Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest prawie,że idealnym psem! Kotami sie dogaduje,z psami także, nauczyłam go chodzić na smyczy, naprawde kochany pies! Tylko,że nie umie powiedziec kiedy chce na dwór i czasem ma wpadkie,że znajdzie sie jakaś bombe na podłodze :oops: Ale wiadomo da sie tego odluczyc, bo uczy sie bardzo syzbko :wink:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arima napisał(a):
Kara widze,że Ty też na spacery na dwie tury już musisz chodzić? 8) :lol:

taaa teraz chodze trójkami :lol: 1partia to kolory mieszane, a druga to czekolady :wink: Chociaz czesto z Delta spaceruje sama gdyz tak jakos lubie :lol:

Posted

arima napisał(a):
No ja też już na jeden raz sobie nie radze :lol:

miec szostke psow [i to jeszcze takich :lol: ] to ja sie wcale nie dziwie :lol: :lol: :lol: :lol:

KaRa a dawałas małego na allegro ??

Posted

zaba14 napisał(a):
No to moze warto kogos poprosic? :)

Tylko ja nie wiem kto ma tam login żeby wstawił, bo przeciez nie bede zakładać nowego tematu żby sie pytać :oops:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
zaba14 napisał(a):

Tylko ja nie wiem kto ma tam login żeby wstawił, bo przeciez nie bede zakładać nowego tematu żby sie pytać :oops:

mozna w tytule zmienic :lol: :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
zaba14 napisał(a):

mozna w tytule zmienic :lol: :lol:

Heh o tym nie pomyślałam :oops: Zaraz dam to na temacie o szczeniaku na PwP :wink:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
zaba14 napisał(a):
spoko :)

bo ja niestety nie kojaze kto jeszcze ma konto na allegro.. :)

A Ty masz?ze piszesz że kto jeszcze ma? :lol:

jakbym miala to juz bym Ci zaproponowala :lol: :lol: Natalia ma (coztego) ale ona chyba w Krakowie jest, nic nie wiem :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
zaba14 napisał(a):
spoko :)

bo ja niestety nie kojaze kto jeszcze ma konto na allegro.. :)

A Ty masz?ze piszesz że kto jeszcze ma? :lol:

jakbym miala to juz bym Ci zaproponowala :lol: :lol: Natalia ma (coztego) ale ona chyba w Krakowie jest, nic nie wiem :lol:

Spoko :wink: Już zmieniłam tam temat,może ktoś da na allegro :wink: Tylko wiele osób pomysli,że to nie sznaucer bo nie był chyba nigdy strzyżony i wygląda jak kuleczka :wink: Inaczej by to wyglądało jakby był obciety, wtedy pewnie było widać,że to sznaucer...no ale cóz zobaczymy :D

Posted

Jak zawsze moja galeria na samym końcu :(
Troche zdjęć z spacerku Delty :wink: Na spacerze spotkaliśmy Delty kumpla Gibona pięknego czarnego labka :wink:

co sie gapisz?

Gibonek

Delta i Gibon razem

Delta zaczepia właściciela Gibona żeby dał jej smaczka (widac dobrze jaka Delta jest malutka)

i znów razem

Gibon czyż nie jest śliczny?

Posted

Delta ma to do siebie,że jak ktoś już raz ją poczęstuje to pozniej nie daje spokoju :oops: :roll: Od czasu kiedy Delte przeniosłam na łańcuch zdala od Saby i Spike to przytyła 6kg :D I już nie wygląda tak tragicznie :D Odżyła i na spacerach się bawi z każdym napotkanym psem :D
A teraz Benji...i jak nie kochac tego psa?

Posted

arima napisał(a):
Ale one faktycznie jak nie ma żadnych osób na fotach to wyglądają na dużo większe niż są w rzeczywistości

Jedynie Delta jest taka mała :wink: Saba i Spike mają po 65cm w kłebie :wink: Wiec aż tak bardzo małe nie są