Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I reszta zdjęc z tego spacerku rannego :wink:
Sabcia

Kto tam biegnie?

lecimy!

Spike stoi na tym lodzie :wink:

coś tu śmierdzi

i tu też

Spike obserwuje ptaki

C.D.N

Posted

Wreście mamy śnieg :P :P :P
Saba,Spike i Delta

Sabunia

Wariacje starszej pani

pokazujemy klate :wink:

Mezo za płotem

Spójrzcie jaka Saba wielka jest przy nim

Deltka

Spike

Posted

Świetne świetne i jeszcze raz świetne fotki :angel: :angel: :angel:
A mi się najjbardziej podobają uszy Spike... :oops: tak fajnie bacznie mu stoją :lol: nie mogę się napatrzeć :D

Posted

Koma napisał(a):
Świetne świetne i jeszcze raz świetne fotki :angel: :angel: :angel:
A mi się najjbardziej podobają uszy Spike... :oops: tak fajnie bacznie mu stoją :lol: nie mogę się napatrzeć :D

Zauwazlylam,ze czesto podobaja sie ludziom uszka Spike :wink: A przeciez ma zwyczajne tylko czasem je sklada do srodka jakby :P

Posted

Dawno mnie nie było przez tą moją szkołe :wink: Tyle czasu mi ta nauka zabiera,że czasu nie mam teraz na DGM :( No ale weekend jest i chwilka znalazła się :wink: Moja Deltka znów mi chudnie bo siedzi w kojcu z Sabą i Spike bo ma cieczke, i wygląda fatalnie bo ona tam sie denerwuje i boi się kojca :( :( :( Sharon i Era rowniez mają cieczki wiec nie zaciekaw3ie u mnie jest, bo pod drzwami domu i pod kojcem pelno samcow siedzi,ze wyjsc sie z domu nie da, a wczoraj jeden wilczu chcial mnie zaatakowac, wiec wychodze z nimi poznym wieczorem na spacer z obecnosci Spike bo wiem,ze wtedy mi sie i dziewczyna nic nie stanie.A tak na siusiu w dzien ida do garazu :( :(
Troche zdjec
Cała trójka czekoladek

rozne odcienie czekolady :lol:

Sabula

Ma szrame pod okiem bo jakis durny pies ja zaatakowal przez kojec bo ta waleczna dziewczyna jest

Spike i Delta

Saba i Delta

Posted

anetta napisał(a):
A nie lepiej je ciachnac? :fadein:
Foty wyrabiste...lataja ca Sharon jest boska :lol: :lol: :lol:

Sterylke mam planach, lecz dopiero gdy będzie ta akcja co ostatno bo normalnie to by mnie za duzo pieniędzy wyniosło :wink:

Delta tez umie skakać

Posted

Super fotki - czekoladki się fajnie ze sobą bawią, nie mowiąc o przyjemności oglądania spacerowych fotek,
ale najbardziej spodobała mi sie fota pijanej Ery - zaśmiewam się jak teraz piszę 8) super

Uwielbiam zdjęcia psiaków w ruchu a u Ciebie tego pod dostatkiem :calus:

Posted

dopiero zobaczylam latajaca Sharon-toz to akrobatka :o :lol: .wspolczuje cieczek-dobrze chociaz ze w jednym czasie cieczkuja,bo tak bys miala chyba pilnowania prawie przez okragly rok :o .u nas tez byly stada psow pod plotem,ale nasz Dali nikogo nie pogoni-takiego stroza w domu mam :lol: .jeszcze by sie chetnie pobawil z absztyfikantami :-? :evilbat: .Chyba go do Spike na szkole wysle,jak nalezy swoich dziewczyn bronic :lol: