Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sayma napisał(a):
Daga ja też nigdy instrukcji nie czytam :oops: :D tylko metodą prób i błędów (lenistwo to lenistwo :wink: :oops: :evilbat: )

Hahah sayma, to tak jak ja :lol: :lol:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja metoda prob i bledow wypracowalam w miare ostre i kolorystyczne fotki :lol: ale moj aparat stac na duzo wiecej -a mi sie nie chce kombinowac..moge kombinowac w statycznych sytuacjach-ale takie sie rzadko zdarzaja :lol:

Posted

anetta napisał(a):
sayma napisał(a):
Daga ja też nigdy instrukcji nie czytam :oops: :D tylko metodą prób i błędów (lenistwo to lenistwo :wink: :oops: :evilbat: )

Hahah sayma, to tak jak ja :lol: :lol:

ihih to mi ulżyło, że nie tylko ja taki leniuch jestem :roll: :wink: :D

Posted

daga10011 napisał(a):
no ja metoda prob i bledow wypracowalam w miare ostre i kolorystyczne fotki :lol: ale moj aparat stac na duzo wiecej -a mi sie nie chce kombinowac..moge kombinowac w statycznych sytuacjach-ale takie sie rzadko zdarzaja :lol:

haha Daga na 300 zrobionych zdjęć zawsze jakies 5 suuuperowskich wyjdzie :wink: :D kombinuj bo czasami warto :wink: :evilbat:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
:( a ja nadal nie mam cyfrówki :( :cry: :cry:

Hihi trzeba zasłużyć na nią :evilbat: :lol:
a sio wyrzucam cię z naszego Klubu 8) / no chyba że będziesz z Hanią sprzatać biura /
A ja to niby nie zasłuzyłam :-? :roll: / Jeszcze troszkę i też sobie kupię :wink: :lol: :lol: /

Posted

KaRa_TC napisał(a):

a sio wyrzucam cię z naszego Klubu 8) / no chyba że będziesz z Hanią sprzatać biura /
A ja to niby nie zasłuzyłam :-? :roll: / Jeszcze troszkę i też sobie kupię :wink: :lol: :lol: /

No wiesz co szefowa :lol: A gdzie wtedy będziesz miała biuro? :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):

myślę że Dbsst nie po to remontowała mieszkanie zeby w nim tylko spać więc biuro przeniesiemy podczas nieobecności wice do Wawki :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):

myślę że Dbsst nie po to remontowała mieszkanie zeby w nim tylko spać więc biuro przeniesiemy podczas nieobecności wice do Wawki :wink: :lol: :lol: :lol:

Haha nie ma tak :lol:

I sharon

Posted

No dobra to za kare/ :lol: / przygotuj wice biuro jak w tygodniu przyjedzie do Ciebie / :wink: :lol: /
Sharon śl;iczna , na tych fotach to twoje psiórki inaczej wyglądaja 8)
A widziałaś filmik / na stronie u Ozzyego jest link :wink: /

Posted

I znow troche foteczek :wink:
Emil kot kumpeli

Malinka,którą zjadłam po zrobieniu fotki :lol:

Rybki siostry, czeka je niedługo zmiana akwarium bo kula jest do niczego

taki sobie szedł labek

Posted

Kara kto to jest Rufus?? śliczny :angel:

czym zmniejszasz zdjęcia? bo coś jest nie tak i chyba przy zmniejszaniiu się zniejształcają - musisz je zmniejszać tak, żeby były zachowane proporcje

Posted

malawaszka napisał(a):
Kara kto to jest Rufus?? śliczny :angel:

czym zmniejszasz zdjęcia? bo coś jest nie tak i chyba przy zmniejszaniiu się zniejształcają - musisz je zmniejszać tak, żeby były zachowane proporcje

Rafus to pies moich dalszych sąsiadów :D Śliczny mix husky :wink: A zmniejszam w Easy Thumbnails :roll: Muszę chyba ręcznie za to wziąść ale nie chce mi się każdego zdjęcia zmniejszać :lol: