MusliStracciatella Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Jak dziś będą na treningu z Hektorem to zapytam o film jaki kręcili, ale raczej w przerwach zajmowali się zabawą z psem , żeby nie marzł bo jednak Weimary marzna. Myślę, że nie ma więc co liczyć na film ze swoim psem , tym bardziej, że nie wiem czy własciciele zagladają na forum. Quote
madziulik_13 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Fotki super, widać ze psiaki i właściciele świetnie się bawili ! :) Następnym razem nie odpuszczę jak będzie właśnie jakieś takie spotkanie i choćby jako widz pojadę ! :D Quote
Dynamique Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ma ktoś jeszcze jakieś fotki ? ;>:diabloti: Quote
MusliStracciatella Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 To chyba wszystkie fotki , które są w miare ostre , tyle sie działo, że nie było czasu na focenie;) Quote
Lucky. Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Fotki bardzo fajne :razz: Bardzo chciałabym trenować z psem agility, tylko że siła wyższa nie pozwala... Już myślałam że się zgodzili, ale jednak nie :shake: Może jeszcze będę próbować ^^ Quote
Luzia15 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A dlaczego się nie zgodzili? A tak poza tym to czekamy na foty! ;) Quote
Lucky. Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Sama nie wiem... czasami nie mamy jak dojechać, a tak to mówili żebym nie wymyślała ... Quote
MusliStracciatella Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 w ten weekend imprezka nieagilitowa tylko seminarium frisbee ale zapraszamy obserwatorów:) Listy uczestników do 2 grup juz niestety zamknięte ale w październiku planujemy seminarium agility z Magdą Ziółkowską więc można sie już zgłaszać:) Quote
madziulik_13 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 My seminarium agilitowego na bank nie opuszczę :cool3: I takie pytanie kiedy już można wpłacić pieniądze :diabloti: ? W Niedzielę jadę na trening żeby poskakać z Marysią i mam nadzieje ze Pysia również się zjawi :evil_lol: To będą fotki :razz: Quote
madziulik_13 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 No i po treningu :) Marysiu wielkie dzięki za super trening, za cierpliwość nad moim baletem :cool3:, za wszystkie rady i wskazówki ! :D Mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej , biorę się za siebie :diabloti: Pysi dziękuję za to że wytrwale biegała ze mną z takim samym nadmiarem energii :loveu: Na i Gratulacje dla Wiktorii ( mam nadzieje że nie pomyliłam imienia :oops:) za to że zawsze udało się jej rozkręcić Szilota ! :cool3: Fotki w galerii Pysi :cool3: Quote
Marysia&Pysia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 No i po treningu :smile: Marysiu wielkie dzięki za super trening, za cierpliwość nad moim baletem :cool3:, za wszystkie rady i wskazówki ! :-D Mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej , biorę się za siebie :diabloti: Pysi dziękuję za to że wytrwale biegała ze mną z takim samym nadmiarem energii :loveu: Na i Gratulacje dla Wiktorii ( mam nadzieje że nie pomyliłam imienia :oops:) za to że zawsze udało się jej rozkręcić Szilota ! :cool3: Fotki w galerii Pysi :cool3: Hah to ja dziekuję :) A balet to rzeczywiscie nieżle Ci wychodzi.:eviltong: Może to własnie on a nie agility stanie sie twoją pasją :razz: No prawie sie udało nie przekręcić :lol: Weronika też na "W" Ale ogólnie nie było tak źle . Nawt bym powiedziała idzie ci zoraz lepiej :cool3: Quote
madziulik_13 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Kiedyś byłam w balecie albo bardzoo szybko z niego zrezygnowałam :lol: No tak wiedziałam że coś przekręcę :P O dziękuje bardzo :oops: :) Teraz to mnie sąsiedzi już na pewno wezmą za jakiegoś dziwaka gdy będę bez psa ćwiczyć zmiany stron :lol: Ostatnio sąsiadka do mnie gdy rozkładałam hopki a ona : o co to Magda konia kupiłaś ? i to z taką powagą :lol: Quote
Marysia&Pysia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 tu troche fotek z naszej działalnosci:razz: Quote
sonia123 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Musli na ostatnim zdjeciu puszcza oczko do wszystkich :lol: :evil_lol: potwierdzajac ze trening byl :thumbs: Quote
madziulik_13 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 No trening na pewno był udany :) Pogoda widać że sprzyjała i chyba za gorąco nie było ;) Super fotki :D Quote
Dynamique Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Psy coś nisko lataja... chyba będzie padać :lol: Quote
MusliStracciatella Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Niestety wieczorami te fotki słabe wychodza a ponadto musimy teraz wiecej pstrykac faktycznie bo pogoda ładna;) Jutro c.d majówki to może nadrobimy troszkę z fotkami:) Maryska nie zapomnij psa;) Quote
BooBC Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ta Marysia to ma za dobrze, tu majówka tam majówka :eviltong: :cool3: . Quote
MusliStracciatella Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 widzisz i wszędzie sie załapie;) taka to pożyje ...;) Quote
Lucky. Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 4 POMORZANY – Aleja Powstańców Wielkopolskich – Aleja Piastów – Plac Kościuszki – Aleja Piastów – Plac Sprzymierzonych – Aleja Piłsudskiego – Plac Odrodzenia – Aleja Piłsudskiego – Plac Grunwaldzki – Aleja Piłsudskiego – Plac Rodła – Aleja Piłsudskiego – Matejki – Plac Hołdu Pruskiego – Plac Żołnierza Polskiego – Aleja Niepodległości – Plac Brama Portowa – Aleja Niepodległości – Aleja 3 Maja – Narutowicza – POTULICKA A potem tym . : ŁUKASIŃSKIEGO OGRODY – Łukasińskiego – Czorsztyńska – Mickiewicza – Wernyhory (z powrotem: Wernyhory – Reduty Ordona – Łukasińskiego) – Klonowica – Żołnierska – Szeroka – Modra – Koralowa – Bezrzecze: Koralowa – Górna – BEZRZECZE Tym mogę dojechać na Bezrzecze ? Quote
MusliStracciatella Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 autobus 74 to chyba ten drugi rozkład przystanków ale to pierwsze nie wiem co najlepiej moze tramwajem na krzekowo sie dostac z tamtąd tez bedzie 74 odjezdzał Quote
BooBC Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Wsiądź w 75 obojętnie gdzie, byle jechał w strone krzekowa, a później 74 na bezrzecze. To w piętek pokazy :cool3: . Quote
Recommended Posts