Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie od początku było to oczywiste ! Dlatego prosiłam o skasowanie wątku. Ja to odbierałam w ten sposób, że osoba zajmująca się Poziomką chce zwrócić uwagę na swoje olbrzymie poświęcenie dla psa przypisując mu negatywne cechy. W życiu nie widziałam psa tarzającego się we własnych odchodach. W krowich, końskich to i owszem, ale nie w psich.
To wymysł i tyle. :shake:

Posted

Saphira napisał(a):
Dla mnie od początku było to oczywiste ! Dlatego prosiłam o skasowanie wątku. Ja to odbierałam w ten sposób, że osoba zajmująca się Poziomką chce zwrócić uwagę na swoje olbrzymie poświęcenie dla psa przypisując mu negatywne cechy. W życiu nie widziałam psa tarzającego się we własnych odchodach. W krowich, końskich to i owszem, ale nie w psich.
To wymysł i tyle. :shake:

I to jest właśnie to !!! :angryy:

Posted

[quote name='Saphira']Czy to ważne gdzie ;)? Ważne, że razem :evil_lol:

ha ha ha oj tak - nie rzeczy materialne czynią cie bogatą - jeżeli bedziecie razem to wtedy to jest bogactwo :diabloti:

Napisał Margo05
wstawi, albo nie wstawi, się zobaczy czy mi się będzie chciało

a co masz lepszego do roboty :razz:

Posted

Co to za lenistwo :evil_lol: czekamy na wstawienie.:lol:

mam poważne pytanie, jak wyglada sprawa finansów za transport Poziomki i szczepienie , bo może bym sie dorzuciła , tylko nie wiem komu?

Posted

Co ja mam lepszego do roboty? No, nie wiem :cool3: Może tak TZ w końcu obłakaswić za nim mnie za drzwi wystawi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miśka, wtedy będziemy mogły razem pod mostem czy w piwnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No dobra... Już Was nie meczę :eviltong:

To nasza Poziomka :loveu:
Jeszcze zlękniona, ale dochodzi do siebie :loveu:

Tu w dużym boksie w domu

A tu już na wybiegu :loveu:

A tu z daleka, żebyście zobaczyły ile miejsca ma dziewczynka do ganiania

I zbliżenie, cobyście mogły tą śliczną panienkę zobaczyć :loveu:

I jak Wam się podoba?

W kwestii finansów Poziomki, to prawda jest taka, ze mała jet goła jak święty turecki. Nie ma nic :shake: Z bazarku będzie 20 zł, jeśli się nie rozhuśta :roll:

Posted

Po prostu szczęśliwa :evil_lol: Ma dobre jedzonko, miejsce do biegania, 4 spacerki dziennie i świetną opiekę :) Dziewczynka rozkwita i pokazuje się najlepiej jak umie :loveu:

Weroniczko, dowiem się w sprawie konta i dam Ci znać.

Posted

Margo05 napisał(a):
Po prostu szczęśliwa :evil_lol: Ma dobre jedzonko, miejsce do biegania, 4 spacerki dziennie i świetną opiekę :) Dziewczynka rozkwita i pokazuje się najlepiej jak umie :loveu:

Weroniczko, dowiem się w sprawie konta i dam Ci znać.

Margo05 piękne zdjecia a poziomka apetyczna
a TZ-em sie nie przejmuj mysle ze juz tyle jestesmy na dogo ze sie juz przyzwyczaili :diabloti: ze my psie mamy

Posted

Basia, On już nic nie mówi, już nie ma sił :evil_lol: Gagatka może potwierdzić, że On na każde moje "kochanie... " pyta "to gdzie mam po Ciebie przyjechać?" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Złoty chłopak :loveu:

Posted

Margo05 napisał(a):
Basia, On już nic nie mówi, już nie ma sił :evil_lol: Gagatka może potwierdzić, że On na każde moje "kochanie... " pyta "to gdzie mam po Ciebie przyjechać?" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Złoty chłopak :loveu:

jak ja mówię "kochanie..." to mój mówi "trza bedzie jechać no bo co ....:diabloti:

zuch chłopak :loveu::evil_lol:

Posted

na tym zdjęciu jest wyraźnie smutna:roll:

nigdy też jej nie widziałam na zdjęciach jak tutaj-jak stoi na przykład na trawie-jej cała sylwetka-a jak można reklamowac psa bez dobrych zdjęc? można było wcześniej zrobic jej zdjęcia na dworzu-przy dobrym slońcu-wet robiła zdjęcia swoich gołębi na dworzu to Poziomki nie mogła.
na przykład Poziomka na spacerze albo gdzieś na trawie ją ustawic i w południe kilka fot nawet komórką zrobic-też nieźle wyjdzie.

Posted

Ale na tym już zadowolona :loveu:

Też jakoś panienki nie widziałam takiej całej, w miłej scenerii. Naprawdę wygląda świetnie :loveu: Taka całkiem postawna jest :)

Świnka Poziomka ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

Yesoooo, jakie ona ma fajne ojle przy ślipkach:loveu: Jakby się w okularach opalała :roflt:...i ten prosiaty ogonek:p Na fotkach z dawnego DT nie widziałam jej w "jednym kawałku", raczej częściowo albo "rozjechane zdjęcia" z zabawy z pozostałymi psiurkami. Zresztą ja też nie umiem zrobić normalnego zdjęcia Czesławowi, jedynie kiedy śpi:diabloti:...Ale Poziomencja to fajna pannica:p

Posted

Poziomeczka sliczna:loveu:

Wiecie, co do tego jaka ona naprawde jest, to akurat niemozna Wet-siostry obwiniac ze klamala, to dopiero sie okaze. Dla Poziomki jest teraz wszystko nowe, szok po tych zmianach, niewiadomo jeszcze jaka naprawde jest.
To ze pies sie we wlasnych odchodach tarza, to tez mozliwe, jezeli czuje sie w domu zagrozona,lub niepewnie. Wtedy zaznacza swoj teren w ten sposob. A wiadomo ze u wet-siostry to czula sie nieswojo, bo byla przez TZ nielubiana, izolowana od innych psow i jej pani, i ciagle karcona.
Pies ma swoj charakter, i trzeba jej spokojnej, ale konsekwentnej osoby, przy ktorej by sie czula bezpiecznie.
Wiekszosc psow jest spokojna najpierw w nowym otoczeniu, dopiero po paru dniach, lub tygodniach, zaczyna sie zachowywac jak u siebie.