Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
... tylko, że nagusa trzeba myć, kremowac i wyciskać pryszcze (bleeeeee

:scared:

... Pies mojej znajomej ma włosy, które latają całą dobę po pokoju, a podczas rozmowy przyklejają się do języka... :o

O f.... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted
na te malutkie, czarne igiełki nic nie działa.... NIIIIIIIIIIC!!!!!!!!!!! :puppydog:

A propos szcotek i rolek do usuwania rzeczonych...może macie jakieś patenty jak usunąć te cholerstwo z białego prześcieradła frote?

Patenet ze zmianą prześcieradeł na zwykłe bawałniane działa słabo, bo Bunia sie rano musi przecież wytarzać w ramach porannej gimnastyki i to właśnie najlepiej jeszcze w łóżku... :evilbat:

Posted

A propos szcotek i rolek do usuwania rzeczonych...może macie jakieś patenty jak usunąć te cholerstwo z białego prześcieradła frote?

Mam identyczny problem hihihi

więc czekamy na patenty :wink:

Posted
Włosy najlepiej wyciagać palcami, pjedynczo, efekt najlepszy, metoda-jedyna.

:o Marta przecież to można dostać :bad-word: :bad-word: :bad-word:

A jak myślisz moja droga, czemu mam takli wredny charakter? Przecież od wyciagania włosków wypaczyłam się jak stara kanapa od doopy. :wink:

Posted

Wczoraj postanowiłam wyczyścić dywan porządnie i mało nie :madgo: :pissed: :wallbash: nie dało rady odkurzaczem za nic tylko na kolanach szyściłam szczotką...masakra naprawde.

Teraz Emi chodzi na paluszkach żeby się z niej nie sypało hihihi

Posted
A jak myślisz moja droga, czemu mam takli wredny charakter? Przecież od wyciagania włosków wypaczyłam się jak stara kanapa od doopy. :wink:

:lol: :lol: :lol:

Teraz już wszystko rozumiem

:lol: :lol: :lol: