ocelot Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ściema nie ściema, ale krzywdziła Poziomkę, przylepiono małej łatkę. Niepotrzebnie całkiem. Quote
Saphira Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dla mnie od początku było to oczywiste ! Dlatego prosiłam o skasowanie wątku. Ja to odbierałam w ten sposób, że osoba zajmująca się Poziomką chce zwrócić uwagę na swoje olbrzymie poświęcenie dla psa przypisując mu negatywne cechy. W życiu nie widziałam psa tarzającego się we własnych odchodach. W krowich, końskich to i owszem, ale nie w psich. To wymysł i tyle. :shake: Quote
Becia66 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Saphira napisał(a):Dla mnie od początku było to oczywiste ! Dlatego prosiłam o skasowanie wątku. Ja to odbierałam w ten sposób, że osoba zajmująca się Poziomką chce zwrócić uwagę na swoje olbrzymie poświęcenie dla psa przypisując mu negatywne cechy. W życiu nie widziałam psa tarzającego się we własnych odchodach. W krowich, końskich to i owszem, ale nie w psich. To wymysł i tyle. :shake: I to jest właśnie to !!! :angryy: Quote
Basia i Barni Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Saphira']Czy to ważne gdzie ;)? Ważne, że razem :evil_lol: ha ha ha oj tak - nie rzeczy materialne czynią cie bogatą - jeżeli bedziecie razem to wtedy to jest bogactwo :diabloti: Napisał Margo05 wstawi, albo nie wstawi, się zobaczy czy mi się będzie chciało a co masz lepszego do roboty :razz: Quote
weronika1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Co to za lenistwo :evil_lol: czekamy na wstawienie.:lol: mam poważne pytanie, jak wyglada sprawa finansów za transport Poziomki i szczepienie , bo może bym sie dorzuciła , tylko nie wiem komu? Quote
Margo05 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Co ja mam lepszego do roboty? No, nie wiem :cool3: Może tak TZ w końcu obłakaswić za nim mnie za drzwi wystawi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miśka, wtedy będziemy mogły razem pod mostem czy w piwnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No dobra... Już Was nie meczę :eviltong: To nasza Poziomka :loveu: Jeszcze zlękniona, ale dochodzi do siebie :loveu: Tu w dużym boksie w domu A tu już na wybiegu :loveu: A tu z daleka, żebyście zobaczyły ile miejsca ma dziewczynka do ganiania I zbliżenie, cobyście mogły tą śliczną panienkę zobaczyć :loveu: I jak Wam się podoba? W kwestii finansów Poziomki, to prawda jest taka, ze mała jet goła jak święty turecki. Nie ma nic :shake: Z bazarku będzie 20 zł, jeśli się nie rozhuśta :roll: Quote
weronika1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Albo mam czyściejsze okulary , albo ta Poziomka jakaś ładniejsza? Proszę podać na Pv gdzie mam wpłacic. Quote
NadziejaA Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Poziomka pozuje jak na wystawie :D (co prawda nie znam się na wystawach ale gdzieś tam w TV widziałam :eviltong:) Quote
Margo05 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Po prostu szczęśliwa :evil_lol: Ma dobre jedzonko, miejsce do biegania, 4 spacerki dziennie i świetną opiekę :) Dziewczynka rozkwita i pokazuje się najlepiej jak umie :loveu: Weroniczko, dowiem się w sprawie konta i dam Ci znać. Quote
Basia i Barni Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Margo05 napisał(a):Po prostu szczęśliwa :evil_lol: Ma dobre jedzonko, miejsce do biegania, 4 spacerki dziennie i świetną opiekę :) Dziewczynka rozkwita i pokazuje się najlepiej jak umie :loveu: Weroniczko, dowiem się w sprawie konta i dam Ci znać. Margo05 piękne zdjecia a poziomka apetyczna a TZ-em sie nie przejmuj mysle ze juz tyle jestesmy na dogo ze sie juz przyzwyczaili :diabloti: ze my psie mamy Quote
Margo05 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Basia, On już nic nie mówi, już nie ma sił :evil_lol: Gagatka może potwierdzić, że On na każde moje "kochanie... " pyta "to gdzie mam po Ciebie przyjechać?" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Złoty chłopak :loveu: Quote
