KaRa_ Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Moja staruszka :D oczko a taki ma brzusio Quote
arima Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A ile ona ma lat??Na staruszke nie wygląda 8) Quote
KaRa_ Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 arima napisał(a):A ile ona ma lat??Na staruszke nie wygląda 8) Sabcia ma coś około 9lat, wiec najmlodsza juz nie jest :wink: Ale po jej zachowaniu nie widać,że tyle ma :wink: Quote
sayma Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ale słodziuche brzucho :angel: :angel: moze mi sie niedługo uda je wydrapać :lol: :D a jak tam kociaki wszystkie juz oddane?? a nie ma fotek mojego chrzesniaka juz pewnie duzy z niego chłopaczek :wink: :D Quote
arima Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 To najważniejsze :D Jeszcze drugie tyle przeżyje :D Quote
KaRa_ Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Saba i Spike Ząbki Sabuni :D Podaje Sabunia łape Morda Spike Quote
Guest bernulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Śliczne :iloveyou: paździoszki Quote
KaRa_ Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Moja mała łobuzica Delta i staruszka Sabunia i "pozowane" Saba: ale tu nuda nic tylko ziewac... Delta: Zgadzam sie nieciekawie tutaj... Spike: A mi sie podoba... razem: ooo jedzonko Kto ma najdłuższy język? Spike: Ale siara jestem tu rodzynkiem Quote
bellatriks Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 :angel: :angel: :angel: superowskie fotulce!!!! Quote
angiewoop Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Kara TC co to za rasa tych twoich psiakow ,gdzies tam doczytalam ze to jakies czekoladowe psy ale czy taka rasa istnieje?? :-? :roll: Quote
KaRa_ Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Dziś miałam pecha i pierwszego Spike zaczełam głaskac i tulić, to Sabcia na ten widok z warkotem rzuciła się na Spike...tak,że biedulek ma pychol pogryziony, a ja zadrapana bo musiałam ją odciągnąc :roll: A w kojcu to było wiec nie miałam zabardzo jak ją odgonić od Spike wiec za ogon a ona ma sporo siły wiec jak mnie aż zarzuciła :roll: Ale po chwili było dobrze jak polałam je wodą z miski :roll: :roll: :roll: A teraz kicie :wink: Roni vel Hyzio Czarna Ruda Ruda z Fiołkiem oraz Ruda z Ronim Quote
KaRa_ Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 angiewoop napisał(a):Kara TC co to za rasa tych twoich psiakow ,gdzies tam doczytalam ze to jakies czekoladowe psy ale czy taka rasa istnieje?? :-? :roll: To są czystej krwi kundle :lol: Quote
angiewoop Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Co??? te cztery co sa takie podobne do siebie????kundle??? normalnie sa wypasione ,ja dalabym sobie reke obciac ze to jakies wypasione rasowce,a tak po za tym jak sie chowa szóstke psów w domu?? :D 8) Quote
KaRa_ Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 angiewoop napisał(a):Co??? te cztery co sa takie podobne do siebie????kundle??? normalnie sa wypasione ,ja dalabym sobie reke obciac ze to jakies wypasione rasowce,a tak po za tym jak sie chowa szóstke psów w domu?? :D 8) Taa cała czwórca to kundle :lol: Ale troche przypominaja australijska rase kelpie :wink: Wiec ściemniam,że to one jak widze,że ktoś niedoświadczony pyta sie o rase :lol: A 6psów łatwo sie nie trzyma, gdy przez 9godzin dziennie mnie nie ma :roll: 3 na dworze, 2 w domu, i ten znaleziony w garażu :wink: Ale jak wracam z szkoły mają wszystkie długie spacery, najlepiej ma się Era,Sharon i Benji gdyż moja mama z nimi wychodzi na krótkie spacery gdy jestem w szkole :wink: A czekoladki muszą czekać jak wróce z szkółki na spacerek :roll: Quote
bellatriks Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 KaRa_TC napisał(a):i zła Erka czy ona chce mnie dziabnąć za karę, że nie skomentowałam fotek z kotami??? :roll: Quote
KaRa_ Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 bellatriks napisał(a):KaRa_TC napisał(a):i zła Erka czy ona chce mnie dziabnąć za karę, że nie skomentowałam fotek z kotami??? :roll: Ha zgadłaś! :lol: Era dba o to żeby każda seria zdjęć miała komenty :lol: Ale wybaczyła Ci za nieskomentowanie :wink: Quote
bellatriks Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Dziękuję Ci bardzo, koffana Eruniu i buziaczek dla Ciebie i paczki :buzi: Quote
KaRa_ Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Obrażona jak zawsze na cały świat Sharon :evilbat: i Benji,którego już nie ma :cry: taki skoczek.. co tam jest? ooo dołek patyczek Quote
bellatriks Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 czyżby Sharon nie lubiła pozować???? :drinking: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 KAra a udało Ci się jakieś info od mamy wyciągnąć? :( Quote
KaRa_ Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Taaa Sharon nienawidzi pozować :wink: Jak chce jej zrobic zdjecie to zawsze się wiersci :evilbat: Malawaszka no wiec gadałam z mamą na spokojnie, bo napoczątku mnie nerwy troche poniosły. Wiec mama mówi,że jak gościu zobaczył psa to odrazu sie zakochał i miał już sznaucera tylko zdech mu jakiś czas temu. Quote
Recommended Posts