iceangel4444 Posted June 29, 2003 Posted June 29, 2003 To ona czasami bywa ubrana? No była, czasami musi. :) Quote
basia Posted June 29, 2003 Posted June 29, 2003 Nie przesadzajcie, zaraz tam czasami :lol: Poza tym "ubrana" to też chyba za dużo powiedziane. Strój maszerski to to nie był :wink: :roll: Quote
iceangel4444 Posted June 29, 2003 Posted June 29, 2003 Ciekawe jak ona mogla wytrzymac taka temperature ? Quote
Kaśka Posted June 29, 2003 Author Posted June 29, 2003 na początku w tych futrach prosto z francuskiego wybiegu to oki :wink: , ale potem i to jeszcze jadąc na butach??? No ale jak się baba podnieci. A jest czym :lol: TAKIE PSIAKI !!!!!!!! Quote
Kaśka Posted July 1, 2003 Author Posted July 1, 2003 A nie wiem czy się na tym nie przejade, ale zamowiłam sobie taki filmik "Psy pociągowe" :-? Z takiego czegoś jak Marvid.......... No ale to się okaże może będzie O.K. Quote
wiosna Posted July 1, 2003 Posted July 1, 2003 ja mam pozyczona jakas kasete o haskaczach, i w sumie nic sie z niej nowego nie dowiedzialam.. pare fajnych zdiec bylo i jeden psiak podobny bardzo do nmojego Bosska.. ale tak ogolnie to nic specjalnego. ;)) mam jeszcze jakas kasete z wystaw.. tez w sumie nie moja i dosyc ciulatej jakosci ;) Quote
PaYooK Posted July 1, 2003 Posted July 1, 2003 ELO!!! pare widzialem odcinkow psa cywila, szarika widzialem wszystkie ;) bialy kiel to nawet teraz leci na TV4 ;) Quote
Kaśka Posted July 1, 2003 Author Posted July 1, 2003 A mi coć się obilo o uszy, film "Żelazna wola" ale w moim zadupiastym krośnie niczego nie ma i facet w wypożyczalni zrobił wyłupiaste oczy :o Quote
wiosna Posted July 2, 2003 Posted July 2, 2003 i tak 'snow dogs' bylo najlepsze ;)) a moj Sven jest podobny do 'demona' ;pp do lidera oczywiscie.. ;))) Quote
wiosna Posted July 2, 2003 Posted July 2, 2003 no tak ;)) tylko jeszcze sie tak usmiechac nie umie.. ;pp Quote
Kaśka Posted July 3, 2003 Author Posted July 3, 2003 Ja właśnie wczoraj pożyczyłam "śnieżne psy" i jestem w połowie bo moje śnieżne... pogoniły mnie na spacer. A już dostałam i obejżałam ten film"Psy pociągowe" i no cóż........film raczej kręcony amatorsko,przedstawienie ras słabiutko,ale zato podobał mi się materiał o treningach i zawodach :lol: Quote
Kaśka Posted July 4, 2003 Author Posted July 4, 2003 A moje potrafią śpiewać :sweetCyb: Jak czegoś chcą to tak "jodłują" i "buczą" :lol: Quote
wiosna Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 hehe.. moje tez spiewaja.. i usmiechaja sie, i wogoe czasem strascnie komiczne sa.. fajnie jest jak sie Yoki bawi ze Svenem, bo Yokiemu sie nie chce i nie ma sily, a Sven po nim skacze i go gryzie i szarpie, pozniej kluska [Yoki] kladzie sie na pecy i tylko patrzy na mnie ['wez go ode mnie..."] albo zzaczyna uciekac i sie chowac pod biurkiem np.. albo gdzies indziej po katach.. ;)) a Svewnek i tak sie nauczy usmiechac i WAM pokazemy na zawodach ;ppp Quote
Recommended Posts