KaRa_ Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Era to wcale nie jest sztywniara co do zabaw, czasem też zostaje świra :lol: łapiemy ogonek chowamy uszka i trzepiemy uszami Quote
zaba14 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 http://i12.photobucket.com/albums/a202/sabaera6/ac4.jpg jaki fajny pluto :lol: Quote
KaRa_ Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 A teraz mój ulubiony psi model czyli Sabcia :D leże sobie taki grubasek ze mnie jest biegne do Ciebie Spike taką mam sierść języczek Znaczymy teren :oops: słodziak ze mnie,prawda? Pozuje i Deltka Quote
Alicja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Jakość i ilość powalająca na kolana :wink: Foty naprawdę extra 8) Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 KaRa_TC napisał(a): aaaa jaki cudak rewelka :angel: a kto będzie jadł truskaweczki z tych krzaczków?? :lol: Quote
KaRa_ Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 malawaszka napisał(a):KaRa_TC napisał(a): aaaa jaki cudak rewelka :angel: a kto będzie jadł truskaweczki z tych krzaczków?? :lol: Hihi zanim będą na nich truskawki to wymyje te krzaczki wiele razy deszcz :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Era i Sharon spotkały na spacerku chow-chow :wink: Nastroszona Sharon :lol: i Erunia Quote
Alicja Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 O bidulki zdezorientowane nie wiedziały co to jest :-? 8) To u was chow-chowy tak sobie biegaja po ulicy same :o Quote
zaba14 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Alicja u mnie tez chow chow biega sam.. identyczny jak ten na zdjeciu, tez mam gdzies jego zdjecie, ale on wybiegnie tylko kilka krokow od swojego domku, zza płot jak widzi jakiegos pieska.. fajny taki misiaczek.. ojjj.. boski :P Quote
daga10011 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 biedne zdebialy na widok psiego lewka :lol: ..a brat Kiary jaki juz duzy :o ..a kiara nie rosnie :lol: ..Ale dzis podleciala obwachac Gale i nie atakowala wcale,poza latajaca kita Gali :D ..Tylko Dalego nie lubi nie wiedziec czemu-on ja najbardziej olewa,a ona na niego syczy jak jej stanie na drodze :lol: ..Kiara vel pitbull :lol: Quote
KaRa_ Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):O bidulki zdezorientowane nie wiedziały co to jest :-? 8) To u was chow-chowy tak sobie biegaja po ulicy same :o Taaa tego zawsze wlaściciele spuszczają samopas i tak chodzi sobie drogą :roll: A fajny z niego psiak :wink: puchata kulka :wink: Dziś na polance spotkaliśmy Gibona i Dore :D Delta, labek Gibon i bokserka Dorka Dziewczyny bardzo się polubiły Cała 4w biegu Czekamy na ciacho Delte odwarzyłam spuścić się wprawdzie ze smycza ale byla bardzo grzeczna :D C.D.N Quote
KaRa_ Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 I szalejemy zmęczone dziewczyny mamy piłeczkę do jasenej ciasnej gdzie ta piłka? Dorcia patykowy pies śliczna jestem,prawda? Era się pokazałą Cała czwórka w biegu C.D.N Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Kara, różnica w zdjęciach kolosalna :o Zupełnie inaczej się ogląda 8) Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Maga100 napisał(a):Kara, różnica w zdjęciach kolosalna :o Zupełnie inaczej się ogląda 8)Maga , a my kiedy zabłyśniemy :-? :roll: Quote
KaRa_ Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Dorka :wink: W dole najlepiej :lol: A ty co tu robisz? no chodz sie ppobawic z nami Quote
daga10011 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 ale super,psiska maja nowa kolezanke :D Quote
KaRa_ Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 daga10011 napisał(a):ale super,psiska maja nowa kolezanke :D Tylko 3psiska mają nową kolezanke :D Bo Spike i Sabe nie mam zamiaru brac na spacerek z obcymi psami :roll: Spike jeszcze by się pobawił jeśli szczeniak malutki ale Saba to już nie bardzo :-? Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga , a my kiedy zabłyśniemy :-? :roll: no jak to kiedy? :o Przecież .... k i e d y ś :-? Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga , a my kiedy zabłyśniemy :-? :roll: no jak to kiedy? :o Przecież .... k i e d y ś :-? :roll: nooo napewno .... kiedyś.... :-? Quote
KaRa_ Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Dzisiaj znów spotkaliśmy na spacerze Gibona i Dore :D szalejemy Cała czwóreczka Era jak zawsze musi być pierwsza Wyścigi Deltunia Zmęczone psy W dziurze najlepiej Co powiesz? Wstawaj! dobra,dobra juz wstaje Mamy badyla! Quote
bellatriks Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ale psiska szaleją zziajane, super!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Alicja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Super te spacerki i jakie psiska szczęśliwe :D Ale boxia jest niesamowita :wink: 8) Quote
KaRa_ Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Saba i Spike na spacerku :wink: Zaciekawiona Saba Dziwna mina Spike Sabunia Taqki dluuugasny mam jęzor co tak pachnie? leze sobie i na koniec znów Spike Quote
anetta Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Niesamowita ilosc fot :D A boskereczka w okopach http://i12.photobucket.com/albums/a202/sabaera6/13.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts