sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 świetnie.... grtaulacje dla dziewczyn! Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 SBD, tak coś koło tego razy ileś tam :evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 "Szczęśliwej drogi już czas mapę życia w sercu masz jesteś jak młody ptak..." Szczęśliwej drogi,Poziomko!:loveu: Szczęśliwej drogi,Lady!!!:loveu: Oby się Wam udało...:roll: Quote
Saphira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A JAK JEST PO NIEMIECKU POZIOMKA ? :lol: Pani Roma takie piękne imiona swoim psiakom nadała :lol: Quote
salibinka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 gagata napisał(a):No dobra...To już napiszę, bo dłużej nie wytrzymam....Poziomka jutro rusza w drogę razem z Lejdi od pani Romy.... I wiecie? Pojadą bezpośrednio do Reksia....:multi::multi::multi: To są emocjonujące wieści. Wiadomo, kiedy będą na miejscu? Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Poziomka po niemiecku (wg słownika) to Erdbeere :loveu: (wg innego to truskawka, ale to bardzo podobne :) ) Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :evil_lol::diabloti::cool1::cool1:. dla mnie może sie i helga nazywać, byle jej tam dobrze było. ależal za takim imieniem w sercu zostanie.... trzeba zająć się jagódka, dlaczego jedna siostra ma miec lepiej do drugiej.... Quote
gagata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Zajmiemy się, czekamy tylko na zdjęcia Jagódki...;) Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 SBD dobrze prawisz, trza się Jagódką zająć (nie wiem czy ona jagódka, ale skoro Poziomka :cool3:) Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jagódka, jagódka, po kądzieli :eviltong:. no bo co, kapusta :crazyeye:? aha, zaoftopikowałam juz chyba wszystkie znajome watki, to i tu wkleję: PROSBA BARDZO PILNA, A W SUMIE DROBNA znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potrzebujemy tam jednego noclegu (Z PIĄTKU NA SOBOTĘ) dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt we wrocławiu,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg i kombinowany transport. choc NAJwiększy problem jest z noclegiem! TYLKO JEDNA NOC! wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/ Quote
agbar Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Po pierwsze: Reksiu dostalas moje PW?Daj znac prosze czy pieniadze doszly:) Po drugie: Poziomka to zdaje sie Walderdbeere po niemieckiemu:) czyli Poziomka bedzie...Waldzia:-o:evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 agbar napisał(a):Po drugie: Poziomka to zdaje sie Walderdbeere po niemieckiemu:) czyli Poziomka bedzie...Waldzia:-o:evil_lol: Mnie się podoba :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 agbar napisał(a):Po pierwsze: Reksiu dostalas moje PW?Daj znac prosze czy pieniadze doszly:) Po drugie: Poziomka to zdaje sie Walderdbeere po niemieckiemu:) czyli Poziomka bedzie...Waldzia:-o:evil_lol: hihi. gagata, oj, dobrze, ze nie derda... Quote
Reksiu21 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 agbar napisał(a):Po pierwsze: Reksiu dostalas moje PW?Daj znac prosze czy pieniadze doszly:) Po drugie: Poziomka to zdaje sie Walderdbeere po niemieckiemu:) czyli Poziomka bedzie...Waldzia:-o:evil_lol: Tak, agbar, dziekuje bardzo:loveu::loveu::loveu:, doszly wczoraj. A Poziomce to trzeba bedzie jakies bardziej niemieckie imie wymyslec, bo Poziomki to niewymowia. A Waldi to raczej chlopak:cool3: Cos musi byc do Poziomki podobne, ale latwe do wymowienia. Jakies pomysly??? Quote
gagata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Lecę czesać słownik polsko-niemiecki....:lol::lol::lol: Quote
Saphira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przepraszam was wszystkich, ale czy ktoś moze pomóc : http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/ Quote
weronika1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Saphirko Kochana, tu tyle radości dziewczyny wyjeżdżają, a Ty wykopujesz same dramaty, czy wiecie jak im pomóc? Quote
Saphira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Potrzebne tymczasy lub tanie hoteliki. No i domki stałe. Gdzies to towarzystwo trzeba umieścić :-( Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Reksiu, a jak by się wymawiało Poziomka po niemiecku? napisz proszę ze słuchu :lol: Quote
Reksiu21 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cos w rodzaju POCIJOMKA. Okropnie to brzmi:roll: Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 No to daktycznie ni za bardzo :shake: To może Jomka? coś z Poziomki zostanie :evil_lol: Quote
weronika1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ha,ha ha.. ja się cieszę ,że Jomka jedzie.:lol::multi: Było trochę perturbacji ale wyszła na prostą i obrała kierunek. Szczęśliwej podróży Jomko.:lol: Quote
Recommended Posts