Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']Senior i wasale :lol: świetne zdjęcie, one same się tak usadowiły? :o Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='KaRa_TC']Senior i wasale :lol: świetne zdjęcie, one same się tak usadowiły? :oSuper fota :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='KaRa_TC']Senior i wasale :lol: świetne zdjęcie, one same się tak usadowiły? :oSuper fota :wink: :lol: :lol: :lol: Same się tak ustawiły :wink: To wiec ja na widok ten myk do drugiego pokoju po aparat i pstryk :lol: nie wygodny ten fotel Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='KaRa_TC'] jak posągi, tylko Sharon coś nóżka zjechała :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 I znow moja galeria gdziesz na szarym koncu :roll: Quote
Weron_ciau Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Mordki śliczne...a ten jezyczek na pierwszej :iloveyou: Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Deltka od góry :wink: i takie śliczne mamy drzewa Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o Ercia ma kleszcza na pysiu :-? To nie kleszcz :lol: :lol: :lol: Przed zdjęciem grzebała w wiaderku z ziarnem dla szczurów i jej się przyczepiło do włosków :lol: Wiec miałam cała podłoge od ziarna bo wyjadała z niego chrupki tak,że reszta na podlogie spadała a co nieco właśnie jej się uczepiło :D Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o Ercia ma kleszcza na pysiu :-? To nie kleszcz :lol: :lol: :lol: Przed zdjęciem grzebała w wiaderku z ziarnem dla szczurów i jej się przyczepiło do włosków :lol: Wiec miałam cała podłoge od ziarna bo wyjadała z niego chrupki tak,że reszta na podlogie spadała a co nieco właśnie jej się uczepiło :Da wygląda podobnie 8) :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o Ercia ma kleszcza na pysiu :-? To nie kleszcz :lol: :lol: :lol: Przed zdjęciem grzebała w wiaderku z ziarnem dla szczurów i jej się przyczepiło do włosków :lol: Wiec miałam cała podłoge od ziarna bo wyjadała z niego chrupki tak,że reszta na podlogie spadała a co nieco właśnie jej się uczepiło :Da wygląda podobnie 8) :lol: :lol: :lol: Mylnie to wygląda, moja mama tez to zauwazyła i się przeraziła,że Era ma kleszcza i mnie woła i patrze a tu ziarenko :lol: :lol: Quote
Patka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 KaRa_TC fajoskie foteczki szczególnie kociopsie :D Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 No to Patka specjalnie dla Ciebie kotopsie fotki :P i Ruda Quote
anetta Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Sharon jaka poza :cunao: http://i12.photobucket.com/albums/a202/sabaera6/rozne/n9.jpg Ogolnie fota wyrabista :lol: A te ziarno to wcal e mi nie wygladalo na kleszcza :lol: za podluzne :lol: Quote
KaRa_ Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Sharon i Roni jak zawsze atakują siebie nawzajem 8) Rzucisz mi miśkiem? (albo jego flaczkiem) Dumna,że ma "micha" Węszymy i idziemy spać Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Fajne koto - psie :angel: Sharon ma świetnego miśka :lol: :lol: Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hej!! Co to znaczy mieć dobry aparat 8) śliczne foteczki :D Quote
Koma Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='KaRa_TC'] o jak ja lubię takie fotki :D Super zdjęcia! :angel: Quote
agabass Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ale mordelinki sureraśne miauhauki :lol: Quote
Recommended Posts