Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja swoim psom daje dwa posiłki. Rano takie małe śniadanko(nabiał,jajko,bułeczka). Ale mam problem, skończyło mi się meniu :-?

Wszystko już było,zaczynam się powtarzać, ALE BY PSOM SZCZENY OPADŁY GDYBYM IM ZASERWOWAŁA COŚ NOWEGO.

JEDNYM SŁOWEM NA GWAŁT POTRZEBUJE JAKIŚ SPRAWDZONYCH PRZEPISÓW :lol: :lol: :lol:

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dżudi ma 8 lat, a Osi 2. Ja swoim daje śniadanie bo zawsze po porannym spacerku strasznie burczy im w brzuszkach :lol:

Zwykle jest jakiś twarożek, mleko, czasem bułka maślana. Tak żeby dostawały w pełni zróżnicowane posiłki. Ale psy po pewnym czasię nudzą się tymi samymi rzeczami, a po drugie jeszcze bardziej chciałabym im je urozmaicić.

Posted

eeeno. to ja widze wy swoje psiaki rozpieszczacie strasznie.. moje dostaja sucha karme [chicopee] albo miesko wieczorem i nic wiecej.. ee.. sorry.. jeszcze 1 tabletke cynku.. ;pp

Posted

O.K metros, no tak, mam haszczaki i nie mam. Moje to takie szaker maker z husky :oops: Można powiedzieć nie rasulce, ale przepiękne krasulce. A obie na dwujniku to dopiero robią wrażenie! A ludzie w okolicy i tak mówią, że to są husky :lol:

ALE MAM TAKĄ STRASZNĄ I NIE USTĘPUJĄCĄ CHOROBĘ NA RASOWEGO HASZCZAKA :microwav: I MÓWIE WAM, ŻE DOPNE SWEGO I BĘDĘ MIEĆ MOJEGO WYMARZONEGO, RUDZIUTKIEGO,NIEBIESKOOKIEGO HASZCZAKA :multi: AŻ WSZYSTKIM SZCZENA OPADNIE :eek2:

Posted

Pewnie, że mam, ale w wersji już wykopaliskowej-nieelektronicznej.Ale moge(a nawet od dawna zamierzam)je zeskanować i obiecuje, że się nimi pochwale(jeśli jest czym 8) )

Posted

Dzięki Tajraga!

Zdjęcia są niesamowite,a te w duecie to prawdziwa sesja :D

Wysłałam Ci fotki Szamana.Mam nadzieję,że dojdą bez problemu,bo do metros wysłałam wczoraj i jakoś jeszcze nie przyszło potwierdzenie dotarcia :(

Posted

UWAGA, UWAGA JEŚLI KTOŚ JESZCZE MA OGHOTE TO MOJA SKRZYNKA JEST JESZCZE GŁODNA :eating:

CZEKAM NA HASZCZAKOWE FOTKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: