Jump to content
Dogomania

Zawody obedience 23.10.2004 w Kaniach k/Warszawy

Recommended Posts

Posted

Ośrodek szkolenia psów Cave Canem serdecznie zaprasza na nieoficjalne zawody OBEDIENCE, które odbędą się w sobotę 23 października 2004 w Szkole Jazdy Konnej PATATAJ w Kaniach Helenowskich k/Pruszkowa (25 km od centrum Warszawy).

Zawody, rozgrywane w klasach 0 i 1 rozpoczną się o godzinie 11.00

Chętnych prosimy o przesyłanie zgłoszeń na adres mailowy drach_e@poczta.onet.pl najpóźniej do 10 października 2004. Ilość uczestników jest ograniczona i nie może przekroczyć 30 zawodników.

Jeszcze raz serdecznie zapraszamy i życzymy udanej zabawy.

Posted

Lara, zapraszamy. :D Mamy tylko ogromna prosbe, zeby nie przyjezdzac z psami, ktore nie beda braly udzialu w zawodach. Jak wiadomo jest to teren stajni, jest duzo koni + psy startujace w zawodach. Dodatkowa liczba psow moze spowodowac nadmierne zamieszanie. Z gory dziekuje za zrozumienie :D

• 4 weeks later...
Posted

Nie bylam na zawodach ,czego bardzo zaluje:-(

Ale licze ,ze podzielicie sie wrazeniami.

Dyscyplina jest tak mloda i ciekawa....Prosze,napiszcie Wasze opinie,spostrzezenia.

Moze ktos zapisywal stawke i kto wygral/zaliczyl.

A najlepszym zawodnikiem kto byl?

No ,nie dajcie sie prosic :-)

Posted

Zawody, zarowno w klasie 0 jak i w klasie 1 wygral ON Frodo. Niech sie drado przyzna, ktore zajeli miejsce, bo mi pamiec szwankuje :wink:

Zdjecia juz niedlugo powinny znalesc sie na stronie Cave Canem. Ja tez mysle, ze mozna te zawody zaliczyc do udanych 8)

Posted

Drache, mnie też pamięć szwankuje, ale to co wiem, to przewodniczka Frodo miała na imię Ania, drugie miejsce i w 0 i w 1 miała Ewa Lewińska z ON Luciem chyba 97/100, w zerówkach drugie miejsce ex aequo z Luciem zajął Berneńczyk, któremu kiibicowałem, trzecie miejsce z wynikiem 95,5/100 my 8)

Czy ktoś mógłby uzupełnić?

Zawody, zarowno w klasie 0 jak i w klasie 1 wygral ON Frodo. Niech sie drado przyzna, ktore zajeli miejsce, bo mi pamiec szwankuje :wink:

Zdjecia juz niedlugo powinny znalesc sie na stronie Cave Canem. Ja tez mysle, ze mozna te zawody zaliczyc do udanych 8)

Posted

Drado, to za Tobą w 0 następna moja Mała (ta starsza, z cieczką)- 91,5 :) (al następnym razem będę wiedziała co robić i nie popełnię tych głupich błędów :wink: ); od razu uzupełniam od końca- Druga (moja młodsza)- 62 :lol: :lol: :lol: (ale i tak dobrze że po swoich szaleństwach nie zasnęła na placu :wink: )

Posted

Dziekuje bardzo, za wiadomosci z zawodow.Malo ,bo malo :D ale zawsze.

Widze ,ze trzeba samemu jechac na nastepne skoro piszecie ,ze bylo fajnie i warto :D

Posted

Tilio, raczej nie byłyście z Małą tuż za Darkiem, bo koleżanka z gończą polską miała 95pt (nawet chyba nie wie, że otarła się o podium ;-)), my z Atosem 92pt a ile jeszcze osob miało wynik w okolicy, to tylko one wiedzą. Niestety karty zostały pomieszane (a może raczej - nie zostały ułożone) a wyników nikt zbiorczo nie zapisał :-( Więc pewne są tylko pierwsze trzy miejsca (jeśli chodzi o lokaty).

Pozdrowienia

Posted
Niestety karty zostały pomieszane (a może raczej - nie zostały ułożone) a wyników nikt zbiorczo nie zapisał :-( Więc pewne są tylko pierwsze trzy miejsca (jeśli chodzi o lokaty).

Pozdrowienia

obiecuje, ze postaram sie dotrzec do wynikow i wrzucic je na strone cave canem razem ze zdjeciami z zawodow.

Posted

Lara, Plastik mial byc, ale jednak nas nie bedzie :( Wiesz co, musimy sie chyba kiedys wreszcie spotkac, zorganizujemy sobie walki kastratow 8) :wink: Co Ty na to?

Posted

madlen, no niestety :( Bedziesz miala za to okazje poznac Dragona, bo chyba jednak pojedzie w charakterze swiadka i kierowcy. My z Plastratym zostajemy w domu :(

• 1 month later...
Posted

Troche to trwalo, ale juz sa zdjecia z zawodow na stronie Cave Canem. Dojda jeszcze komentarze i wyniki pewnie.

Zapraszam:

link do strony Cave Canem wycięty przez moderatora znajduje się w Linkowni

Posted

Super zdjecia. Bardzo mi się podobają. Miło było przypomniec sobie tamte chwile :lol:

Glonku jezeli ja - komputerowa blondi znalazłam Ty takze możesz to zrobic.