Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja ciocia zostala w prezencie od mojego wujka sliczne dwa male sznaucerki miniaturki :D Oba rodowodowe jedna sunia ma 2 mies (czarna) , a druga 3 (pieprz sól) :D o ostatnio musieli uśpić swojego niemieckiego teriera myśliwskiego i wujek postanowil cioci kupic jej wymarzona rase. Tylko szkoda,ze ja wczesniej o tym nie wiedzialam.

I znow troche zdjęć

i kicie

Posted

daga10011 napisał(a):
Miejmy nadzieje,ze Benji bedzie szczesliwy...Super fotki :D ..A Ruda to normalnie kopia Kiary-czy to jej starsza siostra jest??????? :o

Taaa starsza o roczek siostra to jest :D

Posted

Jutro pobawie się w robienie w makro zdjęć :D I zdjęcia przed 5minut
Era z swoim panem

Sharon

i szczurki

Widac ronice miedzy starymi zdjeciami.,prawda? :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
piekne Kara :D roznica jest kolosalna-to chyba moj takich dobrych nie robi-albo to ja nie umiem robic bo u mnie wszystko manualne jest :roll:

Mi brat poustawiał rózne tam rzeczy w tym aparacie i nawet ładne mi wychodzą jak na pierwszy raz nim robienia :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
a no widzisz-a ja brata nie mam i nie ma kto mi ustawic,a za leniwa jestem zeby instrukcje czytac :oops:

Mój brat nawet nie spojrzał na instrukcje :lol: Tylko wziął aparat w ręce i robił swoje :wink:

I jeszcze troche zdjęć :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
piekne Kara :D roznica jest kolosalna-to chyba moj takich dobrych nie robi-albo to ja nie umiem robic bo u mnie wszystko manualne jest :roll:

Daga ja też nigdy instrukcji nie czytam :oops: :D tylko metodą prób i błędów (lenistwo to lenistwo :wink: :oops: :evilbat: )

Kara suuuperaste fotteczki :angel: :angel: