Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamo czy mialas kontakt z osoba ktora wystawila allegro ?? moze ta osoba poszlaby do tych ludzi i zapytała czy za pieniazki nie oddaliby psieska ??

a jeszcze jedno - czy ktos informował o tym zdarzeniu schronisko no i policje !!!!!!!!!!!!!!

Posted

rano rozmawiałam z tą panią . Miała chętną osobe z ogłoszenia na pieska. Zadzwoniła do nich ale oni powiedzieli że pies wydany na wieś.
Kasiu musimy wiedzieć czypsa nie ma na pewno- ma to sprawdzić. Po drugie nie wiemy z którego schroniska pies wzięty a oni Ci wcale nie muszą powiedzieć. Kasiu gdybysmy były blisko można by było coś robić. A tak to oprócz ten Pani nikt z tamtych okolic się nie zgłasza, choc próbowałam nawiązać kontakt. Chyba że Ty coś wymyslisz.

Posted

Może poszukać kogoś z tamtych okolic na mapie pomocy dogo. Trzeba pójśc do tych ludzi i może rzeczywiście za pieniądze wskażą miejsce, a jak nie będą chcieli po dobroci to :mad:. Przecież to nie igła, choc niewiele mu brakuje jak patrzy się na to zdjęcie

Posted

nikt nie chce do mnie się odezwać konkretny. Chyba zamknę wątek. ja w Krakowie sama nic nie zdziałam. Dowiedziałam się ze sunia trafiła do jesniczówki-mam nadzieję że nie do lasu

Posted

wtatara napisał(a):
nikt nie chce do mnie się odezwać konkretny. Chyba zamknę wątek. ja w Krakowie sama nic nie zdziałam. Dowiedziałam się ze sunia trafiła do jesniczówki-mam nadzieję że nie do lasu

co sie stało pieskowi?

Posted

wtatara napisał(a):
wzięty piesek ze schronu zniknął a ludzie grozili że wywiozą go do lasu.

nie bardzo rozumie!

jak to zniknoł,to nie igła tylko pies,moze juz go niema?wkurzajacy temat:angryy:

ktos go wzioł ze schronu?adoptował?

Posted

majku33krakow napisał(a):
nie bardzo rozumie!

jak to zniknoł,to nie igła tylko pies,moze juz go niema?wkurzajacy temat:angryy:

ktos go wzioł ze schronu?adoptował?

ludzie wzięli psa ze schronu a potem mówili że go niechcą i wywiozą do lasu. Piesek z domu zniknął. Mówią że został oddany do leśniczówki.ja nic więcej nie zrobię. To za daleko . Nikt nie chce mi pomóc. Zamknę wątek, szkodz było mojego czasu.

Posted

[quote name='wtatara']ludzie wzięli psa ze schronu a potem mówili że go niechcą i wywiozą do lasu. Piesek z domu zniknął. Mówią że został oddany do leśniczówki.ja nic więcej nie zrobię. To za daleko . Nikt nie chce mi pomóc. Zamknę wątek, szkodz było mojego czasu.

Wtatara poszperałam trochę w necie i znalazłam straż dla zwierząt, która mieści się w Warszawie. Weszłam na ich stronę i z tego co tam wyczytałam oni pomagają chyba wszystkim zwierzakom w całym kraju. Moze mają jkiś odzdział w lublinie i zajmą sie sprawą tego psa.
Podaje namiary:
Tel alarmowy:022-353-50-60
e-mail fundacji: zg@strazdlazwierzat.com.pl

Może wyslemy im watek psa i pomogą?
Co myslisz?

Posted

Przed chwila znalazłam także na mapie dogo użytkownika Tiger, jest z Lublina, wysłałam wiadomość z prośbą o pomoc i linka do wątku. Poczekajmy i zobaczymy może pomorze.:-(

Posted

[RIGHT]Może warto spróbować ta drogą, jak pisze Paciucha. Rzeczywiście wkurzająca jest taka bezsilność. Co to w ogóle za ludzie, po co brali tę sunię :angryy: Na dodatek pewnie nie wysterylizowana. Pomijam juz temat schroniska i ludzi, którzy wydali sunię w tak nieodpowiedzialne łapy :mad:.[/RIGHT]

Posted

jesteśmy za daleko , my nic więcej nie zrobimy. Pani która dała to ogłoszenie na Allegro odpuściła, co możesz więcej zrobić. Nawet nie wiem z którego schroniska zabrany a jak widzisz z Dogo nie ma nikogo kto by pomógł