Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w schronie i spotkałam menela-byłego właściciela Frania
brudny,spijaczony
jak sobie pomyślę,że chciałam mu pomóc to mnie coś bierze!!!:angryy:
przyszedł po Frania
chwała Bogu,że ja mu otworzyłam bramę
bo jakby to zrobił któryś z pracowników
to Franio byłby juz na melinie
ostatnio wrócił od niego cały powyginany,brudny,głodny
nagadałm mu troche i odjechał na tym swoim wózku
ale wiem ,że wróci!!!!

dlatego prosze o Dt na już
jutro Franio jedzie do Bielska ,do fryzjera i nie może juz wrócić do schronu
bo będzie po nim!!!
Błagam pomóżcie!!!

Posted

Franio już w salonie piękności . Nie mamy serca oddać go do schroniska w obecnej sytuacji. Zostanie w lecznicy na kilka dni i w tym czasie MUSIMY cos zalezc. Bo doba to 25zł , to koszty po prostu niemozliwe do pokrycia na dluzsza mete. Ale prosimy o pomoc przynajmniej w uzbieraniu pieniędzy na te kilka dni, i o pomoc w szukaniu tymczasu.

Posted

Co można w ogóle wystawiać na bazarek??Bo ja kompletnie nie mam pojęcia...i w jaki sposob ktoś to wystawi, jeśli będzie u mnie??/Musiałabym przesłać rzecz czy tylko fotke??No ale najważniejsze..co na ten bazarek się nadaje???

Posted

gonia66 napisał(a):
Co można w ogóle wystawiać na bazarek??Bo ja kompletnie nie mam pojęcia...i w jaki sposob ktoś to wystawi, jeśli będzie u mnie??/Musiałabym przesłać rzecz czy tylko fotke??No ale najważniejsze..co na ten bazarek się nadaje???

na bazarek nadaje się dosłownie wszystko
od guzika do wycieczki na Karaiby ;)

możesz zrobić fotki i przesłać mi
możesz wysłać paczkę
jak wolisz?

Posted

Wieczorem mogłabym porobić ogłoszenia jak chcecie. Tylko czy już jakieś ma? Jak tak to gdzie? I tekst z pierwszej strony?
A allegro cegiełkowe ma? Ja robić nie nie potrafię...,ale może kogoś poprosić...? :roll:

Posted

Franio po metamorfozie dostał nowe imie od Pani Irenki - teraz to Snoopy :)
Jest bardzo delikatnym, wrażliwym pieskiem. Po jego zachowaniu widać że łatwo w życiu nie miał :shake: boi sie bidulek.. nie wie że już jest bezpieczny. ale mam nadzieje że za jakiś czas to się zmieni. Potrzebny tylko cierpliwy , kochający właściciel.

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Frania.......
Co to za kochany pies!!!! Samo psie dobro!
Ma całkiem "ludzkie" spojrzenie, nogi sie człowiekowi uginają jak patrzy....

Swietnie się dogaduja z pudelkiem Frodo.
Zreszta cała ta sytuacja bardzo dobrze na Frodo wpłynęła, bo zazdrosny o względy okazywane Franiowi / który bez przerwy dopomina się o pieszczoty/ zaczał się do mnie łasić ,przymilać, zachęcać do zabawy......No nie ten pies...!!??

Franio był świeżo po wizycie u wet. Bardzo trzepał leczonymi uszami, rana po kastracji w schronie też mu widać dalej dokucza, popiskiwał troszeczkę...boli chłopaka!