Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co ja przed niecała godzina mialam...sasiedzi maja impreze i fajerwerki zaczeli puszczac... no to Era mi na kolana skoczyła, Sharon i Benji wtulily sie mi pod krzeslo i Delta zerwala sie z lancucha i wskoczyla przez okno do domu i tez mi na kolana...co to bylo i tak przez 5min siedzialam z psami az sie uspokoi :roll: :roll: :roll:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Co ja przed niecała godzina mialam...sasiedzi maja impreze i fajerwerki zaczeli puszczac... no to Era mi na kolana skoczyła, Sharon i Benji wtulily sie mi pod krzeslo i Delta zerwala sie z lancucha i wskoczyla przez okno do domu i tez mi na kolana...co to bylo i tak przez 5min siedzialam z psami az sie uspokoi :roll: :roll: :roll:
no co chciały się poprzytulać :wink:
Mój boksio Harley panicznie bał się fajerwerków i burzy :(

Posted

Zdjęcia zrobione Benji'emu przed minutką :wink:
siedze i sie gapie co ta pani robi przed tym kompem

Spójrz sie na mnie

no wrescie mnie pogłaskałaś

Posted

Kara, ja najlpiej wiem, jak to jest gdy się nie ma czasu, ale po pierwsze - to co napisała Waszka, a po drugie - Benji pobędzie z wami, taki szczęśliwy, a potem zawieziesz go do schroniska? Przecież mu serce pęknie :cry:

Posted

Maga100 napisał(a):
Kara, ja najlpiej wiem, jak to jest gdy się nie ma czasu, ale po pierwsze - to co napisała Waszka, a po drugie - Benji pobędzie z wami, taki szczęśliwy, a potem zawieziesz go do schroniska? Przecież mu serce pęknie :cry:

Porozwieszam je ale kurcze naprawde ostatnio z niczym nie wyrabiam :( :( :( A mamie tez go zal dac do schroniska bo go polubila, tylko marudzi,ze duzo je :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
KaRa szykuj miejsce w banerku :wink:

oj nie :roll: Nie chce miec wiecej psow, poki jestem na mamy utrzymaniu :wink: Bede szukac domu zastepczego, jak mama zacznie sie czepiac :wink:

Posted

Dałam ogłoszenia już dwa...lecz jedno chyba komuś przeszkadzało, a drugie obkleili mi :evil: :evil: :evil: Jutro ide dalej przyklejac, lecz kurcze mam problem Era ma cieczke, a ten maly cos sie chyba nia interesuje :evil: Mama powiedziala,ze mam mu znalesc zastepczy dom bo nie chce szczeniakow, i ze ona sie psem opiekuje bo ja do pozna w szkole jestem...Mówi,ze kochany pies lecz nie moze byc juz za dlugo :(

A teraz troche fotek
Saba i Spike

Posted

malawaszka napisał(a):
kurcze jeszcze cieczka :( no ale szkoda, że dałaś dopiero dwa ogłoszenia :( a nie masz koleżanek tam, żeby Ci pomogły rozwieszać???

Nie bardzo mam kogo teraz wyciągnąć na rozwieszanie bo zaczeła sie szkoła i wogóle cala wiesc przezywa smierc chlopaka. Mam z nim jeden problem gdy on robi kupke to wszystko mu sie przykleja do siersci i powstaja koltuny :roll: :roll: :roll: