Agnieszka & Figo Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 MusliStracciatella napisał(a):Wiesz w końcu to karnawał trzeba sie bawic, jedni to robia w sukniach balowych a inni w dresach i adidasach ;) My wbieramy to drugie :evil_lol: Quote
Dynamique Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Marysia&Pysia napisał(a):Dina- nie mów: "im więcej nast tym lepiej" bo normalnie znowu mam ochote wkleić tekst piosenki o groszku a to by juz nudne było:eviltong::eviltong: a to dobrze że otwarte dla wszystkich bo będe mogła dominike poinformowac Ożesz... ty sie o mnie martwisz :crazyeye::lol: O ja... ale będzie siara jak ja zacznę skakać :roll: Kto widział ten wie :cool3: Quote
BooBC Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Od nas na pewno będę ja z Olką od Tashy . :) Olka właśnie była na warsztatach z Magdą Ziółkowską :) . Ale miała fajnie ... nie mogę się doczekać kiedy Magda zajedzie do szczecina do Psiej Farmy :D . :loveu: Quote
AMIŚKA Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Postaramy sie być:multi::multi::multi: Fajny jumpingowy BAL!!!! Quote
sonia123 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Oczywiście bede z mymi dwoma jełopami :diabloti: ;) a co do ciastek-to wszyscy Ci, ktorzy posiadają bordery niech lepiej nie jedza CIASTEK poniewaz jest to podstep, zebysmy sie nazarli, a potem niebeziemy mogli biegac :lol: :eviltong: i bordery nie pokaza na co je stac! :diabloti: :razz: :mad:... Quote
sonia123 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Dynamique']Ożesz... ty sie o mnie martwisz :crazyeye::lol: O ja... ale będzie siara jak ja zacznę skakać :roll: Kto widział ten wie :cool3: ...nie ma to jak bojowe nastawienie Dominiki.... przeciez nigdy nic nie wiadomo dominika! poza tym bedzie chyba jakiś podzila na psy poczatkujace i te bardziej zaawansowane ;) nie ma co sie matwic. gdybys miala takiego psa ja Vigo...to cie wtedy rozumiem :evil_lol: ale ze z Lucysławem sie matwisz to.... Quote
madziulik_13 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 kurde ja właśnie w tedy wyjeżdżam ;/;/ A chciałabym przyjechać i Was poznać. Zna ktoś jakiś dobry sposób na wymiganie się od rodzinnego wyjazdu na narty ? :evil_lol::diabloti: Quote
Marysia&Pysia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 madziulik_13 napisał(a):kurde ja właśnie w tedy wyjeżdżam ;/;/ A chciałabym przyjechać i Was poznać. Zna ktoś jakiś dobry sposób na wymiganie się od rodzinnego wyjazdu na narty ? :evil_lol::diabloti: niestety nie znam żadnego sposobu:placz: chociaż zawsze możesz powiedzieć ze nawyrężyłas noge:evil_lol: Quote
MusliStracciatella Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 oczywiście będą 2 grupy bo 3 to juz chyba za dużo:) Psy, które skacza dłużej i tu nie ma znaczenia rok czy 3 - będą w tej samej grupie tak jak to normalnie jumping natomiast osoby zupełnie poczatkujace albo z początkującymi , młodymi psami będą w oddzielnej grupie coś w rodzaju zerówki:) Jeśli macie inne propozycje to słucham :) Poniewaz zdechł mi system w kompie i korzystam z nieswojego laptopa , to być może nie od razu odpowiem na ewentualne pytania ale mozecie mnie atakować sms ami - no chyba ze dzis zrobie format kompa i wszystko bedzie ok :) trzymajcie kciuki , żeby nic nie wybuchło:) Quote
madziulik_13 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Marysia&Pysia napisał(a):niestety nie znam żadnego sposobu:placz: chociaż zawsze możesz powiedzieć ze nawyrężyłas noge:evil_lol: Próbowałam zresztą rodzice wiedzą że mnie coś biodro boli ;/ Ale i tak muszę jechać :angryy: :placz: Quote
