ARTEMIS1 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Bardzo sie cieszę że wam się tak dobrze udała impreza i bardzo żaluje ze mnei tam nie bylo ale moze uda mi sie nadrobic :) wielkie gratulacje dla wszystkich startujacych :multi: widze tez ze po sniegu juz u was zostalo ledwo wspomnienie a u nas sniegu po kostki :crazyeye: Quote
AMIŚKA Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Sniegu u na nie ma:lol: cdn.. to juz wszystko:multi: Quote
MusliStracciatella Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Dziekuję wszystkim uczestnikom za stworzenie tak sympatycznej atmosfery i gratuluję wspaniałych przebiegów. Jak widać po fotkach zabawa była super a psy ...muszę powiedzieć jestem pod wrażeniem techniki skoków, bo na prwdę było na co patrzec czasami aż wstrzymywałam oddech żeby sie udało. Tor na A1 nie był łatwy ale poradziliście sobie rewelacyjnie obiecuję, że takie imprezy będą powtarzane szkoda tylko , że tak dużo osób nie dotarło z powodu gryp i innych takich. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na równie sympatyczną imprezę tylko tym razem z talerzykami na 18/19 kwietnia - seminarium frisbee z Tomkiem Pecoldem, nasi wspaniali fotografowie równiez mile widziani. P.S. niestety mój komp jeszcze jest w naprawie:( Quote
Dynamique Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ugh impreza była świetna co prawda załatwiłam się z Luckim i obydwoje jesteśmy na etapie leczenia przeziębienia. Amiśka dzięki za fotki,bo widze, że mój burek się załapał :cool3: Czekamy równiez na jakże piękne zdjecia Eweliny :cool3: Quote
BooBC Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Widzę że impreza się udała . Diana gratuluję :loveu: :loveu: :loveu: . Ja dalej jestem chora ... :( . Gratuluję wszystkim udanych startów !!! Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no to teraz czas na moje focie i Agnieszki:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 i ostatnie 2 wiecej niestety nie mam;) Quote
Agnieszka & Figo Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No! Więc coś tam jednak mi wyszło! :multi: a flip Lucka nie wyszedł...? Dziękuje za Fiśka :loveu: http://img205.imageshack.us/img205/5250/obraz432ti1.jpg nie ma to jak strzelić mine :lol: Quote
rwpb Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Zapraszam do nas, na wątku Atosa od strony 249 jest 228 fotek Quote
Agnieszka & Figo Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ktoś kręcił chyba kamerą, może posklejają i wrzucą. Quote
Dynamique Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zdjecia rewelka, pierwsza klasa i wogóle :razz::razz::razz: A ci co kręcili filmy to chyba tylko swojego psa :shake: Quote
Recommended Posts