Basia i Barni Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Margo05 napisał(a):Basia, On już nic nie mówi, już nie ma sił :evil_lol: Gagatka może potwierdzić, że On na każde moje "kochanie... " pyta "to gdzie mam po Ciebie przyjechać?" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Złoty chłopak :loveu: jak ja mówię "kochanie..." to mój mówi "trza bedzie jechać no bo co ....:diabloti: zuch chłopak :loveu::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 no,w końcu ją zobaczyłam w pełnej krasie... Quote
oktawia6 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 na tym zdjęciu jest wyraźnie smutna:roll: nigdy też jej nie widziałam na zdjęciach jak tutaj-jak stoi na przykład na trawie-jej cała sylwetka-a jak można reklamowac psa bez dobrych zdjęc? można było wcześniej zrobic jej zdjęcia na dworzu-przy dobrym slońcu-wet robiła zdjęcia swoich gołębi na dworzu to Poziomki nie mogła. na przykład Poziomka na spacerze albo gdzieś na trawie ją ustawic i w południe kilka fot nawet komórką zrobic-też nieźle wyjdzie. Quote
weronika1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ta Poziomeczka naprawdę jest piękna i taka wesolutka.Jestem przekonana ,że znajdzie domek i bedzie szczęśliwa. :lol: Quote
Miśka84 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jaki Poziomka ma śmieszny ogonek:p podkręcony jak u świnki :eviltong: Quote
gagata Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Weroniko, sprawę szczepień i hoteliku załatwiam ja. Nie wiem tylko jak z kosztami dalszego transportu...ale się dowiem:evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Ale na tym już zadowolona :loveu: Też jakoś panienki nie widziałam takiej całej, w miłej scenerii. Naprawdę wygląda świetnie :loveu: Taka całkiem postawna jest :) Świnka Poziomka ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
MagdaH Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Yesoooo, jakie ona ma fajne ojle przy ślipkach:loveu: Jakby się w okularach opalała :roflt:...i ten prosiaty ogonek:p Na fotkach z dawnego DT nie widziałam jej w "jednym kawałku", raczej częściowo albo "rozjechane zdjęcia" z zabawy z pozostałymi psiurkami. Zresztą ja też nie umiem zrobić normalnego zdjęcia Czesławowi, jedynie kiedy śpi:diabloti:...Ale Poziomencja to fajna pannica:p Quote
salibinka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jest przecudna. Wyjątkowa z tym ogonem, okularami, kolorami sierści. Wygląda na szorstkowłosą - ? Quote
Reksiu21 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Poziomeczka sliczna:loveu: Wiecie, co do tego jaka ona naprawde jest, to akurat niemozna Wet-siostry obwiniac ze klamala, to dopiero sie okaze. Dla Poziomki jest teraz wszystko nowe, szok po tych zmianach, niewiadomo jeszcze jaka naprawde jest. To ze pies sie we wlasnych odchodach tarza, to tez mozliwe, jezeli czuje sie w domu zagrozona,lub niepewnie. Wtedy zaznacza swoj teren w ten sposob. A wiadomo ze u wet-siostry to czula sie nieswojo, bo byla przez TZ nielubiana, izolowana od innych psow i jej pani, i ciagle karcona. Pies ma swoj charakter, i trzeba jej spokojnej, ale konsekwentnej osoby, przy ktorej by sie czula bezpiecznie. Wiekszosc psow jest spokojna najpierw w nowym otoczeniu, dopiero po paru dniach, lub tygodniach, zaczyna sie zachowywac jak u siebie. Quote
ma_ruda Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Przycięłam i powiekszyłam Poziomkę, żeby było dokładniej widać jej urodę:loveu: Quote
Saphira Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dopiero teraz widać jaki to sliczny psiak. I ona miała się tarzać we własnych .....szkoda słów :shake: Quote
weronika1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pokazała nam jezyk:eviltong: ta Poziomeczka. Proszę Was moje kochane nie piszcie o TZ - tach ,bo mam dziwne skojarzenia i zaraz mi sie ciśnienie podnosi. :shake: Quote
Recommended Posts