Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postura ONka. ;d

Śliczny. ON. :loveu:

Na tej fotce widać podobieństwo właściciela i psa. :lol: Patrzcie na włosy tej babki i na maść tego goldena. Czyż nie podobne? :cool3:

DOGson. :loveu:

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz moja miłość.

[FONT=Courier New]:loveu: BORDER COLLIE.:loveu:[/FONT]

Slalomik. ;3

Hopsasa. ^^

Hop. :cool3:

Dwa Border'y. :loveu:

Sądzę, że tyle fot wam wystarczy. :lol:

Posted

Trach. ^^
Nie mam. Mam tylko jedną fote jego. ._.

Wstawię wam jakieś foty Leji.
Oczywiście nowości nie będzie bo, aparat jest w naprawie, czy coś. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

hej:loveu:
nie wiem czy mnie pamiętasz w ogóle, chyba na początku tu byłam z dwa-trzy razy.. ja Cię kojarzę i z nicku i z Lei :loveu: chyba że w ogóle nie komentowałam, tylko oglądałam ? nie wiem, ale jestem xD
Lea śliczna, te zdjęcia z Bożego Narodzenia cudne :D z grześkiem w pysku mi się podoba :evil_lol::evil_lol:
o i wystawowe ;) szelcik cudny i leoś :loveu: i to pierwsze:loveu: chichi to jest prawda? :cool3:
będziemy odwiedzać ;)

• 2 weeks later...
Posted

Iś & Chester napisał(a):
no pięknie, ja weszłam to Was wcięło :evil_lol: ludzi odstraszam czy jak ?:roll:

Odstraszamy obie:diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Dzień dobry. Powróciłyśmy. :loveu: Mam nadzieje, ze jest ktoś jeszcze kto nas kocha? ^^
Więc u nas wszystko dobrze. Ostatnio uczyłam Leje slalomu - coś tak jakby nie wyszło, lecz obie miałyśmy frajdę. Przechodziła pod moimi nogami czając się na smakołyka i Ona się cieszyła i Ja. :lol: Chciała mnie ładnie poprosić o smakołyka łapką, że zahaczyła o moją rękę i miałam podrapaną, cóż. Powiem wam, że jest strasznie niedobra podczas spacerów z Birmą. Obydwie nas olewają, wredoty jedne. ;D Trzeba popracować nad tym. Potem dam wam foty jakieś. :razz:

Posted

Też mamy taką nadzieje. ;)
Teraz foty z ostatniego wypadu nad jezioro;

Ach te widoczki. :loveu:

A to było już później robione. < 3

Posted

Mój skarb który usłyszał mnie i kumpelke jak wstałyśmy { śpię w samochodzie jak jakaś kumpela ze mną jedzie bo namiotów się boje - mrówki. ; / a jak jade sama to śpie z rodzicami w przyczepie - co nie należy do wygodnych nocy bo Leja zawsze mi się rozkłada. :lol: }

była jakaś impreza i załapaliśmy się na pokaz fajerwerek. :diabloti:

ważka. :loveu:

gałązka.

nie obyło się bez łabędzi.

Właśnie byłam w sklepie z Leją i kupiłam sobie lody i batonika. Lody trzymałam w ręce a dziewuszce na czterech łapach dałam żeby trzymała w pysku snicker'sa, a koleś przechodzi koło nas i patrzy się tak 'O.O' miał takie spojrzenie przynajmniej jakby mój pies latał, a nie trzymał zwykłego batona. :evil_lol:

Powiedzcie mi, czemu przy linkowaniu tak mi się jakosć psuje? :shake:

Posted

Kibaa napisał(a):

Powiedzcie mi, czemu przy linkowaniu tak mi się jakosć psuje? :shake:

Wiem ze ktorys serwis do linkowania wlasnie robi ze traca na jakosci - nie pamietam ktory dobry bo ja mam swoja strone i tam linkuje

Posted

Zdjęcia z przedostatniego spaceru przed wyjazdem Agaty i Birmy. : ) - które Agata nam przesłała;

Zdjęcie by ja. :cool3: {Agata poszła po Birme i zostawiła mi aparat więc ja szybko cyk Leji fote w wodzie. :razz:}

I zdjęcie z dzisiaj;

Pewnie wystraszyła was ta ściana? :lol: Tak bo Leja jest zdolna. Zastanawiamy się z rodzicami jaką farbą pomalować, żeby dziewucha znów nie zniszczyła. :mad: