Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie cieszę że wam się tak dobrze udała impreza i bardzo żaluje ze mnei tam nie bylo ale moze uda mi sie nadrobic :)
wielkie gratulacje dla wszystkich startujacych :multi:
widze tez ze po sniegu juz u was zostalo ledwo wspomnienie a u nas sniegu po kostki :crazyeye:

Posted

Dziekuję wszystkim uczestnikom za stworzenie tak sympatycznej atmosfery i gratuluję wspaniałych przebiegów. Jak widać po fotkach zabawa była super a psy ...muszę powiedzieć jestem pod wrażeniem techniki skoków, bo na prwdę było na co patrzec czasami aż wstrzymywałam oddech żeby sie udało. Tor na A1 nie był łatwy ale poradziliście sobie rewelacyjnie obiecuję, że takie imprezy będą powtarzane szkoda tylko , że tak dużo osób nie dotarło z powodu gryp i innych takich.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na równie sympatyczną imprezę tylko tym razem z talerzykami na 18/19 kwietnia - seminarium frisbee z Tomkiem Pecoldem, nasi wspaniali fotografowie równiez mile widziani.
P.S. niestety mój komp jeszcze jest w naprawie:(

Posted

Ugh impreza była świetna co prawda załatwiłam się z Luckim i obydwoje jesteśmy na etapie leczenia przeziębienia. Amiśka dzięki za fotki,bo widze, że mój burek się załapał :cool3: Czekamy równiez na jakże piękne zdjecia Eweliny :cool3: