Dariette. Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 aaaaale świetna relacja! jej, mieliście naprawdę świetne wakacje, zazdroszczę. I to z psiakiem... Nie ma nic fajniejszego :loveu:. Leja jak i pańcia chyba bardzo szczęśliwe ;). POZDRAWIAMY! Quote
Kibaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Dariette. napisał(a):aaaaale świetna relacja! jej, mieliście naprawdę świetne wakacje, zazdroszczę. I to z psiakiem... Nie ma nic fajniejszego :loveu:. Leja jak i pańcia chyba bardzo szczęśliwe ;). POZDRAWIAMY! bardzo szczęśliwe. ; ) < 3333333 tak bo dzięki takiemu wyjazdowi możesz poznać swojego psa z innej strony, możesz się dowiedzieć jak się będzie zachowywał w innych warunkach i wgl. ^ ^ Quote
Kibaa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dzięki dziewczyny. :loveu: jakoś tak tłoku to tu nie ma, mamy focha. :diabloti: :mad: Quote
Linssi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ale mieliscie super wakacje!! A Leja w samochodzie, haha! cudo :loveu: A pajaki na zdjeciach straszne! Masakryczne! Okropne! Bleeeeeeee :smhair2::scared: Quote
Linssi Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ciotka chyba nas juz nie lubi...:shake: Quote
Kibaa Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Przepraszam, przepraszam, przepraszam. ;DDD ogarne jutro jakieś zdjęcia i wam wstawie, wybaczycie mi? :placz: z ostatnich dni nie ma fot bo Leja ma cieczkę. :-( Quote
taxelina Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Spoko pewnie szkola i inne problemy Cie zajely! Quote
Kibaa Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Hej. :eviltong: co do szkoły - ugh. Totalna masakra. nie mogę ogarnąć się do tej nauki. mam już chyba z 3 jedynki. -.- W drugim tygodniu się rozchorowałam, ale ogółem uwielbiam moją szkołę. (; Uwielbiam ludzi. Nauczyciele w tym roku wyjątkowo działają mi na nerwach. Zmienił w tym roku nam się ksiądz ( i od tego roku nienawidzę religii ) gdy ktoś gada to ksiądz mierzy Go wzrokiem i mruży oczy ( przerażające, zresztą cały jest jakiś dziki o.O ) gada przez 45 minut a potem zabiera nam przerwę na zapisanie notatki z lekcji i modlitwę. Pani od Fizyki z roku na rok robi się coraz gorsza - mamy nowy temat a ta dyktuje definicje po czym każe nam zadanka robić i mówi, że póki nie zrobimy to nie wyjdziemy z klasy. Oczywiście wszyscy siedzą i się w nią wpatrują bo niestety ale nie wytłumaczyła nam jak to robić i się na nas bulwersuje żebyśmy poczytali definicje z podręcznika. Pan od WF również z roku na rok jest gorszy. Ostatnio wymyślił sobie, że dziwne, że akurat zachorowałam na cały tydzień wtedy kiedy w Piątek był dzień sportu a i powiedział, że zmówiłam się z moją Renatą, że Ona na dzień sportu nie cwiczyła i miała zwolnienie (i bezczelnie chciał mi wstawić jedynke :angryy:) i pani nowa od Histy mi działa na nerwy. więc dzieje się w tej szkole, dzieje. :shake: Leja przez ostatni czas miała cieczkę ale dziś zauważyliśmy, że kropek już nie ma a wiec sunia wróciła na swoje włości. :multi: a teraz fotki z jakiegoś tygodnia; (nie przerabiałam fot! :mad: tylko ramke zrobiłam. (; ) :loveu: Quote
Illusion Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/40/3dc4862d.png Hipnotyzerka :evil_lol:. Quote
Dariette. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Oj tam, nikt Cię nie pogania, prowadzenie galerii ma być przyjemnością, a nie przymusem ;). U mnie też szkoła działa mi na nerwy, ciężko jest zdobyć dobrą ocenę, a te złe same wskakują do dziennika... A w której jesteś klasie? :) Piękne zdjęcia Leji, no i widzę nowy ładny bannerek. http://www.fothost.pl/upload/09/40/3dc4862d.png co za spojrzenie! zakochać się można!! Quote
Kibaa Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 widzieliście kiedyś tęcze na chmurze? ja widziałam u nas drugi raz w życiu. :loveu: mam manie na motory. (kupi mi ktoś crossa? :razz:) poszłyśmy na spacer za wały i natknęłyśmy się na tor motorowy, porobiłam owemu owemu chłopaczkowi pare fot. (; miał strasznie małego crossa, zresztą sam był bardzo niski. :evil_lol: ale niestety w drodze za torem dopadł nas leń i siedziałyśmy sobie tak z jakąś godzinkę. (Po lewej moja dobra kumpelka a po prawej przyjaciółka ;) ) Quote
Kibaa Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Dariette.']Oj tam, nikt Cię nie pogania, prowadzenie galerii ma być przyjemnością, a nie przymusem ;). U mnie też szkoła działa mi na nerwy, ciężko jest zdobyć dobrą ocenę, a te złe same wskakują do dziennika... A w której jesteś klasie? :) wrr. złe oceny to zuo. ;D a chciałabym się dorobić lustrzanki na święta. :shake: nie wiem jak to będzie. 2 gimnazjum. : < wczoraj jeszcze była taka piękna noc, że przesiedziałam troche z aparatem w oknie. ;) (zdjęcia BEZ flesza. :d) moje osiedle. :razz: a księżyc zakrywały takie cieniutkie chmury ale i tak był piękny jak widać na zdjęciach. :loveu: w tygodniu nie mam czasu. może się pojawie ale to moze. ;p w Środe idę na zajęcia fotograficzne od 14 do 17. hihi. ^^ a w Piatek kończe lekcje po 13 po czym od razu jedziemy na zajęcia, z zajęć wracamy po 17 a na 17 mamy spotkanie w kościele po książeczki - czyli w domu mnie nie będzie przez cały dzień. kto wymyślił to bierzmowanie i to na dodatek przez 3 lata?! :shake: ale ogółem to jestem uśmiechnięta i staram się szukać pozytywów w życiu. :razz: Quote
taxelina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/40/7b06c472.png Co tak dziwnie kolce nosi? Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='deer_1987']http://www.fothost.pl/upload/09/40/7b06c472.png Co tak dziwnie kolce nosi? odwrocona kolczatka. Po co jej wogole te kolec?? okropnie wygladaja na zdjeciu:eviltong: Quote
Kibaa Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Marta_Ares napisał(a):odwrocona kolczatka. Po co jej wogole te kolec?? okropnie wygladaja na zdjeciu:eviltong: nie namówię rodziców na inną obroże. :roll: a kolczatke ma do dobrych paru lat, zresztą czasami się przydaje jak Leja ma swoje 'fazy' i zaczyna strasznie ciągnąć na smyczy. Quote
taxelina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marta_Ares napisał(a):odwrocona kolczatka. wiem ze to odwrocona ale pytalam sie w sensie po co bo to chyba w ogole sensu nie ma`? Quote
stratoos Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Hej :hand: Wpadamy z rewizytą :cool3: Będziemy częściej Was odwiedzać ;) Leja jest cudna :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 deer_1987 napisał(a):wiem ze to odwrocona ale pytalam sie w sensie po co bo to chyba w ogole sensu nie ma`? czy ja wiem czy sensu nie ma, mi tak polecal szkoleniowiec, jak Ares rzucał sie na wszystko na początku kolce, a pozniej odwrocone, zeby tylko na sam dzwiek reagowal, a po czasie calkowite wyeliminowanie i do tej pory to sie sprawdza, chodzi na obrozach/ szelkach, czasami cos mu odbije i wlansie ma taka swoja faze, wystarczy na 5min zalozyc odwrocona kolczatke i pies znowu spokojny, nawet na obrozy Quote
taxelina Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Aaa rozumiem. No bo ja sie nie znam na tym i myslalam ze odwrocone to i tak pies nie reaguje a moze w zabawie z innym krzywde zrobic.. Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Aaa rozumiem. No bo ja sie nie znam na tym i myslalam ze odwrocone to i tak pies nie reaguje a moze w zabawie z innym krzywde zrobic.. tak i to duza...:shake: dlatego zdejmuje jak ma miec kontakt z innym psem(tzn bez smyczy) to sie zdejmuje, albo odwraca Quote
Kibaa Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Leja gdy była młodsza, rzuciły się na nią dwa psy (chodziły bezpańsko po osiedlu i zagryzły jamnika kolegi :angryy: ) to obroża ją po części uratowała ponieważ miała odwrócone kolce w stronę psów. w sumie to trochę nie ma sensu ale czasami naprawdę się przydaje gdy zaczyna ciągnąć. ;) osobiście wolałabym normalną obroże ale rodziców nie przekonam. O.o u nas jest wszystko dobrze. lekcje, lekcje, lekcje. dziś byłam obgadać z kolesiem zajęcia fotograficzne. od następnej Środy o 16 zaczynamy. jestem ja i moje trzy kumpelki, półtorej godziny raz w tygodniu. trochę teorii po czym praca z photoshop'em i cykanie fot. 20 zł miesięcznie. mnie się podoba. :razz: Quote
Illusion Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A mówiłaś rodzicom o obroży półzaciskowej? Może działać na podobnej zasadzie co kolczatka, a można wyregulować ją też tak, że nie będzie podduszać psa ;). Quote
Recommended Posts