Kaśka Posted June 15, 2003 Posted June 15, 2003 Ja swoim psom daje dwa posiłki. Rano takie małe śniadanko(nabiał,jajko,bułeczka). Ale mam problem, skończyło mi się meniu :-? Wszystko już było,zaczynam się powtarzać, ALE BY PSOM SZCZENY OPADŁY GDYBYM IM ZASERWOWAŁA COŚ NOWEGO. JEDNYM SŁOWEM NA GWAŁT POTRZEBUJE JAKIŚ SPRAWDZONYCH PRZEPISÓW :lol: :lol: :lol: Quote
Kaśka Posted June 16, 2003 Author Posted June 16, 2003 Dżudi ma 8 lat, a Osi 2. Ja swoim daje śniadanie bo zawsze po porannym spacerku strasznie burczy im w brzuszkach :lol: Zwykle jest jakiś twarożek, mleko, czasem bułka maślana. Tak żeby dostawały w pełni zróżnicowane posiłki. Ale psy po pewnym czasię nudzą się tymi samymi rzeczami, a po drugie jeszcze bardziej chciałabym im je urozmaicić. Quote
wiosna Posted June 16, 2003 Posted June 16, 2003 eeeno. to ja widze wy swoje psiaki rozpieszczacie strasznie.. moje dostaja sucha karme [chicopee] albo miesko wieczorem i nic wiecej.. ee.. sorry.. jeszcze 1 tabletke cynku.. ;pp Quote
SZAMAN Posted June 16, 2003 Posted June 16, 2003 A Szaman dzisiaj podziękował za śniadanie, :-? za obiadek, :( za podwieczorek i :evil: dopiero skusił się na kolacyjkę. :D Quote
Kaśka Posted June 16, 2003 Author Posted June 16, 2003 O.K metros, no tak, mam haszczaki i nie mam. Moje to takie szaker maker z husky :oops: Można powiedzieć nie rasulce, ale przepiękne krasulce. A obie na dwujniku to dopiero robią wrażenie! A ludzie w okolicy i tak mówią, że to są husky :lol: ALE MAM TAKĄ STRASZNĄ I NIE USTĘPUJĄCĄ CHOROBĘ NA RASOWEGO HASZCZAKA :microwav: I MÓWIE WAM, ŻE DOPNE SWEGO I BĘDĘ MIEĆ MOJEGO WYMARZONEGO, RUDZIUTKIEGO,NIEBIESKOOKIEGO HASZCZAKA :multi: AŻ WSZYSTKIM SZCZENA OPADNIE :eek2: Quote
SZAMAN Posted June 16, 2003 Posted June 16, 2003 Kaśka, a masz jakieś fotki swoich shaker-maker haszczaków? :D Quote
Kaśka Posted June 16, 2003 Author Posted June 16, 2003 Pewnie, że mam, ale w wersji już wykopaliskowej-nieelektronicznej.Ale moge(a nawet od dawna zamierzam)je zeskanować i obiecuje, że się nimi pochwale(jeśli jest czym 8) ) Quote
Kaśka Posted June 16, 2003 Author Posted June 16, 2003 Tak na marginesie; jak się wkleja do postów fotki, już z jedną eksperymentowałam i nic! Quote
iceangel4444 Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 No to ja też, z tych samych powodów co Tajraga. iceangel4444@interia.pl Quote
Kaśka Posted June 17, 2003 Author Posted June 17, 2003 O.K właśnie ruszam żeby zeskanować. A potem jeszcze ciepłe :wink: Trafią prosto do was, a propos ja też bym chciała wasze fotki: katarzyna.solinska@xl.wp.pl :lol: :lol: Quote
SZAMAN Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Dzięki Tajraga! Zdjęcia są niesamowite,a te w duecie to prawdziwa sesja :D Wysłałam Ci fotki Szamana.Mam nadzieję,że dojdą bez problemu,bo do metros wysłałam wczoraj i jakoś jeszcze nie przyszło potwierdzenie dotarcia :( Quote
iceangel4444 Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Szaman walnij te zdjevcia i do mnie. Aga do mnie doszlo thx. Quote
Manu Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 Hej Szaman :D , czy ja też bym mogła poprosić o zdjątka ? :P Quote
iceangel4444 Posted June 20, 2003 Posted June 20, 2003 Niestety nie mam, ale musze jakieś zrobić. Quote
Manu Posted June 20, 2003 Posted June 20, 2003 Gosia, dzięki ! Masz też coś już w skrzynce ode mnie... :D Quote
Kaśka Posted June 20, 2003 Author Posted June 20, 2003 UWAGA, UWAGA JEŚLI KTOŚ JESZCZE MA OGHOTE TO MOJA SKRZYNKA JEST JESZCZE GŁODNA :eating: CZEKAM NA HASZCZAKOWE FOTKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts