NadziejaA Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To ja widzę ze tu nocne marki :P Poziomkowy wątek okupują :cool3: Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 NadziejaA, jakoś tak wyszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pani Roma powiadomiona o dalszych losach Poziomki. Okazuje się, że rozmawiała sobie z Reksiem i Reksio baardzo jej się spodobała. Poziomko, masz błogosławieństwo pani Romy na całe swoje dalsze szczęśliwe w Niemczech ...:loveu::loveu::loveu: Quote
Saphira Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To i Pani Roma do szpitala spokojniejsza pójdzie. :lol: Ona musiała strasznie to wszystko przeżyć. Myślę, że ona myśli o poszukaniu wszystkim swoim psiakom szczęśliwych domków :lol: Gotowanie, sprzątanie to wysiłek już nie dla niej... :shake: Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 bo wiecie, jak na poprzednim wątku zagosciłąm raz, dwa razy, to wiem piate przez dziesiąte...:roll: Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 SBD, uważaj się za szczęściarę :) Tam nie warto już zaglądać :evil_lol: Tu zaczynamy nowy rozdział z życia Poziomeczki, która jedzie w swoją wielką podróż :) Quote
Reksiu21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Tak, porozmawialam sobie z P. Roma, i to dosc dlugo. Naprawde bardzo mila, przesympatyczna osoba.:loveu: Obydwie zesmy stwierdzily ze moglybysmy cala noc przegadac, zanim by kazda o swoich psach terazniejszych i bylych opowiedziala. Lecz bylam w pracy a TZ juz mi dziwne spojrzenia rzucal, z kim ja tak dluuugo rozmawiam.....:diabloti: i to po polsku:cool3:. Quote
Saphira Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Oj Rozmowy z Panią Romą są zawsze dłuuuuuuuugie :loveu::loveu::loveu: Quote
weronika1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Czy widać mój uśmiech na twarzy?:lol: Poziomeczko masz błogosławieństwo swojej Pani i moje też. :lol:Bądź szczęsliwa:lol: Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Na razie musimy potwierdzić szczepienia Poziomki. Z pewnością ma na wściekliznę, bo Weronisia tego dopilnowała przy czipowaniu i wyrabianiu paszportu. Ale nie wiadomo czy Poziomka ma pozostałe szczepienia, czyli wirusówki. Miała mieć zrobione w lato, więc czekamy na potwierdzenie. A to nastapi dopiero jutro. Jak już będzie wiadomo, że panienka ma szczepienia, albo jak je zrobimy, jeśli ich nie ma, to Poziomeczka jeszcze w tym tygodniu wyruszy w dalszą podróż. Quote
Bella1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Poziomko jesteś szczęściarą Reksiu znajdzie Ci domek najwspanialszy na świecie :multi: Quote
ocelot Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dobrze, że to w końcu ruszyło z miejsca;) Quote
Reksiu21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Znajde, znajde,;), ale najpierw musze ja troszke wychowac, i na dzieci, konie, kury, i koty przetestowac. Czy ktos wie czy ona miala stycznosc z kotami? U wet-siostry, czy u P. Romy? Ja w domu kotow niemam, sa, ale u tescia w stajni, a one to przed psem uciekaja.:razz: Quote
ocelot Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zaiste koszt był ogromny, le ważna w tej chwili jest Pozioma.;) Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Poziomka z dziećmi Opiekunów nie ma problemu :loveu: O reszcie nie mam pojęcia :cool3: Ale wierzę, że Reksiu odpowiednio przygotuje naszą dziewczynkę :loveu: Quote
weronika1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wiem, że koty były u p. Romy , ale nie wiem jaki jest stosunek Poziomki do kotów. Natomiast jesli chodzi o dzieci to najlepiej wie Matylda, ona przetestowała zachowanie Poziomki na swoim zadku, :evil_lol:(poprostu gryzła gdzie popadło). Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 A to dla rozluźnienia zdjęcia szczeniorka Gagatki :evil_lol: (synka Musi od Pani Romy :)) Maleńki szczeniaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I z mamusią :) Quote
Reksiu21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No niezartuj! to jego mama??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ile on ma? Jest poprostu CUUUUDOWNY!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts