza tym Franek mix sznaucera - bardzo tęskni za domem (506284130) - Aukcje internetowe Allegro Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 I nikt nie zauważa... Postaram sie dziś wieczorem zrobić bannerki. Quote
BasiaD Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Franiu wracaj na 1 prosić cioteczki o pomoc! Quote
peate Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 porzucony, maleńki szczeniaczek sam w schronisku :placz: kto może pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-tygodniowy-szczeniaczek-sam-w-schronisku-127023/ Quote
_bubu_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Franio po metamorfozie dostał nowe imie od Pani Irenki - teraz to Snoopy :) Jest bardzo delikatnym, wrażliwym pieskiem. Po jego zachowaniu widać że łatwo w życiu nie miał :shake: boi sie bidulek.. nie wie że już jest bezpieczny. ale mam nadzieje że za jakiś czas to się zmieni. Potrzebny tylko cierpliwy , kochający właściciel. Quote
peate Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 mogę powiedzieć tylko jedno .. WOW !!! i tak po cichutku dodam, że Franio/Scooby jest teraz ładniejszy nawet od Frodzika :loveu: Quote
togaa Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Odwiedziłam dzisiaj Frania....... Co to za kochany pies!!!! Samo psie dobro! Ma całkiem "ludzkie" spojrzenie, nogi sie człowiekowi uginają jak patrzy.... Swietnie się dogaduja z pudelkiem Frodo. Zreszta cała ta sytuacja bardzo dobrze na Frodo wpłynęła, bo zazdrosny o względy okazywane Franiowi / który bez przerwy dopomina się o pieszczoty/ zaczał się do mnie łasić ,przymilać, zachęcać do zabawy......No nie ten pies...!!?? Franio był świeżo po wizycie u wet. Bardzo trzepał leczonymi uszami, rana po kastracji w schronie też mu widać dalej dokucza, popiskiwał troszeczkę...boli chłopaka! Quote
Recommended Posts