Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MusliStracciatella napisał(a):
No to wszystkie do starszej grupy bo w zerówkach sa tylko debiuty, Miss Megi to tez Twoja? i napisz kto jeszcze z hopa bo cos wspomniałaś

Tak MISS MEGI-MURKA tez moja;)
ale ją zapisz na debiuty,
ona jeszcze nigdzie nie startowała.:lol:

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to wszystkie do starszej grupy bo w zerówkach sa tylko debiuty, Miss Megi to tez Twoja? i napisz kto jeszcze z hopa bo cos wspomniałaś

pierwsza grupa czyli najbardziej zaawansowana

Bożena - Zinka
Bożena - Amka
Bożena - Sasanka
Agnieszka - Figo
Karolina - Boogie
Marysia - Pysia
Dominika - Lucky
Natalia - Mila
Ola - Tasza
Sonia - Vigor
Kasia - Diuna

druga grupa czyli A0

Sonia - Zuzu
Diana - Musli
Agnieszka - Pluto
i moze ktos jeszcze

grupa całkiem początkujaca

Maciek - Bono
Hubert - Musli
Paweł - Tasha
Diana - Kala
Agata - Baster
Natalia - Libra
Patrycja - Bursztyn
Cassy
Astra
Ira
Hektor
Diuna
Oila _____________

Posted

Łeee.. bo my to tylko slalom póki co umiemy ;) (jeszcze dopracowujemy), bo stacjonat wciąż nie mamy. No ale ok, już wszystko rozumiem, dzięki :)

Posted

Kurcze no bo nie dogodzimy wszystkim staram się jakoś negocjować z wami warunki bo wspólnie mamy się dobrze bawic ale nasz klub zaczął treningi z nowymi od grudnia, więc ciezko nauczyć sie biegania po torze i slalomu jeszcze , robią slalom tunelowo ale jeszcze wypadaja czasami i zgodzę sie z Karoliną jak wczesniej pisała, że może u calkiem poczatkujących nie robic slalomu, no cóz minie jakis czas i znowu cos zorganizujemy, wtedy na pewno bedzie nas juz wiecej i wiecej bedzie mozna manewrować :)
A co do Libry i Ciebie Natalia to 10 stycznia w sobote robimy spotkanko borderowe na Głebokim moze tym razem wpadniesz?

Posted

Nie, no żartowałam z tym slalomem :) Zdaję sobie sprawę z tego, że zaczęłam dość nietypowo z Librą, ale tylko slalom mamy. Więc nami się nie przejmujcie, my się dostosujemy.

10-go na pewno się nie zjawimy, bo w pon. mam ważną zerówkę, do której nic jeszcze nie umiem :) Mam nadzieję, że na zawody nic nam nie wypadnie.

Posted

Jeśli nikt nie dojdzie to same ale i tak klasyfikujemy potem na podstawi pkt karnych i czasu wszystkich razem także spoko Ty Sonia lepiej włącz telefon albo połóż go tak ,żeby miał zasięg bo zarezerwowałam noclegi w Brennej, żeby nie było jak rok temu a nie wiem czy na pewno jedziesz - 20zł /osobę . Puść strzałkę to ja zadzwonię bo i tak mam za darmo;)

Posted

No ja nie wątpię , ze wy już na samą myśl, że można troszkę porywalizować :mad: - jesteście rozgrzane :diabloti:.
Jeśli będzie taki skład jak podałam czyli te 25 osób powiedzmy to zrobimy klasyfikacje łączna dla 2 początkujących grup i oddzielna dla gr starszej : beda wtedy puchary za pierwsze 3 miejsca w A1 i za pierwsze 3 miejsca w A0 no i jak zawsze czekam na wasze opinie:)
postaram sie też zeby doszło do tego losowania o slalom - dla chętnych

Posted

pierwsza grupa czyli najbardziej zaawansowana

Bożena - Sasanka
Bożena - Amka
Bożena - Sasanka
Agnieszka - Figo
Karolina - Boogie
Marysia - Pysia
Dominika - Lucky
Natalia - Mila
Ola - Tasza
Sonia - Vigor
Kasia - Diuna

druga grupa czyli A0

Sonia - Zuzu
Diana - Musli
Agnieszka - Pluto
Magda - Roofie
Bożena - Megi
i może ktoś jeszcze

grupa całkiem początkująca

Maciek - Bono
Hubert - Musli
Paweł - Tasha
Diana - Kala
Agata - Baster
Natalia - Libra
Patrycja - Bursztyn
Cassy
Astra
Ira
Hektor
Diuna
Oila _____________

Tak to wygląda na dzień dzisiejszy :)

Osoby chcące się dopisać mogą to zrobić na forum albo zgłosić do mnie bezpośrednio informacji od osób trzecich o chęci udziału tej czy innej osoby nie mogę brać pod uwagę

Dostalismy pozwolenie gminy na zorganizowanie zawodów na boisku Bezrzecze, gdzie odbywało sie seminarium frisbee:):):)

Posted

MusliStracciatella napisał(a):

Dostalismy pozwolenie gminy na zorganizowanie zawodów na boisku Bezrzecze, gdzie odbywało sie seminarium frisbee:):):)

A kiedy mniej wiecej, bo my sie na fczasy wybieramy do tamtych okolic, a skoro juz taki kawal jedziemy to moze o jakies zawody zahaczymy.....:razz:

Posted

zawody są 17 stycznia o 11.00 zgłoszenia psów a w miedzyczasie ustawianie pierwszych torów;)
to troche za poważne słowo zawody bo bedzie to bardziej zabawa agilitowa ale jak zwał tak zwał:)
http: // psiafarma. com /new27. html i new32. html pod tymi adresami tylko oczywiscie bez tych przerw jest troszke fotek z agility i ze sniegowego szaleństwa

Posted

jeśli o nas chodzi to bawimy się w każdą pogodę , treningów tez nie odwołujemy po prostu więcej się ruszamy. A jakbym patrzyła na warunki pogodowe to latem za gorąco a zimą za zimno, wiosna i jesień to raczej u nas za mokro i zawsze coś dlatego nie ma co patrzeć na to czy jest -5 czy +5 albo +30 ...nie są to tak skrajne temperatury żeby zagrażały zdrowiu naszemu i psów. Ja nie moge wyjsc z podziwu jak kluby morsa działaja i jest tylu chetnych a my tu sie paroma stopniami mamy przejmowac:)