gonia66 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 malibo57 napisał(a):Dla ludzi, tak;-) Pieski nie narzekają:diabloti:Ha....no wiadomo, bo szerokie:p..i miękkie;):D Alfisiowi zapewne tez bezie dobrze w swoim domku na swoim łożu, ale z takich apartamentow jak ma, trudno bedzie mu sie przystosowac do badziewiastego łoża....:) Quote
Hotel KADIF Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 malibo57 napisał(a):Iskra śpi w Maxi Car, DIF ciu - to nie jest 100:diabloti: A Ci udowodnię jutro, bo u nas o tej porze wszyscy śpią i nie ma kto mi trzymać metrówki.... :diabloti: Quote
gonia66 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 DIF napisał(a):A Ci udowodnię jutro, bo u nas o tej porze wszyscy śpią i nie ma kto mi trzymać metrówki.... :diabloti:O tej porze juz spia wszyscy..:o;) U mnie dopiero niedawno legła pierwsza częśc rodzinki;):D Ale druga- ta piekniejsza połowa niestrudzenie walczy o miły "wieczór";):D Quote
marysia55 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 gonia66 napisał(a):O tej porze juz spia wszyscy..:o;) U mnie dopiero niedawno legła pierwsza częśc rodzinki;):D Ale druga- ta piekniejsza połowa niestrudzenie walczy o miły "wieczór";):D czy do tej 'drugiej części rodzinki' ja się też zaliczam , bo jeśli tak to również walczę o 'miły wieczór' :) Quote
gonia66 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 marysia55 napisał(a):czy do tej 'drugiej części rodzinki' ja się też zaliczam , bo jeśli tak to również walczę o 'miły wieczór' :)Alez co to za pytanie..??:o JAk smiesz marys w ogole w to watpić..??:o:D Quote
marysia55 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 gonia66 napisał(a):Alez co to za pytanie..??:o JAk smiesz marys w ogole w to watpić..??:o:D no to już nie wątpię:lol: Quote
gonia66 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 marysia55 napisał(a):no to już nie wątpię:lol:No!!Zeby mi tu więcej bez takich insynuacji:mad::mad: Quote
marysia55 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 gonia66 napisał(a):No!!Zeby mi tu więcej bez takich insynuacji:mad::mad: OK .... już jestem cicha i spokojna ( nie kontrowersyjna:evil_lol:) Quote
malibo57 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 DIF napisał(a):A Ci udowodnię jutro, bo u nas o tej porze wszyscy śpią i nie ma kto mi trzymać metrówki.... :diabloti: Możesz mi tylko udowodnić, że to Maxi Car - zmierz głębokość;-) Toż wiem, co kupowałam - na palecie przyjechało, hehe. Quote
malicja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 :tree1:Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich fanow Alfika sle malicja Quote
marysia55 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Szczęście nadaje sens życiu, to magia w Twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je bliskim w święta ... życzę pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia W gronie najbliższych, których kochamy i przy których do końca trwamy. Quote
agata-air Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Są jakieś ogloszenia Alfa? Tekst do ogłoszeń? Quote
malibo57 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Zdaje mi się, że Alfik nie ma ogłoszeń - może się mylę. Quote
agata-air Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 To Difcia ma za zadanie tekścik i dla Alfa :D Uda się? Quote
gonia66 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Przyjemnego szumu w głowie[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Wygodnego miejsca w rowie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] No i może jeszcze potem, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] spokojnego snu pod płotem.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żeby pies z kulawą nogą [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Was nie oblał idąc droga.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Dużo czadu i uroku [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] w nadchodzącym Nowym Roku 2011! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='agata-air']To Difcia ma za zadanie tekścik i dla Alfa :D Uda się? Of course, że TAK....:p0 A tak na Nowy Roczek: Quote
marysia55 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy Rok niech przyniesie dużo zdrowia, wiele radości, a przede wszystkim szczęście i spełnienia wszelakich pomyślności. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011 !!! Quote
Ziutka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 agata-air napisał(a):To Difcia ma za zadanie tekścik i dla Alfa :D To czekamy na tekścik i lecimy z ogłoszeniami dla Alfika ;) Quote
Hotel KADIF Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Dzień dobry! :loveu: Troszkę zdjęć dla fanów.... Alfinio przeżył Sylwestra bez stersu, czyli bez stresów "hukowych" ! Był grzeczny, nie sikał ;), jadł i bawił się z Pinezką. Latał za Borysem i moimi dzieciakami, obgryzając im kostki :evil_lol: Myślę, że na spoko można go ogłaszać! Tekst napiszę jak zintegruję się umysłowo sama ze sobą po tych świętach i przebiegach rodzinnych! :diabloti: Co nastąpi, mam nadzieję, już dzisiaj.. ;) Quote
t_kasiek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ale super foteczki !!!!! na tej ostatniej wygląda jak rasowy wilczur :) i to spojrzenie proszące o kochające serduszko..... Quote
gonia66 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Cos się chyba chłopakowi przeż swięta przybyło..??Czy mi sie tylko wydaje..??:D Zdjęcia cuuuuuudne- dzięki DIF:):) Quote
EVA2406 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 t_kasiek napisał(a):ale super foteczki !!!!! na tej ostatniej wygląda jak rasowy wilczur :) i to spojrzenie proszące o kochające serduszko..... A na pierwszej jakby odkurzanie i sprzątanie po świętach spadło na niego :evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 http://img534.imageshack.us/img534/202/pc310178.jpg jestem piekny i przystojny:diabloti: kto mnie pokocha ??? :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Alfiś jest puchaty tylko na zdjęciach i na grzbiecie.;) Brzuchol w realu nadal w dredkach, które wycinam po jednym i w zabawie. Pamiętacie jak Alf przyjechał do nas pisałam, że brzuch to u niego temat tabu. Zmieniło się jedynie to, że daje się po nim czochrać, głaskać i drapać. Ale nie wolno nic "gmerać" jakimiś sprzętami. Od razu się spina w sobie. Teraz troszkę zdjęć z różnych sytuacji...:lol: Dwa dni temu były u nas Paulina78 oraz Abrakadabra.:p Abra była u nas wielokrotnie więc zna nasz hotelik. Nawet została zaszczycona chapnięciem za łydkę przez Alfa (pisałam o tym zdarzeniu wcześniej ;)). Paulinka chciała zapoznać się z naszymi psiakami i obejrzeć warunki w hoteliku. Wpadły jak po ogień, nawet nie wypiły białej herbatki z limonką, którą specjalnie dla nich zaparzyłam:diabloti: i poleciały do pani Ewy, która w Halinowie hoteluje ich psiaki. Ale zdążyłam pstryknąć kilka zdjęć a one porozdawały psiakom smaki. Oto zdjęcia: tak niestety czekał na dziewczyny: ale potem już było tak: No i wczoraj Smolisia z mojego hotelu poszła do domu! :multi: Przyjechali po nią przesympatyczni ludzie. Alfik miał przyjemność się z nimi zapoznać.... .... ale w pewnym momencie przestał być miły. Chciał chapnąć pana za i musiałam go odizolować :shake: Quote
Recommended Posts