Kibaa Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 :loveu: i uwaga :lol: bekająca leja. :lol: Birma i Aga. :razz: Leja ma rozwolnienie i wymiotowała dziś. :shake: Rano musiałam z nią wyjść i wyparowałam w mokrych włosach na dwór (no bo cóż zrobić jak pies musi isć na dwór? ) sąsiadki patrzyły się jak na wariatkę. ech. :roll: Quote
brjagata Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ukradnę sobie parę zdjęć do naszej :cool3: A Lejuch ma podobne ślepka do Czarnucha :loveu: Quote
Kibaa Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Podobne? *przygląda się. : > * fakt, ale z Czarnym się ładniej komponują. :cool3: Quote
C&B Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Bekająca Leja cudowna:lol: "Po co bąka trzymać w dupie, niech polata po chałupie" :evil_lol: Quote
Kibaa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 C&B napisał(a):Bekająca Leja cudowna:lol: "Po co bąka trzymać w dupie, niech polata po chałupie" :evil_lol: jezu. hahahahhaha ale się uśmiałam. XDDD Quote
taxelina Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jak dobrze ze sa fotki mimo ze nie masz humoru Quote
Klaudysiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witam się po raz pierwszy ^ ^'. Leja to fajne psisko :loveu: http://images43.fotosik.pl/171/3cf665cb0764850b.png A ta fotka tylko potwierdzenie jej urok :p Quote
Talia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Leja jest urocza:loveu: Zakochałam się w niej. No ale ja mam słabość do owczarkowatych psów:oops: Quote
Kibaa Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 przepraszam Was. :-( Humor wrócił, Leja ostatnio chorowała (wymiotowała i miała rozwolnienie) ale już jest dobrze, niedługo do weta będziemy jechać żeby odrobaczyć ją itd. ; ) brak fot póki co, postaram się jakieś zrobić - jeszcze raz was przepraszam. :loveu: Quote
Linssi Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 hahaha Byniek tez robi taka mine jak beka :evil_lol: http://images43.fotosik.pl/171/6afd687509439caf.png Quote
Kibaa Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Linssi']hahaha Byniek tez robi taka mine jak beka :evil_lol: http://images43.fotosik.pl/171/6afd687509439caf.png hahaha. ^ ^ WYJEŻDZAMY NAD MORZE DZIŚ. na czas nieokreślony. :evil_lol: Quote
Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 no to życzę udanego wyjazdu i powrotu z dobrym humorkiem i duuużą ilością fotek. ;) Quote
Cavy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Witamy :razz: Życzymy miłego i udanego wyjazdu, a potem liczymy na fotki :evil_lol: :multi: :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ciekawe jak długo potrwa ''czas nieokreślony'' ;). Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Wróciłyśmy! [SIZE=2]Wróciłyśmy w Sobote ok. 21, w Niedziele od rana byłam na Dirt Town'ie (Bike Action) u nas w Cieplicach - więc czasu było brak. ;D [SIZE=2]Więc miałyśmy być w Łazach nad morzem, ale niestety albo nie było miejsca na naszą przyczepę albo ośrodek był brzydki albo psa nie chcieli, bądź brali tylko małe psy. : D więc do Łazów przejechaliśmy 500 km. a od Łazów w poszukiwaniu miejsca do Dźwirzyna jeszcze z 400 km. ale nie żałujemy, że tyle przejechaliśmy bo Dźwirzyno to wspaniałe miasteczko. Nasz ośrodek nie miał nic przeciwko psom, było czysto, był spokój bo mało osób , za bramką przechodziliśmy przez lasek z szyszkami i mieliśmy dziką plaże. Więc Leji się nawet podobało, nie kąpała się bo boi się fal ale nie przeszkadzało jej to. ^ ^ pierwszy tydzień od Niedzieli do Piątku byliśmy sami, potem dojechał Wujek z Ciocią którzy mieli pokoje a potem Ciocia z Wujkiem i moimi dwoma przyjaciółkami którzy sypiali w swoim busie. Więc było ciekawo ale troszke za długo jak dla mnie. :cool3: [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2]W drodze. Mój zmęczony psiak. :lol: [SIZE=2] [SIZE=2]Ćpunek! [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2]Zachód z samochodu. [SIZE=2] Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 :loveu: Leja od samego początku szalała a ja wraz z Nią. ;) Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Lansują się na ośrodku. ;D Plaża. :razz: Przeszłam cały sklep z masą różnych pierdół. Rodzice nakupowali różne rzeczy a ja chciałam jak najszybciej wybyć z tego sklepu... aż tu nagle stanęłam przy figurkach na końcu sklepu, czekając na mamę podniosłam wzrok i na górnej półce ujrzałam tego uroczego pieska i nie wiem co on takiego w sobie ma ale ... musiałam Go kupić, po prostu musiałam. stałam zapatrzona w niego, potem namówiłam moją mamę i mi go kupiła. Zapewne Wy w nim nic nie widzicie ' ot co, zwykły piesek ' ale ja wiedziałam, że bez tego psa nie wyjdę ze sklepu niczym byłam jak zahipnotyzowana. Czułam się potem jak małe dziecko dla którego liczyła się tylko zabawka. < 3 ^ ^ Bo Leja jeździła i chodziła z nami wszędzie. Na miasto, do baru. A tu zwiedzaliśmy Rewal - jak widać z Leją. Na zdjęciu moja mama i ja. ;d Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Jej łapcia. :loveu: Bo czasami pojawiały się chmury i zasłaniały słońce. Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Pies wystawowiec. :lol: 'Uciekaj!' :lol: Deser lodowy. :cool3: Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Pan Cezary. < 3 pies-stróż naszego ośrodka. Kochany staruszek, nie można było Go nie kochać. :loveu: ech, szkoda, że już nigdy Go chyba nie zobaczymy. :placz: Facet powiedział, że lepiej gdybyśmy Go nie podchodziły, ale my i tak zrobiłyśmy swoje. Zabronić miłośniczką zwierząt podchodzić do samotnego psa - skandal i totalna pomyłka. :p ; ) łańcuch od drugiej budy przy której podobno rok temu siedział jeszcze jeden pies. :-( Quote
Marta_Ares Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ale fajna relacja z wakacji:loveu: :loveu: swietne zdjecia:loveu: Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Klaudia i Czaruś w tle. :loveu: Pies właścicielki ośrodka, golden o imieniu Budyń. Sympatyczny psiak. :loveu: Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Pająk - By Ciocia. :eviltong: Krzyżak - by Wujek ze względu na to, że ja się bałam do tego podejść. panicznie boje się pająków. :shake: Droga powrotna. W ostatnich dwóch dniach Leja już miała dośc, chciała wracać. ;) Koniec! :diabloti: Zmieniłam trochę stronę pierwszą galerii. :3 Quote
Recommended Posts