Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:

i uwaga :lol:

bekająca leja. :lol:

Birma i Aga. :razz:

Leja ma rozwolnienie i wymiotowała dziś. :shake: Rano musiałam z nią wyjść i wyparowałam w mokrych włosach na dwór (no bo cóż zrobić jak pies musi isć na dwór? ) sąsiadki patrzyły się jak na wariatkę. ech. :roll:

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

C&B napisał(a):
Bekająca Leja cudowna:lol:
"Po co bąka trzymać w dupie, niech polata po chałupie" :evil_lol:

jezu. hahahahhaha ale się uśmiałam. XDDD

Posted

przepraszam Was. :-(
Humor wrócił, Leja ostatnio chorowała (wymiotowała i miała rozwolnienie) ale już jest dobrze, niedługo do weta będziemy jechać żeby odrobaczyć ją itd. ; )
brak fot póki co, postaram się jakieś zrobić - jeszcze raz was przepraszam. :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wróciłyśmy!

[SIZE=2]Wróciłyśmy w Sobote ok. 21, w Niedziele od rana byłam na Dirt Town'ie (Bike Action) u nas w Cieplicach - więc czasu było brak. ;D
[SIZE=2]Więc miałyśmy być w Łazach nad morzem, ale niestety albo nie było miejsca na naszą przyczepę albo ośrodek był brzydki albo psa nie chcieli, bądź brali tylko małe psy. : D więc do Łazów przejechaliśmy 500 km. a od Łazów w poszukiwaniu miejsca do Dźwirzyna jeszcze z 400 km. ale nie żałujemy, że tyle przejechaliśmy bo Dźwirzyno to wspaniałe miasteczko. Nasz ośrodek nie miał nic przeciwko psom, było czysto, był spokój bo mało osób , za bramką przechodziliśmy przez lasek z szyszkami i mieliśmy dziką plaże. Więc Leji się nawet podobało, nie kąpała się bo boi się fal ale nie przeszkadzało jej to. ^ ^ pierwszy tydzień od Niedzieli do Piątku byliśmy sami, potem dojechał Wujek z Ciocią którzy mieli pokoje a potem Ciocia z Wujkiem i moimi dwoma przyjaciółkami którzy sypiali w swoim busie. Więc było ciekawo ale troszke za długo jak dla mnie. :cool3:

[SIZE=2]
[SIZE=2]
[SIZE=2]W drodze. Mój zmęczony psiak. :lol:

[SIZE=2]
[SIZE=2]Ćpunek!

[SIZE=2]

[SIZE=2]
[SIZE=2]Zachód z samochodu.

[SIZE=2]

Posted

Lansują się na ośrodku. ;D

Plaża. :razz:

Przeszłam cały sklep z masą różnych pierdół. Rodzice nakupowali różne rzeczy a ja chciałam jak najszybciej wybyć z tego sklepu... aż tu nagle stanęłam przy figurkach na końcu sklepu, czekając na mamę podniosłam wzrok i na górnej półce ujrzałam tego uroczego pieska i nie wiem co on takiego w sobie ma ale ... musiałam Go kupić, po prostu musiałam. stałam zapatrzona w niego, potem namówiłam moją mamę i mi go kupiła. Zapewne Wy w nim nic nie widzicie ' ot co, zwykły piesek ' ale ja wiedziałam, że bez tego psa nie wyjdę ze sklepu niczym byłam jak zahipnotyzowana. Czułam się potem jak małe dziecko dla którego liczyła się tylko zabawka. < 3 ^ ^

Bo Leja jeździła i chodziła z nami wszędzie. Na miasto, do baru. A tu zwiedzaliśmy Rewal - jak widać z Leją. Na zdjęciu moja mama i ja. ;d

Posted

Pan Cezary. < 3 pies-stróż naszego ośrodka. Kochany staruszek, nie można było Go nie kochać. :loveu: ech, szkoda, że już nigdy Go chyba nie zobaczymy. :placz:

Facet powiedział, że lepiej gdybyśmy Go nie podchodziły, ale my i tak zrobiłyśmy swoje. Zabronić miłośniczką zwierząt podchodzić do samotnego psa - skandal i totalna pomyłka. :p ; )

łańcuch od drugiej budy przy której podobno rok temu siedział jeszcze jeden pies. :-(

Posted

Pająk - By Ciocia. :eviltong:

Krzyżak - by Wujek ze względu na to, że ja się bałam do tego podejść. panicznie boje się pająków. :shake:

Droga powrotna. W ostatnich dwóch dniach Leja już miała dośc, chciała wracać. ;)

Koniec! :diabloti:

Zmieniłam trochę stronę pierwszą galerii. :3