daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Sharon :P .a moja Kiara jaka juz duza :D .Daj no wiecej nia oczy nacieszyc-w czwartek przyjezdzamy 8) .Kuwetke kupilam-taka z wejsciem,zamknieta-jakas kociara w slepie akurat byla i mi wybrala wszystko-zabawke,piaseczek,kuwetke..Karme zamowilam juz tez u swojego dostawcy :D jeszcze spanko musze jej wymyslec :oops: Quote
KaRa_ Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 [quote name='daga10011']Sharon :P .a moja Kiara jaka juz duza :D .Daj no wiecej nia oczy nacieszyc-w czwartek przyjezdzamy 8) .Kuwetke kupilam-taka z wejsciem,zamknieta-jakas kociara w slepie akurat byla i mi wybrala wszystko-zabawke,piaseczek,kuwetke..Karme zamowilam juz tez u swojego dostawcy :D jeszcze spanko musze jej wymyslec :oops: Spanko to najlepiej w łóżeczku :roll: Hyzio i Erka Dwie marudy tak mi się oczka świecą :wink: Taka to duża już jestem Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :P a rybki juz je???????Ja na razie kupilam 3 puszki animondy dla kociat-w 3 roznych smakach i czekam na suche..mam nadzieje,ze kici bedzie smakowac :oops: juz zapomnialam jak to jest miec kota- a mialam kiedys 3 wariaty w mieszkaniu :lol: Quote
KaRa_ Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 daga10011 napisał(a)::P a rybki juz je???????Ja na razie kupilam 3 puszki animondy dla kociat-w 3 roznych smakach i czekam na suche..mam nadzieje,ze kici bedzie smakowac :oops: juz zapomnialam jak to jest miec kota- a mialam kiedys 3 wariaty w mieszkaniu :lol: Nie wiem czy je rybki, bo nie kupiłam jej nigdy :oops: Ale myszki je, bo mamusia jej przynosi :wink: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 u nas myszek niet :roll: rybka bedzie sie musiala zadowolic :lol: a naprzeciwko mamy rudo czarnego kocura,ktory codziennie wskakuje sobie na plot na przeciwko i ze stoickim spokojem patrzy jak 3 leony dostaja wscieku,ze jakis zwierz jest,a obwachac go nie mozna :lol: normalnie jakby robil to specjalnie-i ma taki wzrok-no glosniej durnie,glosniej :roll: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 To będzie miała kicia kumpla :wink: A wlaśnie ona będzie tylko domowym kotem? czy na dworze też będzie? :wink: Czyli w ten czwartek będziesz,tak? do mnie nie jest łątwo trafić :roll: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no-na poczatku tylko domowym-boje sie ze gdzies zginie..przeciez moj plot to zadna dla niej przeszkoda :-? .Ale jak juz sie przywiaze do miejsca to bede jej pozwalac wychodzic,wiem ze koty uwielbiaja swoje dzikie wycieczki..tylko niech sie przywiaze do nowego domku :D ..a jakos musimy trafic...dasz mi jeszcze raz swoja kom-bo oczywiscie gdzies posialam numer :oops: i w razie watpliwosci bede dzwonic Quote
KaRa_ Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Faktycznie Twój płot to dla niej pikuś :wink: To już teraz szukaj na mapie Skórzewa :lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 hihihi jakie smieszne sa kociaki male takie wyplochy hahahahha Quote
zaba14 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 KaRa ale musisz miec w domu sajgon, moja mama by mi wrzyciu nie pozwolila na dwa psy w mieszkaniu i kilka kotow hehe :lol: Quote
agabass Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 fajne te twoje kicikici i już dla wszystkich masz domy? Quote
KaRa_ Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 [quote name='zaba14']KaRa ale musisz miec w domu sajgon, moja mama by mi wrzyciu nie pozwolila na dwa psy w mieszkaniu i kilka kotow hehe :lol: No jest i to jaki :lol: Moja mama też mi zabardzo nie zezwala na trzymanie kotów w domu, no ale cóz :P Uśmiech Deltki Uśmiech Sabci Uśmiech Spike Quote
KaRa_ Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 "Czułości" Saby i Delty Różnica wielkości... Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='KaRa_TC'] Kiara jest miniaturką koteczki z tyłu :o identyczna!!!! to przecież nie jest jej mama nie??? :o :oops: Quote
KaRa_ Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='KaRa_TC'] Kiara jest miniaturką koteczki z tyłu :o identyczna!!!! to przecież nie jest jej mama nie??? :o :oops: To jest jej starsza siostra.... Bo mamusia jest inna :roll: Quote
daga10011 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 no to taus niezle geny przekazuje :o na moje tez bardzo podobna jest :P mowilas jej juz ze jutro jedzie do bandy leosi???????? :lol: Quote
zaba14 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 daga10011 napisał(a):no to taus niezle geny przekazuje :o na moje tez bardzo podobna jest :P mowilas jej juz ze jutro jedzie do bandy leosi???????? :lol: biedny kotek trzy wachniecia i juz bedzie mokry :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 no Kara twierdzi,ze to biedne moje leony,bo Kiara psy goni :lol: chyba dzis nie zasne ze stresu co to bedzie :oops: Quote
KaRa_ Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Grzecznie siedzimy Sabcia zawsze szeroko jak ochroniarz :lol: i taki pieszczoch siedział w schronisku... Quote
zaba14 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 HaHa bedzie to smiesznie wygladac maly kotek pogania 3 leony.. [czy beda fotki :lol: ?] Kara jakie one grzeczne :) pogratulowac ! Quote
Recommended Posts