MusliStracciatella Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Nie ma co kombinować tylko jechac jak rodzice dają Ci taką możliwość . Zawody bedą nie raz a ferie zimowe są raz w roku , wiec chyba nie ma co sie smucic - ja osobiście chetnie bym pojechała ale mam juz zaplanowane finanse na 2009 :) No komputerek juz sprawny - jak na razie ;) wiec mam kontakt ze swiatem , na razie lista wyglada tak: Jumping - dla bardziej doswiadczonych;) Marysia - Pysia (BC) Sonia - Vigor mix. sznauc. sr Karolina - Boogie (BC) Bożenka - jamniki - piszę tak bo nie wiem czy z 3 czy jakoś inaczej:) Dominika - Lucky (BC) Kasia - Diuna (MIX) Ola - Tasha Agnieszka - Figo - Karolina daj znac do jakiej grupy bo w tej drugiej maja być psy które dopiero zaczynają czyli skacza max 2 mies więc mysle, że Figo może juz do starszej? Jumping "0" - sędziowała bedzie Karolina i ona bedzie autorka toru dla zerówek - to ja bedę mogła wystartowac hahaha tak sobie wymysliłam;) Maciek - Bono (BC) Sonia - Zuzu (BC) Arleta - Tasha (BC) Diana - Musli (BC) Patrycja - Bursztyn sznaucer min. Natalia - Libra (BC) Agata - Baster Psy , które najprawdopodobniej zostana zgłoszone to: Oila - Hovawart Astra - boxer Ira - boxer Frodo - Mops Zefir - York Cassy - boxer Amant - Tervueren Hektor - Weimar I teraz w zaleznosci od tego ilu bedzie uczestników mysle, ze sympoliczne wpisowe 5zł to nie bedzie obciazenie Klasyfikacja bedzie jedna - na podstawie ilosci punktów karnych lub ich braku oraz czasu przebiegu wyłonimy zwyciezcę. Mogę jako nagrode zakupic slalom z pastuchów, które wielu z was chciało i tak sobie kupić albo tradycyjnie puchary - dajcie znac co wolicie bo nie ode mnie to zalezy tylko od Was:) Quote
Marysia&Pysia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 widze ze będzia niezła konkurencja :evil_lol: Quote
sonia123 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Marysia-"sami swoi" w naszej klasie :cool3: :evil_lol: ale fanie, ze diana startuje z Musli :razz: nie ma to jak rodzina :lol: Quote
MusliStracciatella Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 No zawsze to inaczej niz na treningu:) ale ma byc miło - rywalizacja w pozytywnym tego słowa znaczeniu:) Quote
Dynamique Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 sonia123 napisał(a):...nie ma to jak bojowe nastawienie Dominiki.... przeciez nigdy nic nie wiadomo dominika! poza tym bedzie chyba jakiś podzila na psy poczatkujace i te bardziej zaawansowane ;) nie ma co sie matwic. gdybys miala takiego psa ja Vigo...to cie wtedy rozumiem :evil_lol: ale ze z Lucysławem sie matwisz to.... Ty nawet nie doceniasz Vigora :cool3: On jest wspaniały :cool3: Diana- Ile BC :loveu: A i mam pytanko :) Bedzie slalom ? Schcoiaż dla tych co chcą ? :cool3: A i co do nagród to mi obojętnie :cool3: Jedno i drugie super pomysł :cool3: O i będzie Libra :loveu: Quote
Dynamique Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Tak wiem,że żartujesz :razz: Ale z Vigorkiem to sie zaje****** biega :loveu: I jak chcesz możesz mi go pozyczyć :lol: Quote
Marysia&Pysia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 jak ja wam zraz zrobie slalom:mad::mad: <hihi> nie róbcie slalomu, bo pysia będzie chciała biegać tylko slaom :lol::lol: ZART RÓbmy slaom bo to takie fajne jest:oops::multi: Quote
sonia123 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 przeciez zartuje z Vigorem...:roll: (wiem..czasem go nie doceniam)tez miala sie zapytac o slalom w tej "bardziej doswiadczonej grupie" ja bardzo bym prosila jak mozna! :loveu: 7 BC jest! :-o :multi: Quote
Dynamique Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Hah xD Slalom wymiata... no i tunele :razz: Quote
sonia123 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Pyś bardzo ladnie robi "prawie slalom" ;):roll::p Vigor jest moj, moj i tylko moj! :eviltong: no ja bym bardzo chciala slalom:roll: Quote
Dynamique Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Wierzmy w Pysia,ze nauczy sie do stycznia :cool3: Wkońcu jeszcze jest tyle czasu,ze hoho :cool3: Quote
MusliStracciatella Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 sonia123 napisał(a): Vigor jest moj, moj i tylko moj! :eviltong: no ja bym bardzo chciala slalom:roll: No widzisz jakiego Ci fajnego burka wybrałam? od razu wiedziałam co z niego za agilitowiec;) slalom bedzie w obu grupach ale ci co beda robili w starszej gr. tunelowo slalom - beda mieli 10 sek dodane Quote
Dynamique Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 O to super :cool3: Już się doczekać nie mogę :cool3: A szczególnie ferii :eviltong: Quote
Recommended Posts