Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Roma powiadomiona o dalszych losach Poziomki. Okazuje się, że rozmawiała sobie z Reksiem i Reksio baardzo jej się spodobała.

Poziomko, masz błogosławieństwo pani Romy na całe swoje dalsze szczęśliwe w Niemczech ...:loveu::loveu::loveu:

Posted

To i Pani Roma do szpitala spokojniejsza pójdzie. :lol: Ona musiała strasznie to wszystko przeżyć. Myślę, że ona myśli o poszukaniu wszystkim swoim psiakom szczęśliwych domków :lol: Gotowanie, sprzątanie to wysiłek już nie dla niej... :shake:

Posted

SBD, uważaj się za szczęściarę :) Tam nie warto już zaglądać :evil_lol: Tu zaczynamy nowy rozdział z życia Poziomeczki, która jedzie w swoją wielką podróż :)

Posted

Tak, porozmawialam sobie z P. Roma, i to dosc dlugo. Naprawde bardzo mila, przesympatyczna osoba.:loveu: Obydwie zesmy stwierdzily ze moglybysmy cala noc przegadac, zanim by kazda o swoich psach terazniejszych i bylych opowiedziala. Lecz bylam w pracy a TZ juz mi dziwne spojrzenia rzucal, z kim ja tak dluuugo rozmawiam.....:diabloti: i to po polsku:cool3:.

Posted

Na razie musimy potwierdzić szczepienia Poziomki. Z pewnością ma na wściekliznę, bo Weronisia tego dopilnowała przy czipowaniu i wyrabianiu paszportu. Ale nie wiadomo czy Poziomka ma pozostałe szczepienia, czyli wirusówki. Miała mieć zrobione w lato, więc czekamy na potwierdzenie. A to nastapi dopiero jutro.

Jak już będzie wiadomo, że panienka ma szczepienia, albo jak je zrobimy, jeśli ich nie ma, to Poziomeczka jeszcze w tym tygodniu wyruszy w dalszą podróż.

Posted

Znajde, znajde,;), ale najpierw musze ja troszke wychowac, i na dzieci, konie, kury, i koty przetestowac. Czy ktos wie czy ona miala stycznosc z kotami? U wet-siostry, czy u P. Romy?
Ja w domu kotow niemam, sa, ale u tescia w stajni, a one to przed psem uciekaja.:razz:

Posted

Poziomka z dziećmi Opiekunów nie ma problemu :loveu: O reszcie nie mam pojęcia :cool3: Ale wierzę, że Reksiu odpowiednio przygotuje naszą dziewczynkę :loveu:

Posted

Wiem, że koty były u p. Romy , ale nie wiem jaki jest stosunek Poziomki do kotów. Natomiast jesli chodzi o dzieci to najlepiej wie Matylda, ona przetestowała zachowanie Poziomki na swoim zadku, :evil_lol:(poprostu gryzła gdzie popadło).

Posted

A to dla rozluźnienia zdjęcia szczeniorka Gagatki :evil_lol: (synka Musi od Pani Romy :))
Maleńki szczeniaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I z mamusią :)