KaRa_ Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Weron_ciau napisał(a):A Sharon i Era z Benjim sie lubia? tzn inaczej tolerują? Na dworze jest dobrze, w domu są małe starcia ale nie jest źle :D Quote
Weron_ciau Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Daj jego jakies fotki no wiesz blizsze ;) Quote
KaRa_ Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Nie mam takich w zblizeniu fotek :roll: Quote
KaRa_ Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Co ja przed niecała godzina mialam...sasiedzi maja impreze i fajerwerki zaczeli puszczac... no to Era mi na kolana skoczyła, Sharon i Benji wtulily sie mi pod krzeslo i Delta zerwala sie z lancucha i wskoczyla przez okno do domu i tez mi na kolana...co to bylo i tak przez 5min siedzialam z psami az sie uspokoi :roll: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 KaRa_TC napisał(a):Co ja przed niecała godzina mialam...sasiedzi maja impreze i fajerwerki zaczeli puszczac... no to Era mi na kolana skoczyła, Sharon i Benji wtulily sie mi pod krzeslo i Delta zerwala sie z lancucha i wskoczyla przez okno do domu i tez mi na kolana...co to bylo i tak przez 5min siedzialam z psami az sie uspokoi :roll: :roll: :roll:no co chciały się poprzytulać :wink: Mój boksio Harley panicznie bał się fajerwerków i burzy :( Quote
KaRa_ Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Zdjęcia zrobione Benji'emu przed minutką :wink: siedze i sie gapie co ta pani robi przed tym kompem Spójrz sie na mnie no wrescie mnie pogłaskałaś Quote
KaRa_ Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 A teraz moje dwie wrednoty przy dołku :wink: Kopiemy aż uszy nam od kopania latają ooo mam kamien kop dalej a nie baw sie kamieniem sama sobie kop Quote
KaRa_ Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa jak poszukiwania :roll: Jeszcze ich nawet nie zaczełam :oops: :oops: :oops: Za duzo spraw mam teraz na glowie... :( Quote
agabass Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Benji to chyba jednak zostanie z KaRą :D Quote
KaRa_ Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 agabass napisał(a):Benji to chyba jednak zostanie z KaRą :D Oj napewno nie zostanie :D Mam już i tak za dużo psów :wink: Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Kara - proszę porozwieszaj te ogłoszenia - może ktoś się o niego martwi i szuka :( Quote
Maga100 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Kara, ja najlpiej wiem, jak to jest gdy się nie ma czasu, ale po pierwsze - to co napisała Waszka, a po drugie - Benji pobędzie z wami, taki szczęśliwy, a potem zawieziesz go do schroniska? Przecież mu serce pęknie :cry: Quote
KaRa_ Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Maga100 napisał(a):Kara, ja najlpiej wiem, jak to jest gdy się nie ma czasu, ale po pierwsze - to co napisała Waszka, a po drugie - Benji pobędzie z wami, taki szczęśliwy, a potem zawieziesz go do schroniska? Przecież mu serce pęknie :cry: Porozwieszam je ale kurcze naprawde ostatnio z niczym nie wyrabiam :( :( :( A mamie tez go zal dac do schroniska bo go polubila, tylko marudzi,ze duzo je :wink: Quote
KaRa_ Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa szykuj miejsce w banerku :wink: oj nie :roll: Nie chce miec wiecej psow, poki jestem na mamy utrzymaniu :wink: Bede szukac domu zastepczego, jak mama zacznie sie czepiac :wink: Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Kara no ja Cię proszę poszukaj szybko domu, z którego ten psiak się być może zagubił a właściciele mogą odchodzić od zmysłów :( Quote
KaRa_ Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Dałam ogłoszenia już dwa...lecz jedno chyba komuś przeszkadzało, a drugie obkleili mi :evil: :evil: :evil: Jutro ide dalej przyklejac, lecz kurcze mam problem Era ma cieczke, a ten maly cos sie chyba nia interesuje :evil: Mama powiedziala,ze mam mu znalesc zastepczy dom bo nie chce szczeniakow, i ze ona sie psem opiekuje bo ja do pozna w szkole jestem...Mówi,ze kochany pies lecz nie moze byc juz za dlugo :( A teraz troche fotek Saba i Spike Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 kurcze jeszcze cieczka :( no ale szkoda, że dałaś dopiero dwa ogłoszenia :( a nie masz koleżanek tam, żeby Ci pomogły rozwieszać??? Quote
KaRa_ Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 malawaszka napisał(a):kurcze jeszcze cieczka :( no ale szkoda, że dałaś dopiero dwa ogłoszenia :( a nie masz koleżanek tam, żeby Ci pomogły rozwieszać??? Nie bardzo mam kogo teraz wyciągnąć na rozwieszanie bo zaczeła sie szkoła i wogóle cala wiesc przezywa smierc chlopaka. Mam z nim jeden problem gdy on robi kupke to wszystko mu sie przykleja do siersci i powstaja koltuny :roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts