Justa Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 hah jakby chciała powiedzieć 'kobieto zostaw wreszcie ten aparat i porzucaj :evilbat: " 8) A Delcia moja ździe? :roll: Quote
KaRa_ Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='"Justa"']A Delcia moja ździe? :roll: A Delcia tutaj Spike przed wyczesaniem Poważna mina Nie chce zabardzo chłopak pozować :wink: A tu już po :wink: niedokładnie wyczesany bo się wierci :roll: kot na celowniku Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Koma'][quote name='KaRa_TC'] o jak ja lubię takie fotki :D Super zdjęcia! :angel:KaRa fotka przeurocza :angel: Quote
Yorkies Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 KaRa_TC: Jej własnie sobie nadrobiłam troskzę stron galerii twoich psiaczków i jestem zauroczona ta gromdką! Super! :D :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
KaRa_ Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Ciesze się,że zdjęcia i modele na nich Wam się podobają :-) Era z kotami Sharon pilnuje królika Szymka :wink: Quote
KaRa_ Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 I zniow moja galeria gdzies na dole :-? :-? :-? Quote
BoJa2 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Z tą Twoją menażerią to pewnie masz zawsze wesoło w domu :D Quote
KaRa_ Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 I to bardzo wesoło jest :wink: :lol: Dzisiaj Wszystkich Świętych jakoś lubię ten dzień bo tak ślicznie jest na cmentarzu inaczej niż zawsze... Taki czas refleksji przychodzi wtedy :wink: "Mój" grobowiec :wink: Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 KaRa proszę jeszcze o fotki Szymka 8) :wink: Quote
KaRa_ Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Troche mojej staruszki :wink: Sabunia udaje spokojną pozuje Wesolutka Sabunia W Sabe wstąpił jakiś wariat Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='KaRa_TC'] W Sabe wstąpił jakiś wariat buhahaha, boskie :lol: :lol: Quote
Camara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='KaRa_TC']/Sharon pilnuje królika Szymka :wink: :o bliźniaki :wink: w każdym razie na pewno rodzina - z umaszczenia sierści takie wnioski wysnułam :lol: Quote
KaRa_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Czas na nowe fotki Sharon, która jako jedyna uwielbia pozować :roll: :) uśmiech co się z góry patrzysz? Nie musisz mi tego powtarzać bo przecież wiem,że śliczna jestem To co sprawia jej największą przyjemność :evil: Widać,jaka zadowolona Przyłapana na spaniu Quote
daga10011 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Sharon gryzon :lol: ...sliczna moja mordeczka :lol: :P a jak slodko spi na pleckach :D Quote
KaRa_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Te zdjęcia znalazłam na kompie i nie wiem kto je zrobił :-? :lol: :lol: A teraz moje, kiepskie wyszły bo końcówka baterii i wogóle kropiło Saba w biegu, to żółte w oddali to mój dom, a ta polanka jest moja :evilbat: :evilbat: Spike obserwuje co tam w domu się dzieje Saba waruje Saba i Spike :wink: Quote
Koma Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='KaRa_TC'] Ale tu pięknie wyszła :angel: :angel: :angel: Tylko wymiziać taką przytulankę :D Quote
Justa Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Jest moja Delcia :angel: :angel: :angel: :fadein: Ale ciemu tak mało? :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Jakie Koffane mordeczki :angel: :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Jakie Koffane mordeczki :angel: :angel: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Koma'][quote name='KaRa_TC'] Ale tu pięknie wyszła :angel: :angel: :angel: Tylko wymiziać taką przytulankę :DKaRa tylko nie krzycz 8) :wink: Quote
Recommended Posts