PATIszon Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Alez ja Wam nie bronie, bawcie sie. Ja juz stara jestem i wole na dywaniku niz na sniegu. Quote
MusliStracciatella Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Ja jak przychodzę zmarznieta to też siadam przy kominku i rozgrzewam się do czerwoności ale fajne są takie spotkania a psiaki i tak muszą pobiegać wiec przyjemne z pożytecznym. No a z tego co słyszałam kilka klubów w Polsce robiło bardzo fajne mikołajkowe zawody na sniegu;) w wakacje pewnie tez cos bedzie;) Quote
AMIŚKA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 PATIszon napisał(a):Alez ja Wam nie bronie, bawcie sie. Ja juz stara jestem i wole na dywaniku niz na sniegu. Staruszko latem na początku lipca maja byc zawody:razz::razz:. A emeryturka duża???:evil_lol::evil_lol: Quote
MusliStracciatella Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 My w lipcu się nie załapiemy bo z częścią klubowiczów wypoczywamy w Brennej :cool3: dwa tygodnie byczenia się :multi: no i oczywiście zawody pasterskie jako główna atrakcja :multi: Quote
PATIszon Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 AMIŚKA napisał(a):Staruszko latem na początku lipca maja byc zawody:razz::razz:. A emeryturka duża???:evil_lol::evil_lol: O i to mi pasuje! Quote
MusliStracciatella Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Mam nadzieje, ze na zawodach nie będzie takiego mrozu jak parę dni temu :) Ale teraz jest całkiem przyjemnie, każdy niech sobie tak czy inaczej termos z herbatka weźmie - Sonia na pewno nie zapomni;) Quote
Marysia&Pysia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Sonia ma zaległe ciasteczko ::eviltong::loveu: Quote
Dynamique Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Marysia&Pysia napisał(a):Diana wystarczy że ja wejde na tor i wszyscy beda rozgrzani :diabloti::diabloti::razz::lol::lol: Rozgrzani ,ale chyba tylko gardłem :cool3: Quote
Dynamique Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 O ja... wogólę mi się Dogomania nie odświeża :shake: Już się nie mogę doczekać :eviltong: Quote
MusliStracciatella Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Dla porządku ;) A1 Bożena - Sasanka Bożena - Amka Bożena - Sasanka Agnieszka - Figo Karolina - Boogie Marysia - Pysia Dominika - Lucky Natalia - Mila Ola - Tasza Sonia - Vigor Kasia - Diuna Monika - Czarka A0 Sonia - Zuzu Diana - Musli Agnieszka - Pluto Magda - Roofie Bożena - Megi i może ktoś jeszcze A 00 Maciek - Bono Hubert - Musli Paweł - Tasha Diana - Kala Agata - Baster Natalia - Libra Patrycja - Bursztyn Daniela - Cassy Astra Ira Hektor Diuna Oila _____________ Quote
AMIŚKA Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 MusliStracciatella napisał(a):Dla porządku ;) A1 Bożena - Sasanka:eviltong: Bożena - Amka Bożena - Sasanka:eviltong: Agnieszka - Figo Karolina - Boogie Marysia - Pysia Dominika - Lucky Natalia - Mila Ola - Tasza Sonia - Vigor Kasia - Diuna Monika - Czarka A0 Sonia - Zuzu Diana - Musli Agnieszka - Pluto Magda - Roofie Bożena - Megi i może ktoś jeszcze A 00 Maciek - Bono Hubert - Musli Paweł - Tasha Diana - Kala Agata - Baster Natalia - Libra Patrycja - Bursztyn Daniela - Cassy Astra Ira Hektor Diuna Oila _____________ No juz takie pazerne nie jesteśmy:loveu::loveu: wystarczy nam jedno miejsce:razz: Quote
MusliStracciatella Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 No nie mów , że alej cos źle :crazyeye: ;) Quote
sonia123 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 w A1 Sasanke dwa razy wpisalas na liste Diana :evil_lol: i natalie wykresl z listy ;) bo jej nie bedzie na 100% :-( Quote
madziulik_13 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 To j już życzę udanego spotkania i świetnie spędzonego czasu :) Nas nie będzie niestety na widowni bo wyjeżdżamy :( Ale mam nadzieje że zrehabilituje sobie to foto i filmiko-relacją :razz: Quote
Marysia&Pysia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zeby fajna fotorelacja była to musi być Jess&Palma&Boogie dlatego musimy je przypilnowac:mad::razz: i uwaga mam dobrą wiadomość : doszedł długo wyczekiwany tunel !!!!!! Quote
kaaskaa_b Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Marysia&Pysia napisał(a): i uwaga mam dobrą wiadomość : doszedł długo wyczekiwany tunel !!!!!! Jupiiiii:lol: Quote
sonia123 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 w taki razie wpadam do was na trening!!!!! :lol:;) Quote
MusliStracciatella Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 A1 Bożena - Sasanka Bożena - Amka Agnieszka - Figo Karolina - Boogie Marysia - Pysia Dominika - Lucky Ola - Tasza Sonia - Vigor Kasia - Diuna Monika - Czarka A0 Sonia - Zuzu Diana - Musli Agnieszka - Pluto Magda - Roofie Bożena - Megi i może ktoś jeszcze A 00 Maciek - Bono Hubert - Musli Paweł - Tasha Diana - Kala Agata - Baster Natalia - Libra Patrycja - Bursztyn Daniela - Cassy Astra Ira Hektor Diuna Oila _____________ _______________ sie robi....teraz dobrze ???????? ale swoja droga zakret ze mnie;) Co do tunelu wystawołam gościowi negatyną opinię na e - bay pisząc, że czakałam miesiac na przesyłkę a jemu dopisałam , że rekompensata 5 euro to smiech na sali w końcu to z jego winy. Spór zakończyłam ale nie jestem zadowolona. No zabieram sie za torek dla A 1 ;) Quote
Marysia&Pysia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ale swoja droga zakret ze mnie;-) :eviltong:to chyba rodzinne :lol: i na dodatek zarazliwe .... Quote
Dynamique Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No zabieram sie za torek dla A 1 Bądź dobrym człowiekiem dla biednej Dominiki i nie koniecznie biednego Luckiego :lol::lol::lol::lol::lol: I super,ze amcie już tunel :multi: Quote
ARTEMIS1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 he he bojcie sie ja juz co nieco slyszalam co ona dla was za perelki szykuje :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Dynamique Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 To ja już sobie wyobrażam jak to będzie bez rąk tym bardziej bez głosu :-o:lol: Quote
Marysia&Pysia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Z tym bez rąk to ja się z kimś umówie żeby za mnie krzyczał:cool1::evil_lol: bo aktualnie mam rozwalone gardło i pieje jak kogut:roll:, a do tego za nic mnie nie można zrozumie:shake:9ale właciwie to ostatnio to zawsze występowało:eviltong:) Diana szykuje torki , a nam sie na samą myśl ślinią ozorki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
MusliStracciatella Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Szykuje jeden torek bo w dwóch kolejnych wykazuje sie Karol;) ponieważ ja startuje i Hubert to robie tor dla A 1 i mam "fajrant" hahaha ale jeszcze jest jedna niespodzianka albo 2;) Quote
Recommended Posts