Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sharon :P .a moja Kiara jaka juz duza :D .Daj no wiecej nia oczy nacieszyc-w czwartek przyjezdzamy 8) .Kuwetke kupilam-taka z wejsciem,zamknieta-jakas kociara w slepie akurat byla i mi wybrala wszystko-zabawke,piaseczek,kuwetke..Karme zamowilam juz tez u swojego dostawcy :D jeszcze spanko musze jej wymyslec :oops:

Posted

[quote name='daga10011']Sharon :P .a moja Kiara jaka juz duza :D .Daj no wiecej nia oczy nacieszyc-w czwartek przyjezdzamy 8) .Kuwetke kupilam-taka z wejsciem,zamknieta-jakas kociara w slepie akurat byla i mi wybrala wszystko-zabawke,piaseczek,kuwetke..Karme zamowilam juz tez u swojego dostawcy :D jeszcze spanko musze jej wymyslec :oops:

Spanko to najlepiej w łóżeczku :roll:
Hyzio i Erka

Dwie marudy

tak mi się oczka świecą :wink:

Taka to duża już jestem

Posted

:P a rybki juz je???????Ja na razie kupilam 3 puszki animondy dla kociat-w 3 roznych smakach i czekam na suche..mam nadzieje,ze kici bedzie smakowac :oops: juz zapomnialam jak to jest miec kota- a mialam kiedys 3 wariaty w mieszkaniu :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
:P a rybki juz je???????Ja na razie kupilam 3 puszki animondy dla kociat-w 3 roznych smakach i czekam na suche..mam nadzieje,ze kici bedzie smakowac :oops: juz zapomnialam jak to jest miec kota- a mialam kiedys 3 wariaty w mieszkaniu :lol:

Nie wiem czy je rybki, bo nie kupiłam jej nigdy :oops: Ale myszki je, bo mamusia jej przynosi :wink:

Posted

u nas myszek niet :roll: rybka bedzie sie musiala zadowolic :lol: a naprzeciwko mamy rudo czarnego kocura,ktory codziennie wskakuje sobie na plot na przeciwko i ze stoickim spokojem patrzy jak 3 leony dostaja wscieku,ze jakis zwierz jest,a obwachac go nie mozna :lol: normalnie jakby robil to specjalnie-i ma taki wzrok-no glosniej durnie,glosniej :roll: :lol:

Posted

To będzie miała kicia kumpla :wink: A wlaśnie ona będzie tylko domowym kotem? czy na dworze też będzie? :wink:

Czyli w ten czwartek będziesz,tak? do mnie nie jest łątwo trafić :roll:

Posted

no-na poczatku tylko domowym-boje sie ze gdzies zginie..przeciez moj plot to zadna dla niej przeszkoda :-? .Ale jak juz sie przywiaze do miejsca to bede jej pozwalac wychodzic,wiem ze koty uwielbiaja swoje dzikie wycieczki..tylko niech sie przywiaze do nowego domku :D ..a jakos musimy trafic...dasz mi jeszcze raz swoja kom-bo oczywiscie gdzies posialam numer :oops: i w razie watpliwosci bede dzwonic

Posted

[quote name='zaba14']KaRa ale musisz miec w domu sajgon, moja mama by mi wrzyciu nie pozwolila na dwa psy w mieszkaniu i kilka kotow hehe :lol:

No jest i to jaki :lol: Moja mama też mi zabardzo nie zezwala na trzymanie kotów w domu, no ale cóz :P
Uśmiech Deltki

Uśmiech Sabci

Uśmiech Spike

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='KaRa_TC']

Kiara jest miniaturką koteczki z tyłu :o identyczna!!!! to przecież nie jest jej mama nie??? :o :oops:

To jest jej starsza siostra.... Bo mamusia jest inna :roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
no to taus niezle geny przekazuje :o na moje tez bardzo podobna jest :P mowilas jej juz ze jutro jedzie do bandy leosi???????? :lol:

biedny kotek trzy wachniecia i juz bedzie mokry :lol: :lol: