Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu pare innych fot z ferii:

- kotka znajomych pokazuje co sądzi o ludziach :evil_lol:

gołąąąbek :)

- mój wyrośniety 3 miesięczny bratanek, Kubuś :loveu:

- mój cudowny dużyyyyyy kubek z psimi pyszczkami od mamy na walentynki :D

- widoczki w ferie na spacerku :>

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Łiii, dziękujemy :D
a no jest cudna, nie zaprzecze. bardzo fotogeniczna. :D a no coraz bardziej się zielono robi, szkoda, że słońce rzadko wychodzi :(

Posted

jej inteligencja to pozory :d i dziękuje.

Niestety z przykrością muszę Wam powiedzieć, że Leja pare dni temu sobie wygryzła sierść i zauważyliśmy guza. Weterynarz dała jej zastrzyki i dziś mieliśmy się stawić. Niestety ja nie mogłam pojechać z rodzicami ale jak wrócili to okazało się, że Leja jest psychiczna (słowa mojej weterynarz :D) bo pies czasem z nudów lub z zazdrości potrafi sobie coś lizać i wygryzać aż tworzy sie z tego guz. Jeżeli teraz nie będzie ruszany się wchłonie ale jeżeli nie to pies idzie na stół i operacja... Leja łazi w kagańcu po domu. Na dodatek musi schudnąć bo będzie jej padać na stawy. Weterynarz poleciła nam karme Royal no i do tego po dwa długie spacery codziennie. Oby było dobrze. :)

• 3 months later...
Posted

Dobrze jest! O wiele sie poprawiło a po guzie nie ma śladów :)

jak znajde czas i chęci to powstawiam zdjęcia bo pustką wieje od długiego czasu, dziękuje Wam za trzymanie kciuków za nią :)

Posted

[quote name='Kibaa']Dobrze jest! O wiele sie poprawiło a po guzie nie ma śladów :)

jak znajde czas i chęci to powstawiam zdjęcia bo pustką wieje od długiego czasu, dziękuje Wam za trzymanie kciuków za nią :)[/QUOTE]
to super :multi:
no i czekam na fotki :)
a codzienne spacery i karma dały efekty w schudnięciu?