Marlena13 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [LEFT]Hej! Jestem nowa na forum i chciałabym przedstawić wszystkich moje malutkie słoneczko - Majkę. Moja księżniczka ma już 2 lata. Uwielbia biegać i kocha piszczące zabawki oraz pluszaki. Mimo wielkiej aktywności fizycznej, jej ulubionym zajęciem jest spanie :loveu:. Od zawsze była spokojna, a w swoim krótkim życiu warczała i szczekała tylko 3-4 razy i to dziwne rzeczy, bo na ludzi nigdy ;). Mam nadzieję, że Wam spodoba się tak samo jak mi. Pozdrawiam! :) p.s. czy mógłby ktoś pomóc mi przy wstawianiu zdjęć? [/LEFT] Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :loveu:Witamy npwą dogomaniaczke:loveu: Tutaj masz dokładną instrukcje jak się wkleja zdjęciaTUTAJ. Quote
slawi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :hand: witamy się i czekamy na zdjęcia :hand: Quote
Marlena13 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Wielkie dzięki za pomoc i za miłe przywitanie :). Już dzisiaj wstawiam zdjęcia Majeczki, która obecnie śpi w swoim kocyku na moim łóżku, które uwielbia :loveu:. mała sarenka po przyjeździe do domu :loveu: tu troszkę starsza :cool3: a tutaj po 1 strzyżeniu (domowym) ;) Pozdrawiamy i zapraszamy do komentowania! :multi: edit: kurcze, nie wychodzi - co robię nie tak? robiłam wszystko co było w instrukcji! :( Quote
ewa2909 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Spróbój jeszcze raz . Zanim naciśniesz "kopiuj" to pod spodem jest taki niebieski napis Show/Hide Advanced Links ,naciśnij narpiew na niego a potem dopiero skopiuj ostatni link Może to o to chodzi,przynajmiej ja muszę to naciskac a w tej instrukcji którą Ci podałam tego nie ma. Quote
***Paulina*** Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Witamy i czekamy na foteczki Majki:) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:) Quote
Magda Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Poprawiłam zdjęcia;) Show Advanced Linking - musisz kliknąć na to, żeby pojawił się jeszcze jeden link do forum. Jest na samym dole. Witamy na forum! Quote
dysia-u Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hej hej :loveu: Witamy się:loveu::loveu::loveu: Fajnie bo znalazła się rówieśniczka Mejsi . Witamy na forum i niecierpliwie czekamy na fotki. Trzymajcie się ciepło:multi: Quote
Marlena13 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [LEFT]Hej! Wielkie dzięki za tak miłe komentarze. Już niedługo nowe zdjęcia Majki. Pozdrawiamy i całujemy gorąco!!! :loveu::loveu:;) [/LEFT] Quote
Recommended Posts