Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

korona,naprawde sorry,zagalopowalam sie po prostu,to juz sie wiecej nie powtorzy :-) po prostu mam bardzo trudny okres i za latwo ponosza mnie nerwy,to wszystko przez powazna sytuacje zdrowotna.Nie gniewajcie sie,nie zdawalam sobie sprawy ze az tak zle mi to wyjdzie wszystko.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli o mnie chodzi to jest ok :) Mam nadzieje, że nie zamierzasz odchodzić z dogomani...

A to 7mio miesięczna suczka Sylwi 4

f6ebc9c9.jpg

Insomnia jeśli masz jakies fotki Venki to prześlij mi i wstawie na Dogo...

Posted

:iloveyou: Ja tez chcem takiego dozka jak Wy macie!! :iloveyou: Dajcie mi jednegoo :angel: :wink:

Sliczne sa, naprawde wszystkie!! :D :iloveyou:

Dozki sa sliczne i dzieciatka rowniez :D

Posted

Ja tylko chciałam dodać, że nie obraziłam się.

Nie wracam również do wcześniejszych kwestii a ponieważ temat jest o pierwszych wystawach dorzucam również zdjęcia naszego debiutanta :D

Chyba nasz pies nie bardzo wie czego od niego chcemy... :lol:

84045.jpg

a tutaj sobie...koczujemy

84044.jpg

super jest zdjęcie Venki z jęzorkiem.

Posted

Moze i kiedys pojedziemy na wystawe, bylismy raz w Berlinie jako widzowie i widzialam tylko zacietosc na twarzy wlascicieli, a nie radosc, ze mozna z psem cos wspolnie zrobic... Ja bym sie cieszyla tylko z faktu, ze Armani poslusznie stal wsrod grupy innych psow i zdal swoj "socjalny" egzamin. A ocena- niewazna, wazne, ze pies jest zdrowy.

Wszyscy macie sliczne fotogeniczne dozki :lol:

Posted
Jeśli o mnie chodzi to jest ok :) Mam nadzieje, że nie zamierzasz odchodzić z dogomani...

A to 7mio miesięczna suczka Sylwi 4

f6ebc9c9.jpg

SYlwia masz doga... :o ooooooooooooooo piekny.... :D

Posted

Mam nareszcie :D Agga jak będę miała chwilke to się odezwe na gg. Wiele się u mnie zmieniło :)

Korona a my to sobie porozmawiamy :D ( dzięki za zdjęcia )

Pozdrawiam Sylwia

Posted

Kasiaak czy bylas dzisiaj w przedszkolu z Cairo?

I czy juz ustalono jaka bedzie stala godzina spotkan w weekendy?

Ja z Vena niestety nie moge byc w najblizszym czasie,poniewaz jestem chora i nie bardzo moge wychodzic z domu,bleee.

Korona-dzieki za wstawienie zdjec.

Posted

sluchajcie,mam pytanie-jak dogi zachowuja sie w stosunku do mniejszych psiakow glownie chodzi mi o zabawe?Czy plroczny szczeniak doga moglby bez problemu i w miare delikatnie bawic sie z psiakiem mniejszym od siebie i to sporo?Ta zeby nie zrobic mu krzywdy.

Posted

z tego co zaobserwowałam u swoich to mój 5-cio letni dog prędzej będzie się delikatnie bawił z młodym jamnikiem niż moja stuknięta 5-cio miesięczna sunia, brak wyczucia po prostu i zbyt wielka różnica wagi. Natomiast wiem że siostrzyczki mojej suńki bawiły się z młodym, również paromiesięcznym buldogiem angielskim i nic mu nie zrobiły, no ale to już nieco większy pies.

Posted

a mniej wiecej kiedy przychodzi ta delikatnosc? Bo Vena na poczatku jak do mnie trafila to myslalam ze łapami rozdepcze mi kroliki i kota.Teraz juz minal szal i coraz delikatniej sie z nimi obchodzi.Na spacerach zaczepia wszystkie psy,koty,wszystko co sie tylko rusza.Nawet ostatnio chciala lizac takie piwniczne kotki ktore byly akurat w sytuacji intymnej... bałam sie ze kocur ja podrapie ;-)

Posted

:lol: ja też jestem zainteresowana okresem kiedy nadchodzi delikatność, bo jak na razie zamiast dożka mamy mały czołg-taran :D

urocze są chwile kiedy maleństwo postanawia się przytulić (ale nie, nie zrobi tego powolutku) podnosi cztery kopytka na raz i już na mnie leży- to się nazywa przytulenie :D

a tak poważnie to może przestanie kiedyś uważać, że jest jamniczkiem miniaturką i zrozumie że jest dogiem - ale wątpię szczerze mówiąc :lol:

Posted

KORONA, ten śliczny dożek to moja przesłodka Mireya z Malinowego Ogrodu, niestety już nieco urosła a dla mnie mały dożek to coś najśliczniejszego na świecie !! Teraz ma prawie 6 miesięcy i właśnie jest na etapie taranowania i rozdeptywania wszystkiego co napotka na swojej drodze, i zazwyczaj jej się udaje, niesamowicie mobilny dog :roll:

Posted

Ja cały czas czekam aż Didi przestanie po mnie chodzić, a ma już 3 lata :) Więc miłego czekania Wam życze :)

Zupełnie inaczej jest z Negrą, która delikatność ma chyba wrodzoną. Ona nigdy nie wejdzie tam gdzie jest nieproszona, a gdy na podlodze porozrzucane sa jakieś rzeczy przechodzi obok nich slalomem... Didi zachowuje sie jakby specjalnie celowała, zeby na coś trafić. Ostatnio kiedy pakowałam książki do plecaka, ostentacyjnie po prostu na nim stanęła... No bo jak mozna iść bez niej?!!

Ps. Moja znajoma hoduje yorki i dogi. Nie słyszałam nigdzie o makabrycznej śmierci yorka pod nogami doga, więc chyba wszystko jest do nauczenia... :wink: