GOSIA09 Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 ... tylko, że nagusa trzeba myć, kremowac i wyciskać pryszcze (bleeeeee :scared: ... Pies mojej znajomej ma włosy, które latają całą dobę po pokoju, a podczas rozmowy przyklejają się do języka... :o O f.... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
AMFI Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 na te malutkie, czarne igiełki nic nie działa.... NIIIIIIIIIIC!!!!!!!!!!! :puppydog: A propos szcotek i rolek do usuwania rzeczonych...może macie jakieś patenty jak usunąć te cholerstwo z białego prześcieradła frote? Patenet ze zmianą prześcieradeł na zwykłe bawałniane działa słabo, bo Bunia sie rano musi przecież wytarzać w ramach porannej gimnastyki i to właśnie najlepiej jeszcze w łóżku... :evilbat: Quote
GOSIA09 Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A propos szcotek i rolek do usuwania rzeczonych...może macie jakieś patenty jak usunąć te cholerstwo z białego prześcieradła frote? Mam identyczny problem hihihi więc czekamy na patenty :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Włosy najlepiej wyciagać palcami, pjedynczo, efekt najlepszy, metoda-jedyna. Włosy wbite mocniej wydrapać czymś twardym. :evilbat: Quote
lapis Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Włosy najlepiej wyciagać palcami, pjedynczo, efekt najlepszy, metoda-jedyna. :o Marta przecież to można dostać :bad-word: :bad-word: :bad-word: Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Włosy najlepiej wyciagać palcami, pjedynczo, efekt najlepszy, metoda-jedyna. :o Marta przecież to można dostać :bad-word: :bad-word: :bad-word: A jak myślisz moja droga, czemu mam takli wredny charakter? Przecież od wyciagania włosków wypaczyłam się jak stara kanapa od doopy. :wink: Quote
GOSIA09 Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Wczoraj postanowiłam wyczyścić dywan porządnie i mało nie :madgo: :pissed: :wallbash: nie dało rady odkurzaczem za nic tylko na kolanach szyściłam szczotką...masakra naprawde. Teraz Emi chodzi na paluszkach żeby się z niej nie sypało hihihi Quote
lapis Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 A jak myślisz moja droga, czemu mam takli wredny charakter? Przecież od wyciagania włosków wypaczyłam się jak stara kanapa od doopy. :wink: :lol: :lol: :lol: Teraz już wszystko rozumiem :lol: :lol: :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Lapis a co, ktos ci mowił że jestem wredna? Czy gdybym wredna to miałabym takiego uoczego stafika? 8) Czy wredna osoba dokonałaby takiego wyboru i kupiła świnkę witnamską? Quote
Recommended Posts