MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Jutro to my nawiedzamy Was;) Zdjęcia z pokazu będą jak tylko odbiorę płytke od Asi ale zdaje się Karolina , że Ty tez coś masz;) Quote
AMIŚKA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 To w sobotę na zawodach spotykamy się:multi::multi::multi: Będę musiała ciasto psiowe upiec;):lol::lol: I przypomniałam sobie zimowe zawody szczecińskich klubów:lol::lol: Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Diana -To ty nie wiesz ze u karoliny zdjecia się nie chcą wstawiać :shake: karolina prosi błaga a one nic tylkosie nie wstawiają :lol: Quote
MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Pogode to Maryska zepsuła bo za duzo leje wodę na treningach :evil_lol: A tak serio to niby fajnie bo mamy wyrównany teren i trawka wyrosnie ;) ale z drugiej strony troche błotko sie robi. Co do zawodów to jasne jasne ze chetnie;) Quote
Obelix Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 pozdrawiam wszystkie psiaczki z Psiej Farmy :) Trzeba zorganizowac wspólne "zawodowe" spotkanie - jak tylko pogoda się poprawi Quote
MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 No my sobie jutro w 4 oczy pogadamy :mad: Karolinka o tych fotach co sie buntuja Quote
AMIŚKA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Marysia&Pysia napisał(a):Diana -To ty nie wiesz ze u karoliny zdjecia się nie chcą wstawiać :shake: karolina prosi błaga a one nic tylkosie nie wstawiają :lol: Biedna jest KAROLINA że zdjęcia nie chcą się wstawiać... ale że ona nie moze sobie z nimi rady dać:razz:. torek taki fajny załatwiła, zawody zalatwila , a z fotami rady nie daje:razz: d z i w n e;);) Quote
BooBC Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 No ja nie wiem jak to jest :lol: Może wstawię ... kiedyś tam :D Quote
Marysia&Pysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Pogode to Maryska zepsuła bo za duzo leje wodę na treningach Oo !!! nIe byłomnie chwile a tutaj juz się mnie obgaduje:lol: :mad: Ja to słyszałam (jak była ładna pogoda) ż to ty masz "wtyki":eviltong::cool3: Quote
Obelix Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Hej Psia Farma, HOP-A z ul. Pawła VI proponuje wspólne treningowe spotkanie w lipcu. Co Wy na to? Potraktujemy to jako oficjalne otwarcie naszego toru :) Quote
madziulik_13 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nie zapominajcie o naszym otwarciu toru w miej więcej połowie lipca :cool3: Quote
anastacia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A tak bez psa można by kiedyś było przyjechać i poobserwować?? Quote
Obelix Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 początek lipca jest OK :) to już wakacje, więc może być też w normalny powszedni dzień Quote
MusliStracciatella Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 anastacia napisał(a):A tak bez psa można by kiedyś było przyjechać i poobserwować?? pewnie, że bez psa można ale po co? lepiej przyjdzcie razem;) na pewno nikomu nie bedzie przeszkadzał Quote
anastacia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 bardzo bym chciała, ale jak na razie jeszcze nie posiadam psa... :oops: Spotykacie się na Bezrzeczu?? Czy może czasem gdzieś bliżej?? Będzie któraś z Was na wystawie w sobotę?? Quote
MusliStracciatella Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Byliśmy na wystawie, bo częśc z nas wystawiała a potem mieliśmy pokazy posłuszeństwa, frisbee i agility. Na Bezrzecze oczywiście można podejść i popatrzec - zajęcia mamy codziennie od 18.30 a nawet 17.00 w niektóre dni:) Quote
madziulik_13 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Uwaga mam w planach Was nawiedzić z Szilą :evil_lol: Konkretnej daty jeszcze nie znam ale mam nadzieje ze już nie długo :diabloti: Quote
MusliStracciatella Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 To pewnie nas nawiedzisz na seminarium z Magdą Ziółkowską - bo to najpewniejsza data;) a wczesniej spotkamy sie w Goleniowie ;) Quote
MusliStracciatella Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Seminarium z Magdą Ziółkowską rozpoczynamy 26 września o godz 8.oo na ul. Spacerowej w Goleniowie, mamy bardzo fajny teren z zieloną trawą i miejscami do grillowania oraz na ognisko, jest też zadaszenie. Na miejscu będzie toaleta z umywalką , więc jak ktoś zapomni wody dla psa to nie ma się o co martwic. Karolina może wstawisz tu fotki terenu? jakby ktoś miał ochotę zrobic ciasto to byloby fajnie a ja pokupuje napoje typu - woda mineralna, gazowana, cola i ewentualnie soki jakieś, kto ma specjalne życzenia niech pisze zanim pojadę do macro;) na miejscu możemy grillowac albo zamówic cos na wynos:) Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pieniążki dziś zostały wpłacone :) Nie mogę się już doczekać :multi: Quote
MusliStracciatella Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Lubię takie spotkania:) Quote
Recommended Posts