Kibaa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Juszes napisał(a):Już się nie mogę doczekać nowych zdjęć (: Nowych.? Nie tyle co nowych. Snieżnych zdjęć jeszcze nie będzie, aparat dopiero niedługo idzie do naprawy. :-( Ale mam nadzieje że niedługo już będę miała jakiegoś apracika. x.X :mad: Owczarkowa napisał(a):Macie już zimę? :eviltong: Czekamy na fotki ;) Zime.? Mamy. ^.^ I to jak na razie taką ładną :multi:, czuje się jakby było Boże narodzenie. xD :lol: A tu 3 fotki. ; Przeraża mnie tu Lejcia, to z dawnego spacerku. Oczywiście kopała jakieś dziury. :shake: Na tym zdjęciu wygląda jakby była wklejona. :lol: A tu z dość dawna fotka. Lejcia ujrzała kota. ^.^ Leja bawiąca się. Owy misiek nosił nazwę ' Pan misiek bez nosa z oderwanym okiem. ' :lol: Rozwaliła tego misia :evil_lol: , od niedawna posiada innego. :cool3: Mam nadzieje że się podobają. ; 3 Quote
LadyK Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://s1.fothost.pl/upload/08/47/41a2f9cb.jpg Ahh, te świecące oczy :diabloti::loveu: Quote
Kibaa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Owczarkowa napisał(a):http://s1.fothost.pl/upload/08/47/41a2f9cb.jpg Ahh, te świecące oczy :diabloti::loveu: Ta i ten świński nosek. ; 33 Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 śliczna sunia :loveu::loveu: to prezent za głosowanie :evil_lol: może być taki czy inny chcesz? Quote
Kibaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='smallpati']śliczna sunia :loveu::loveu: to prezent za głosowanie :evil_lol: może być taki czy inny chcesz? Dziękuję za banner, dobrze jest. <33 ;) Dzielnie będę nadal głosowac. xD Quote
Kasia&Rika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ja tez głosowałam, tez chce banerek:placz: ale wezszy 100x200:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Kasia&Rika']ja tez głosowałam, tez chce banerek:placz: ale wezszy 100x200:evil_lol: zastanowię się :evil_lol: Dziękuję za banner, dobrze jest. <33 ;-) Dzielnie będę nadal głosowac. xD to dobrze :loveu: Quote
Kibaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Pati...? Mam prośbę... Bo chciałabym Gow stawić do podpisu i mieć tak że jak naciskam na niego to się włącza ta strona... Ale nie umiem. Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f80/samouczek-instrukcje-wstawiania-zdjec-podpisow-itp-108248/ ;) na dole strony pisze jak to zrobic Quote
Kibaa Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ła dzięki, kochana jestes. <33 :loveu: Ja to taki tuman, że wiesz. :shake: Quote
Marta_Ares Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 witam ale macie sliczny nowy banerek:loveu: ale cos nie pasuje, jest blad w adresie w przekierowaniu nie powinno byc ' ' na poczatku i na koncu adresu i Quote
Kibaa Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Marta_Ares napisał(a):witam ale macie sliczny nowy banerek:loveu: ale cos nie pasuje, jest blad w adresie w przekierowaniu nie powinno byc ' ' na poczatku i na koncu adresu i Dzięki. Kurde. Trza to zmienic. T,T Ale to jutro. ;d Quote
Illusion Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://s1.fothost.pl/upload/08/47/41a2f9cb.jpg "Patrz Święty Mikołaju co ci zrobię, jak nie przyniesiesz prezentu :diabloti:" Quote
Kibaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 No dziś nowe fotki. ^^ Lejuchy i nie tylko.{oczywiście fotki stare z Września... Niektóre. xd y.y} Lejusza o 9;00 sama siebie wyprowadza na spacer. xdd Nad wodą. ;dd Trzepie się. W wodzie. ;3 Leja walczy z wodą. xdd Quote
Kibaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Tak. Wczoraj był u mnie pracownik mojego taty. ;3 W sumie to również jego kolega. Ma na imię P. Karol. No więc... On ma ślicznego puchowatego pieska, wygląda jak brązowy misiek, a raczej wyglądał. Widziałam Go w Czerwcu... No i zaczęła się rozmowa o nim... P. Karol mówi; - A obgryzł nam wszystkie ściany, drzwi podrapał, jak Go wyganiam na miejsce to nie chce iśc. :roll: Kurde. Ja sie załamałam przed tym kompem, jak to usłyszałam... Przecież to szczeniak. Bosh... Mój tato próbował mu wytłumaczyć, że szczeniaki mają taki okres w życiu, że są masakrycznymi niszczarkami, że od razu na miejsce nie będzie się kład i, że szczeniak jest bardzo ciekawski. :shake: Ludzie, a On dalej swoje... I nagle palnął. 'Zastanawiamy się z Beatą{jego żoną} czy Go nie oddać do schroniska.' a po chwili ' Znaczy Beata już ma Go dość.' Wtedy to se pomyślałam. ' Gash. Ludzie... Wy jesteście nienormalni... Po co bierzecie psa, skoro nie wiecie jak się nim zajmować.?! :angryy: Przecież to duża odpowiedzialność.' Wtedy mój tato zaczął mu mówić, żeby Go nie oddawał bo zniszczy psa, że to tak jakby oddał swoje dziecko. Po czym moja mama się wtrąciła i powiedziała, że jeżeli P. Karol odda psa to ma u niej wielkiego minusa, nie będzie miała do niego szacunku i, że będzie nieodpowiedzialnym człowiekiem bo skoro brał psa to bierze za niego odpowiedzialność. :mad: Powiedzcie mi czemu tacy ludzie istnieją.? Biorą psa a potem Go oddają bo nie umieją się nim opiekować. Jezu. Brak słów. Dobrze, że to nie ja mam takich rodziców. :roll: A teraz zdjęcia przyjaciół Leji i nie tylko. xD Leja i pies mojej Cioci. - Fux. Muffi, pies Agathee. No cóż, może to nie jest przyjaciel Leji, bo na spacerach ma go gdzieś. xd Dzikus, Niuniek czy jak kto tam woli. ^^ Nasz wariat osiedlowy. Nie ma już Go... Pewnie polazł na inne osiedle. o.O Quote
Kibaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='RCookie']http://s1.fothost.pl/upload/08/47/41a2f9cb.jpg "Patrz Święty Mikołaju co ci zrobię, jak nie przyniesiesz prezentu :diabloti:" Dobre. :lol: xdd Teraz foty z tego rocznej wystawy w Jeleniej. ;33 Było strasznie mokro, więc połowa fot rozmazanych, bo robione na szybko. :-( Ta słodka mina. *___* :loveu: Mokrusi. xdd Bidny. <3 :loveu: Golden. ^_^ :loveu: Quote
Kibaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 I jeszcze z wystawy; Sznaucerek. ;33:razz: Patrzcie na jego mokre futerko. x( One były słodzkie, stałyśmy przy nich i stałyśmy. ;33 :loveu: Siedziały w samochodzie. ;33 Szetlandy takie żarłoki. ;dd Ten co jest pierwszy na zdjęciu to.. był jedyny samiec z tego co pamiętam, nie pamiętam imienia. :razz: To foto mnie rozwala. xdd Tak sie na mnie patrzy jakby chciał mnie zjeść. :lol: Ale ładnie. :cool3: Quote
NightQueen Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 http://img47.imageshack.us/img47/5918/297ro2.jpg bidulek :loveu: http://s1.fothost.pl/upload/08/48/8a0b74d6.jpg zdjęcie jak z horrorów :evil_lol: Quote
LadyK Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [CENTER]Super foty wystawowe :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
brjagata Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ahh, a mnie na wystawie nie było :eviltong: I dobrze, bo przez pogodę nic się tam nie działo ;) Ślicznie, ślicznie. I Muffi ze swoim sexi uzębieniem się załapał :razz: Quote
C&B Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Witamy się po raz pierwszy. Piękna suczka:loveu: Proszę o wygłaskanie:loveu: Przeczytałam na pierwszych stronach , że Leja to tępicielka os. Oj uważaj z tym. Moja już miała ,,spotkanie" z żądłem... Skończyło się na drgawkach i całe szczęście....Teraz do osy nie podchodzi. Quote
Talia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Masz śliczną sunie.:loveu: Taka w moim typie:eviltong: Quote
Kibaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Domka_Czika napisał(a):Witamy się po raz pierwszy. Piękna suczka:loveu: Proszę o wygłaskanie:loveu: Przeczytałam na pierwszych stronach , że Leja to tępicielka os. Oj uważaj z tym. Moja już miała ,,spotkanie" z żądłem... Skończyło się na drgawkach i całe szczęście....Teraz do osy nie podchodzi. Witamy, WItamy. A co do os, leja jest ostrożna... ;dd I tak jej tego już nie oducze, a nie będę jej nad jeziorem pilnować. Ma już 6 lat, nawyk. :shake: Talia. napisał(a):Masz śliczną sunie.:loveu: Taka w moim typie:eviltong: Dziękuję. Lubisz ON'ki.? ^^ :razz: Quote
LadyK Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [CENTER]Co do os, to lepiej próbuj ją oduczyć, żeby jej się coś nie stało czasem...:shake: Kiedy będą jakieś fotki? :eviltong:[/CENTER] Quote
Talia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kibaa napisał(a):Dziękuję. Lubisz ON'ki.? ^^ :razz: Kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts