sonia123 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ja przynajmniej juz wiem, jakie Diana ma tendendcje do ukladania roznych torow :diabloti: :evil_lol: ale nie powiem :eviltong: Dominika- bez rak, i bez glosu bedzie po prostu śmiechowo! ;) Quote
BooBC Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 MusliStracciatella napisał(a):Szykuje jeden torek bo w dwóch kolejnych wykazuje sie Karol;) ponieważ ja startuje i Hubert to robie tor dla A 1 i mam "fajrant" hahaha ale jeszcze jest jedna niespodzianka albo 2;) No ale musisz ułożyć 3 : normal, bez rąk i bez głosu :eviltong: Quote
Marysia&Pysia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A nas nie będzie niestety.:((((((( Właśnie wróciłam od lekarza i okazało się że mam: Zapalenie zatok Zapalenie gardła Zapalenie krtani Zapalenie oskrzeli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Faszeruje się antybiotykami ale i tak najwcześniej to w poniedziałek z tego wyjde;( Karolina - a może Ewira z Pyśką pobiegnie ??? Quote
sonia123 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 palma napisał(a):No ale musisz ułożyć 3 : normal, bez rąk i bez głosu :eviltong: a to nie mialo byc tak, ze jeden ten sam tor A1 biegniemy normalnie, bez rak, i bez glosu??????? :roll: bo juz teraz to nie wiem :shake: Boże Marianna i Ty przy tylu zapaleniach jeszcze zyjesz! :-o :evil_lol: :lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ja też się rozłożyłam :shake: Mam grypę, czy coś w tym typie. I nawet jeśli do soboty wyzdroweje, to niewiem czy mama mnie puści. Dam jeszcze znać. Quote
Dynamique Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Elwiry ma nie być :placz::placz::placz: Karolina musisz zmusić rodziców i siebie,zeby była Elwira :diabloti: Sonia - wiem, że będzie śmiechowo :razz: Quote
sonia123 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 czemu Elwiry ma nie byc :placz:? i marianny nie bedzie i prawdopodobnie Agnieszki....:-(:cool1: A Ty Karolina bedziesz???????(masz byc i juz, a jak nie to sama po Ciebie pojade :evil_lol: :roll:) Quote
kaaskaa_b Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ja też chora bardzo i Grzesiek, ale będę choć nie wiem co! :lol: Quote
MusliStracciatella Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Ponieważ mam kompa w naprawie to mając chwilowy dostęp odpowiem na pytania. Każda grupa będzie miała 1 tor - grupa starsza A1 bedzie ten tor biegła 3x pierwszy raz normalnie drugi - bez rąk trzeci - bez głosu przeszkód będzie 20 w tym 3 tunele i jedno zatrzymanie - dla kogoś , kto nie pamięta takiej przeszkody - 5 sek w wyznaczonym kwadracie w dowolnej pozycji - opuszczenie kwadratu przed czasem bedzie traktowane jako bład i musi być poprawione a czas naliczany jest od nowa grupy A0 będą biegły ten sam tor 2x normalnie i bez głosu przeszkód bedzie 10-15 za pierwsze miejsca w każdej klasie są puchary a za 2 i 3 są medale;) zamiast dyswalifikacji naliczne będą p. karne 50 za jedną detkę slalom będzie jako oddzielna konkurencja hopka, slalom, hopka slalom z powrotem na zwycięzcę czeka złoty medal I niespodzianka - niespodziewanka - konkurs JOKER - kto jeździł konno może wie o co chodzi tylt tylko, że zamiast podwyższania przeszkód bedziemy zmieniali ich ustawienie;) nic więcej nie powiem , za jumpingi 5 zł wpisowego za slalom - 2 zł symbolicznie ponieważ mamy chorych przewodników i 2 psy są też chore na antybiotykach , więc mając mniej zawodników nie będziemy robili losowania slalomu w każdym razie mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawili do zobaczenia Quote
sonia123 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 a jak ja startuje z dwoma psami, to mam placic 2x5zl, plus 2 zl, za slalom, czy tylko raz 5 zł, za wpisowe( z dwoma psami wlacznie)?? Quote
AMIŚKA Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 sonia123 napisał(a):a jak ja startuje z dwoma psami, to mam placic 2x5zl, plus 2 zl, za slalom, czy tylko raz 5 zł, za wpisowe( z dwoma psami wlacznie)?? Sonia na każdych zawodach płacisz za psa!!! Jak masz 2 psy to za dwa jak 3 to za trzy...itd... Quote
sonia123 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no to akurat wiem ,ze sie placi od kadego psa osobno, bo nie raz startowalam. , tylko to sie sa oficjalne ani takie prawdziwe zawody, z tad to pytanie, czy placi, sie za osobe, czy za kazdego psa osobno, bo nie ma informacji czy kazdy pies sie liczy czy tylko osoba... Quote
AMIŚKA Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='sonia123']no to akurat wiem ,ze sie placi od kadego psa osobno, bo nie raz startowalam. , tylko to sie sa oficjalne ani takie prawdziwe zawody, z tad to pytanie, czy placi, sie za osobe, czy za kazdego psa osobno, bo nie ma informacji czy kazdy pies sie liczy czy tylko osoba... SONIA są to prawdziwe zawody:razz::razz: Quote
sonia123 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Bożż :niedowia:....chodzilo mi o takie zawody, na ktore zjezdzaja sie ludzie z calej polski, nie ma tylko przebiegu jumping, ale sa tez normale przebiegi typu agility, nie wiem..przykladowo pieniadze przelewa sie przelewem( to tylko taki przyklad "z pod reki" ) choc to nie istotne ...i wogole! z cala pewnoscia, nie sa to zawody takie jak np. PPA czy cos w tym stylu. a z reszta niewazne....to ma byc zabawa! :roll: gdyby byly to oficjalne typowie zawody agility, to chyba byla by oficjalna informacja na dogo czy gdzies... jak mnie czasem wku....denerwuje ta DGM :nonono2: do mnie nie trzeba mowic z wykrzyknikami dwa razy tego samego.jak bym byla jkims tłukiem. oK- wiadomo-to sa zawody jest "rywalizacja"sa nagrody itp.ale roznia sie od zawodow takich na ktore jezdzimy poza szczecin, chocby tym, ze sa w snieg na dworzu :evil_lol: :evil_lol: (to bardzo fajnie :roll: ;) ) i np. ze jest to tylko jumping(moze i na szczescie w taka pogode :razz:) teraz juz moje wypowiedzi sa zrozumiale?/wiadomo o co mi chodzilo? Quote
BooBC Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nas nie będzie. Tzn. mnie, Elwiry i Boo. Nie chcę narażać psa na taką pogodę i możliwe urazy podczas biegu w taką pogodę, u mnie jest wszędzie lód. I nie obrażajcie się na mnie, bo to nie odemnie zależy. Chodź muszę przyznać, że mój tata ma racje. Quote
sonia123 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no jeszcze troche, i nikogo nie bedzie :evil_lol: :roll: u nas tak jakby troche topnieje ten lod , ale potem zamarza i i tak mozna chodzic w lyzwach po chodnikach :evil_lol:,mysle ze bedzie sie ocieplac, bo nawet u mnie na ogrodku wiekszosc, to juz tylko zamarznieta ziemia....bedzie dobrze ;) i szkoda ze Cie Karolina nie bedzie....to kto bedzies sedziowal zerowki????????;((((((((((((((((( Quote
Dynamique Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jak zwykle Sonia zapominasz o mnie :roll::shake::lol: :mad::angryy:;) Las emocji :lol: A teraz tak serio. Dzisiaj była taka ślizgawica, że zjechałam ze schodów na plecach + jestem przeziębiona :roll: Ale będe napewno i mam nadzieje, że nikt wiecej się nie rozchoruję :shake::shake::shake: Dzisiaj rano padał drobny deszcz przez co było okropnie ślisko (normalnie lód jak szklanka :shake:), ale teraz padał deszcz i się dużo śniegu roztopiło i samochody rozjeździły na ulicy, wiec neich jeszcze troche popada to będzie git :multi: I szkoda,ze slalom będzie osobno :-( Ale i tak szykuje się fajna zabawa :multi: Do zobaczenia :multi::multi::multi: Quote
sonia123 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 nie zapomnialam o Tobie Dominika! ;) :oops: :evil_lol: no masz mi tu byc, bo bedzie ze bede jedynym largem :roll: :lol: no ja dzisiaj do szkoly szlam 10 minut,zamiast 4 i to tiptopkami, bo mam z gory, i tak myslalam, ze moze lepiej na sankach! :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :lol: bylam przed chwila z psami, i na drodze osiedlowej jets tylko normana ziemia, a snieg po bokach.poza tym caly czas topnieje...:multi: Dominika-wlasnioe dobrze, ze slalom jest oddzielnie :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no to my bedziemy Ewelina + Chaps w A0 prosze o dopisanie mnie;) Quote
Dynamique Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 To sie ciesze Soniowato :evil_lol: EWELINA :loveu::loveu::loveu: Fajnie,że będziesz :razz::razz::razz: Prawda, że będziesz pstrykac fotki ? :evil_lol: Quote
sonia123 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ewelina , Diana ni ema dostepu do komputera bo ma awarie, ale powiedziala(bo sie kontaktowalam z nią zeby Cie wpisala) ze na miejscu spokojnie mozesz sie zglosic ;) PS.puchary juz sa kupione :eviltong: do jutra Kałamagi Wy wszystkie moje :evil_lol: :loveu: (zartuje) pozdrawiamy- Sonya, i Zuzu vel.Kałamaga ;) Quote
Dynamique Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jak mogłaś tak pięknego psa tak nazwać :mad::mad::mad: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no postaram sie pstrykac ale cos mi 1 akumulator szwankuje wiec nie obiecuje ze bedzie tego duzo:diabloti: mam nadzieje ze mi tez ktos popstryka:oops: Quote
sonia123 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 "Kałamaga" to nazwisko :eviltong:nazwalam ja tak, bo dzisiaj same gleby zaliczala...:diabloti: Quote
Recommended Posts