Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dziś będą na treningu z Hektorem to zapytam o film jaki kręcili, ale raczej w przerwach zajmowali się zabawą z psem , żeby nie marzł bo jednak Weimary marzna. Myślę, że nie ma więc co liczyć na film ze swoim psem , tym bardziej, że nie wiem czy własciciele zagladają na forum.

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Fotki bardzo fajne :razz: Bardzo chciałabym trenować z psem agility, tylko że siła wyższa nie pozwala... Już myślałam że się zgodzili, ale jednak nie :shake:
Może jeszcze będę próbować ^^

• 1 month later...
Posted

w ten weekend imprezka nieagilitowa tylko seminarium frisbee ale zapraszamy obserwatorów:)
Listy uczestników do 2 grup juz niestety zamknięte ale w październiku planujemy seminarium agility z Magdą Ziółkowską więc można sie już zgłaszać:)

• 2 weeks later...
Posted

My seminarium agilitowego na bank nie opuszczę :cool3:
I takie pytanie kiedy już można wpłacić pieniądze :diabloti: ?

W Niedzielę jadę na trening żeby poskakać z Marysią i mam nadzieje ze Pysia również się zjawi :evil_lol:
To będą fotki :razz:

Posted

No i po treningu :)
Marysiu wielkie dzięki za super trening, za cierpliwość nad moim baletem :cool3:, za wszystkie rady i wskazówki ! :D Mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej , biorę się za siebie :diabloti:
Pysi dziękuję za to że wytrwale biegała ze mną z takim samym nadmiarem energii :loveu:
Na i Gratulacje dla Wiktorii ( mam nadzieje że nie pomyliłam imienia :oops:) za to że zawsze udało się jej rozkręcić Szilota ! :cool3:

Fotki w galerii Pysi :cool3:

Posted

No i po treningu :smile:
Marysiu wielkie dzięki za super trening, za cierpliwość nad moim baletem :cool3:, za wszystkie rady i wskazówki ! :-D Mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej , biorę się za siebie :diabloti:
Pysi dziękuję za to że wytrwale biegała ze mną z takim samym nadmiarem energii :loveu:
Na i Gratulacje dla Wiktorii ( mam nadzieje że nie pomyliłam imienia :oops:) za to że zawsze udało się jej rozkręcić Szilota ! :cool3:

Fotki w galerii Pysi :cool3:

Hah to ja dziekuję :)
A balet to rzeczywiscie nieżle Ci wychodzi.:eviltong: Może to własnie on a nie agility stanie sie twoją pasją :razz:

No prawie sie udało nie przekręcić :lol: Weronika też na "W"

Ale ogólnie nie było tak źle . Nawt bym powiedziała idzie ci zoraz lepiej :cool3:

Posted

Kiedyś byłam w balecie albo bardzoo szybko z niego zrezygnowałam :lol:

No tak wiedziałam że coś przekręcę :P

O dziękuje bardzo :oops: :)

Teraz to mnie sąsiedzi już na pewno wezmą za jakiegoś dziwaka gdy będę bez psa ćwiczyć zmiany stron :lol:
Ostatnio sąsiadka do mnie gdy rozkładałam hopki a ona : o co to Magda konia kupiłaś ? i to z taką powagą :lol:

Posted

4 POMORZANY – Aleja Powstańców Wielkopolskich – Aleja Piastów – Plac Kościuszki – Aleja Piastów – Plac Sprzymierzonych – Aleja Piłsudskiego – Plac Odrodzenia – Aleja Piłsudskiego – Plac Grunwaldzki – Aleja Piłsudskiego – Plac Rodła – Aleja Piłsudskiego – Matejki – Plac Hołdu Pruskiego – Plac Żołnierza Polskiego – Aleja Niepodległości – Plac Brama Portowa – Aleja Niepodległości – Aleja 3 Maja – Narutowicza – POTULICKA

A potem tym . :

ŁUKASIŃSKIEGO OGRODY – Łukasińskiego – Czorsztyńska – Mickiewicza – Wernyhory (z powrotem: Wernyhory – Reduty Ordona – Łukasińskiego) – Klonowica – Żołnierska – Szeroka – Modra – Koralowa – Bezrzecze: Koralowa – Górna – BEZRZECZE

Tym mogę dojechać na Bezrzecze ?