Lionees Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jkp napisał(a):Jak tam Maja ? nadal płacze ? A Poznań , gdyby mi się udało znależć DT , to można jakoś transport zorganizować ?? Tu na dogo wszystko da się zrobić,aby tylko psinę wyrwać z koszmaru... Quote
supergoga Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jaka maleńka sunia. Myslimy wszyscy - nie da rady w schronie zwłaszcza że coraz zimniej. A jaka ona do innych zwierzaków, ludzi itp. A dzieci... Da się rade wysondować? Quote
Dorothy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jesli nie znajdzie sie blizszy Dt lub DS podtrzymuje propozycje przyjecia na DT u mnie. Moge zorganizowac odbior z Wadowic jakos. Quote
czia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Maja została w piątek zabrana przez koleżankę z TOZ na sterylkę i umieszczona w prywatnym hoteliku. Maleństwo jest bezpieczne i w ciepełku. Dodatkowa dobra wiadomość- ma domek w Niemczech, w przyszłym tygodniu wyjeżdża. Ludzie zakochali się w niej od razu.:multi: Quote
basia0607 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Doczytalam wątek do konca, mogę spokojnie iśc do pracy ! :lol: Quote
malagos Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 czia napisał(a):Maja została w piątek zabrana przez koleżankę z TOZ na sterylkę i umieszczona w prywatnym hoteliku. Maleństwo jest bezpieczne i w ciepełku. Dodatkowa dobra wiadomość- ma domek w Niemczech, w przyszłym tygodniu wyjeżdża. Ludzie zakochali się w niej od razu.:multi: czyli trafi od razu do domu stałego, nie tymczasu? to całe szczęście. Quote
jkp Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 SUPER wieści :multi: i się nie dziwię że już ma dom namierzony - jest prześliczna :cool3: Quote
Nika_88 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 wiedziałam że taka ślicznotka nie będzie długo czekać :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Szczęścia maleńka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
czia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 jasne, to jej zdjęcia w nowym domku! Quote
Nika_88 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wspaniale oglądać takie zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts