Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Widziałam właśnie plan sędziowania na wystawie w Kielcach - staffiki idą na samym końcu, jak więc myślicie o której będziemy wchodzić na ring? Nie chce jechać z moją córką na 10.00 bo to troszke z nią uciążliwe, a jechać trzeba i zastanawiam się czy jak tam będziemy na 12.00 to wystarczy czy jednak być na 11.00? Jak myślicie? Pamiętacie może tępo oceniania przez tą Panią Sędzinę?
Dajcie znać :)

Posted

Oj, widze Dagmarko ze teraz na wystawach bedziesz miala jeszcze jednego kibica :multi:
Kurcze, ja nigdy nie bylam u tej sedziny, ale patrzac na ilosc ast i bt to raczej na 12:00 mozesz przyjechac. Mysle, ze nawet pozniej sbt beda wchodzic... Ale wiesz, to moje zdanie. A szkoda jakbys miala sie spoznic :roll:
Powodzenia!
Buziak :lol:

Posted

Przyjechaliśmy o 12 a wchodziliśmy chyba przed 14 :razz: ale sędzina bardzo sympatyczna, wskazująca na błędy w prowadzeniu psa i poprawiająca je - w moim przypadku, także bardzo fajnie.
Nie wiem jednak dlaczego nie ma spisu wygranych! i w ogóle uczestników i zajętych miejsc, no i gdzie te zdjęcia które tak namiętnie były pstrykane :mad:
w naszej klasie młodzieży dziewczynka od Kasi - Staffki była na pierwszym - przepiękna suczka! to widać na naszym filmiku, jak się pięknie prezentuje! Nie mam nazwy Kasiu - przepraszam, ale nie odebrałam katalogu :shake: zupełnie zapomniałam bo mi Marta na początku płaka bo miała kolke :shake:
ja mam filmiki, niestety tylko klasa młodzieży bo przecież mój ciągle gdzieś musi znikać... zwłaszcza na obiady :mad:
Vectra miło było Cie poznać! Jak mówiłam - Franio jeszcze piękniejszy na żywo :D
a tu filmiki
wejście i pierwsze okrążenie
YouTube - Ravena z Hambalek Busin - wystawa Kielce 2008 - wejście na ring
i końcówka
YouTube - Ravena z Hambalek Busin - wystawa Kielce 2008 - ocena końcowa