wtatara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 ......................................................pieseczku gdzie jestes Quote
t_kasiek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 mamo czy mialas kontakt z osoba ktora wystawila allegro ?? moze ta osoba poszlaby do tych ludzi i zapytała czy za pieniazki nie oddaliby psieska ?? a jeszcze jedno - czy ktos informował o tym zdarzeniu schronisko no i policje !!!!!!!!!!!!!! Quote
wtatara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 rano rozmawiałam z tą panią . Miała chętną osobe z ogłoszenia na pieska. Zadzwoniła do nich ale oni powiedzieli że pies wydany na wieś. Kasiu musimy wiedzieć czypsa nie ma na pewno- ma to sprawdzić. Po drugie nie wiemy z którego schroniska pies wzięty a oni Ci wcale nie muszą powiedzieć. Kasiu gdybysmy były blisko można by było coś robić. A tak to oprócz ten Pani nikt z tamtych okolic się nie zgłasza, choc próbowałam nawiązać kontakt. Chyba że Ty coś wymyslisz. Quote
mafik Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Może poszukać kogoś z tamtych okolic na mapie pomocy dogo. Trzeba pójśc do tych ludzi i może rzeczywiście za pieniądze wskażą miejsce, a jak nie będą chcieli po dobroci to :mad:. Przecież to nie igła, choc niewiele mu brakuje jak patrzy się na to zdjęcie Quote
wtatara Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 nikt nie chce do mnie się odezwać konkretny. Chyba zamknę wątek. ja w Krakowie sama nic nie zdziałam. Dowiedziałam się ze sunia trafiła do jesniczówki-mam nadzieję że nie do lasu Quote
majku33krakow Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 wtatara napisał(a):nikt nie chce do mnie się odezwać konkretny. Chyba zamknę wątek. ja w Krakowie sama nic nie zdziałam. Dowiedziałam się ze sunia trafiła do jesniczówki-mam nadzieję że nie do lasu co sie stało pieskowi? Quote
wtatara Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 wzięty piesek ze schronu zniknął a ludzie grozili że wywiozą go do lasu. Quote
majku33krakow Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 wtatara napisał(a):wzięty piesek ze schronu zniknął a ludzie grozili że wywiozą go do lasu. nie bardzo rozumie! jak to zniknoł,to nie igła tylko pies,moze juz go niema?wkurzajacy temat:angryy: ktos go wzioł ze schronu?adoptował? Quote
OLUTKA55 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 to po co go brali ale nalezałoby sprawdzic czy nie dzieje mu sie cos złego co to za adopcja:shake: Quote
wtatara Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 a co ja poradzę mieszkając w Krakowie Quote
wtatara Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 majku33krakow napisał(a):nie bardzo rozumie! jak to zniknoł,to nie igła tylko pies,moze juz go niema?wkurzajacy temat:angryy: ktos go wzioł ze schronu?adoptował? ludzie wzięli psa ze schronu a potem mówili że go niechcą i wywiozą do lasu. Piesek z domu zniknął. Mówią że został oddany do leśniczówki.ja nic więcej nie zrobię. To za daleko . Nikt nie chce mi pomóc. Zamknę wątek, szkodz było mojego czasu. Quote
Paciucha Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='wtatara']ludzie wzięli psa ze schronu a potem mówili że go niechcą i wywiozą do lasu. Piesek z domu zniknął. Mówią że został oddany do leśniczówki.ja nic więcej nie zrobię. To za daleko . Nikt nie chce mi pomóc. Zamknę wątek, szkodz było mojego czasu. Wtatara poszperałam trochę w necie i znalazłam straż dla zwierząt, która mieści się w Warszawie. Weszłam na ich stronę i z tego co tam wyczytałam oni pomagają chyba wszystkim zwierzakom w całym kraju. Moze mają jkiś odzdział w lublinie i zajmą sie sprawą tego psa. Podaje namiary: Tel alarmowy:022-353-50-60 e-mail fundacji: zg@strazdlazwierzat.com.pl Może wyslemy im watek psa i pomogą? Co myslisz? Quote
Paciucha Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przed chwila znalazłam także na mapie dogo użytkownika Tiger, jest z Lublina, wysłałam wiadomość z prośbą o pomoc i linka do wątku. Poczekajmy i zobaczymy może pomorze.:-( Quote
mafik Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [RIGHT]Może warto spróbować ta drogą, jak pisze Paciucha. Rzeczywiście wkurzająca jest taka bezsilność. Co to w ogóle za ludzie, po co brali tę sunię :angryy: Na dodatek pewnie nie wysterylizowana. Pomijam juz temat schroniska i ludzi, którzy wydali sunię w tak nieodpowiedzialne łapy :mad:.[/RIGHT] Quote
epe Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Paciucha! Lublin to nie Lubin! Chyba,że zjadło "l"?:evil_lol: Quote
Paciucha Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 epe napisał(a):Paciucha! Lublin to nie Lubin! Chyba,że zjadło "l"?:evil_lol: O jasny aniołek:razz:teraz dopiero zuważyłam, napiszę do Wtatary czy to Lubin czy Lublin Quote
anndzia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Psiak siedzi identycznie jak Sajgon mojej siostry ! :lol: Quote
wtatara Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 dobranoc piesku , mam nadzieję że Ci dobrze Quote
majku33krakow Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 wtatara napisał(a):dobranoc piesku , mam nadzieję że Ci dobrze a czemu nikt nie zglosi do prokuratury ,przeciez na umowie jest napisane ze do rak trzecich nie moze isc bez powiadomienia schroniska. Quote
wtatara Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 jesteśmy za daleko , my nic więcej nie zrobimy. Pani która dała to ogłoszenie na Allegro odpuściła, co możesz więcej zrobić. Nawet nie wiem z którego schroniska zabrany a jak widzisz z Dogo nie ma nikogo kto by pomógł Quote
Recommended Posts