anetta Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 sayma napisał(a):Daga ja też nigdy instrukcji nie czytam :oops: :D tylko metodą prób i błędów (lenistwo to lenistwo :wink: :oops: :evilbat: ) Hahah sayma, to tak jak ja :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no ja metoda prob i bledow wypracowalam w miare ostre i kolorystyczne fotki :lol: ale moj aparat stac na duzo wiecej -a mi sie nie chce kombinowac..moge kombinowac w statycznych sytuacjach-ale takie sie rzadko zdarzaja :lol: Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 anetta napisał(a):sayma napisał(a):Daga ja też nigdy instrukcji nie czytam :oops: :D tylko metodą prób i błędów (lenistwo to lenistwo :wink: :oops: :evilbat: ) Hahah sayma, to tak jak ja :lol: :lol: ihih to mi ulżyło, że nie tylko ja taki leniuch jestem :roll: :wink: :D Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 daga10011 napisał(a):no ja metoda prob i bledow wypracowalam w miare ostre i kolorystyczne fotki :lol: ale moj aparat stac na duzo wiecej -a mi sie nie chce kombinowac..moge kombinowac w statycznych sytuacjach-ale takie sie rzadko zdarzaja :lol: haha Daga na 300 zrobionych zdjęć zawsze jakies 5 suuuperowskich wyjdzie :wink: :D kombinuj bo czasami warto :wink: :evilbat: Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 :( a ja nadal nie mam cyfrówki :( :cry: :cry: Quote
KaRa_ Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::( a ja nadal nie mam cyfrówki :( :cry: :cry: Hihi trzeba zasłużyć na nią :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::( a ja nadal nie mam cyfrówki :( :cry: :cry: Hihi trzeba zasłużyć na nią :evilbat: :lol:a sio wyrzucam cię z naszego Klubu 8) / no chyba że będziesz z Hanią sprzatać biura / A ja to niby nie zasłuzyłam :-? :roll: / Jeszcze troszkę i też sobie kupię :wink: :lol: :lol: / Quote
KaRa_ Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::( a ja nadal nie mam cyfrówki :( :cry: :cry: Hihi trzeba zasłużyć na nią :evilbat: :lol:a sio wyrzucam cię z naszego Klubu 8) / no chyba że będziesz z Hanią sprzatać biura / A ja to niby nie zasłuzyłam :-? :roll: / Jeszcze troszkę i też sobie kupię :wink: :lol: :lol: / No wiesz co szefowa :lol: A gdzie wtedy będziesz miała biuro? :lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::( a ja nadal nie mam cyfrówki :( :cry: :cry: Hihi trzeba zasłużyć na nią :evilbat: :lol:a sio wyrzucam cię z naszego Klubu 8) / no chyba że będziesz z Hanią sprzatać biura / A ja to niby nie zasłuzyłam :-? :roll: / Jeszcze troszkę i też sobie kupię :wink: :lol: :lol: / No wiesz co szefowa :lol: A gdzie wtedy będziesz miała biuro? :lol:myślę że Dbsst nie po to remontowała mieszkanie zeby w nim tylko spać więc biuro przeniesiemy podczas nieobecności wice do Wawki :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::( a ja nadal nie mam cyfrówki :( :cry: :cry: Hihi trzeba zasłużyć na nią :evilbat: :lol:a sio wyrzucam cię z naszego Klubu 8) / no chyba że będziesz z Hanią sprzatać biura / A ja to niby nie zasłuzyłam :-? :roll: / Jeszcze troszkę i też sobie kupię :wink: :lol: :lol: / No wiesz co szefowa :lol: A gdzie wtedy będziesz miała biuro? :lol:myślę że Dbsst nie po to remontowała mieszkanie zeby w nim tylko spać więc biuro przeniesiemy podczas nieobecności wice do Wawki :wink: :lol: :lol: :lol: Haha nie ma tak :lol: I sharon Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 No dobra to za kare/ :lol: / przygotuj wice biuro jak w tygodniu przyjedzie do Ciebie / :wink: :lol: / Sharon śl;iczna , na tych fotach to twoje psiórki inaczej wyglądaja 8) A widziałaś filmik / na stronie u Ozzyego jest link :wink: / Quote
KaRa_ Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 I znow troche foteczek :wink: Emil kot kumpeli Malinka,którą zjadłam po zrobieniu fotki :lol: Rybki siostry, czeka je niedługo zmiana akwarium bo kula jest do niczego taki sobie szedł labek Quote
bellatriks Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 świtne fotecki i Twoi modele: rybki, pieski i kotecki!!!!! Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Kara kto to jest Rufus?? śliczny :angel: czym zmniejszasz zdjęcia? bo coś jest nie tak i chyba przy zmniejszaniiu się zniejształcają - musisz je zmniejszać tak, żeby były zachowane proporcje Quote
KaRa_ Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a):Kara kto to jest Rufus?? śliczny :angel: czym zmniejszasz zdjęcia? bo coś jest nie tak i chyba przy zmniejszaniiu się zniejształcają - musisz je zmniejszać tak, żeby były zachowane proporcje Rafus to pies moich dalszych sąsiadów :D Śliczny mix husky :wink: A zmniejszam w Easy Thumbnails :roll: Muszę chyba ręcznie za to wziąść ale nie chce mi się każdego zdjęcia zmniejszać :lol: Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 ET jesy ok, tylko przy podanych pixelach zaznacz Best Fit (bo masz chyba stretch to fit) i powinno być ok Quote
KaRa_ Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 Ustawiłam jak mówiłaś i faktycznie lepiej zmniejsza :D Ercia lubi żebrać :evil: Sharon próbuje zagryść moją ręke Quote
anetta Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 :angel: :angel: :angel: az milo sie oglada :D Sliczny jest Emil :D http://i12.photobucket.com/albums/a207/sabaera4/sharonek1.jpg :loveu: Quote
daga10011 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 no no,jakosc fotek niesamowita jest :o :P Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 a jaki to aparat??? chyba, że już było i przegapiłam :oops: Quote
KaRa_ Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a):a jaki to aparat??? chyba, że już było i przegapiłam :oops: Panasonic DMC-LZ1 Sabcia Spike i razem Quote
angiewoop Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Ojejku Czekoladki na spacerku :iloveyou: Quote
Recommended Posts