Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na początku w tych futrach prosto z francuskiego wybiegu to oki :wink: , ale potem i to jeszcze jadąc na butach??? No ale jak się baba podnieci. A jest czym :lol: TAKIE PSIAKI !!!!!!!!

Posted

A nie wiem czy się na tym nie przejade, ale zamowiłam sobie taki filmik "Psy pociągowe" :-? Z takiego czegoś jak Marvid..........

No ale to się okaże może będzie O.K.

Posted

ja mam pozyczona jakas kasete o haskaczach, i w sumie nic sie z niej nowego nie dowiedzialam.. pare fajnych zdiec bylo i jeden psiak podobny bardzo do nmojego Bosska.. ale tak ogolnie to nic specjalnego. ;))

mam jeszcze jakas kasete z wystaw.. tez w sumie nie moja i dosyc ciulatej jakosci ;)

Posted

A mi coć się obilo o uszy, film "Żelazna wola" ale w moim zadupiastym krośnie niczego nie ma i facet w wypożyczalni zrobił wyłupiaste oczy :o

Posted

Ja właśnie wczoraj pożyczyłam "śnieżne psy" i jestem w połowie bo moje śnieżne... pogoniły mnie na spacer. A już dostałam i obejżałam ten film"Psy pociągowe" i no cóż........film raczej kręcony amatorsko,przedstawienie ras słabiutko,ale zato podobał mi się materiał o treningach i zawodach :lol:

• 2 weeks later...
Posted

hehe.. moje tez spiewaja.. i usmiechaja sie, i wogoe czasem strascnie komiczne sa..

fajnie jest jak sie Yoki bawi ze Svenem, bo Yokiemu sie nie chce i nie ma sily, a Sven po nim skacze i go gryzie i szarpie, pozniej kluska [Yoki] kladzie sie na pecy i tylko patrzy na mnie ['wez go ode mnie..."] albo zzaczyna uciekac i sie chowac pod biurkiem np.. albo gdzies indziej po katach.. ;))

a Svewnek i tak sie nauczy usmiechac i WAM pokazemy na zawodach ;ppp